Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sygela red

co może ubrać na wesele nieszczupła kobieta ?

Polecane posty

Gość xyzedj
może ubrać choinkę :O

Gość aldona333
spódnica bluzka + ewentualnie żakiet, a kiedy wesele ?? Broń Boże spodnie !!! pzdrawiam

Gość matahari1234
ja myślę że spódnica plus żakiet,ewentualnie sukieka plus żakiecik(broń boże długa) taka do kolan bedzie ok:) myśle tez że xyzedj- jest głupi(a):)

Gość matahari1234
ja myślę że spódnica plus żakiet,ewentualnie sukieka plus żakiecik(broń boże długa) taka do kolan bedzie ok:) myśle tez że xyzedj- jest głupi(a):)

Gość nie jestem w tym dobra
sprobuj ciemniejszy dol, jasniejsza gore koniecznie z podkreslona talia (moze byc zakiet, moze byc bluzka koszulowa) lub calosc w jednym , ciemniejszym kolorze:) nie zapominaj o talii:) experymentuj dziewczyno:)

No to nie jest tak źle ja na Twoim miejscu założyłabym jakieś czarne spodnie najlepiej satynowe z jakimiś sprzążkami ale nie obcisłe takie lejące sie na cele (dotykające do ciała ale nie sciskające ciało do tego eleganca bluzka w jakimś żywym kolorze z ładnym dekoldem podkreślającym biust najlejiej zapinana na guziki,zatrzaski dopasowana do Ciała z wcięciami do calości marynarka krótka tez dopasowana do ciała ale w żadnym razie nie obcisła.... całość zaznaczyć fajną fryzurą i wyraźnym makijażem ale nie wyzywającym i tandetnym tylko takim ktory wydobędzie z ciebie to co najlepsze np jesli masz piękne rzesy oczy to je zaznaczyć a reszte tylko podkreslic itd:)

Gość aldona333
A czy na ślubie też będziesz ?

Gość sygela red
wesele będzie wiosną żakiet +spódnica innego rodzaju a może być bluzka z kołnierzykiem ?

Gość oooooooooooooooooooooooooooopp
lalkę może ubrać, albo choinkę :) misia też

Gość na moim weselu
byla przyjaciolka, ktora od zawsze walczy z nadwaga. jest niska, wazy ok. 110 kg. ma waskie ramiona i wielgasny tylek i biodra. miala straszny problem co zalozyc. i wiesz co? ubrala sie w mala czarna. bez rekawkow na szerokich ramiaczkach, dekold w lodke. sukienka do kolan. dopasowana w pasie bo niestety wciecia nie ma. wygladala cudnie. do tego dopasowala piekna bizuterie z czerwonych kamieni - naszyjnik, kolczyki i bransoletke. fajna fryzurka i delikatny makijaz. buciki na malym obcasie, czarne. wygladala bardzo elegancko, szykownie i nie widac bylo jej otylosci. a planowala spodnie. ta sukienka to byl strzal w dziesiatke. dodam, ze bez zadnych ozdob, falbanek, prosty kroj.

Gość sygela red
będę na ślubie na weselu bedzie 200 osób z różnych krajów też i się stresuję

Gość na moim weselu
moje bylo polsko-finskie, wiec kazdy mial stres :) nie polecam zakietu i spodnicy w innych kolorach. bedziesz wygladac jak ciotka klotka. poza tym niepotrzebnie zaakcentujesz swa nadwage. w ogole nie polecam zakietu i spodnicy.. wbrew Twim obawom sukienka, najlepiej mala czarna, bedzie najlepszym rozwiazaniem. zycze udanej zabawy i nie stersuj sie!!!

przykładam sie jeśli odważysz sie na supienke to w zadnym wypadku dluga tylko taka przed kolano mala czarna to tez dobry pomysl chociaz do tego potrzeba po pierwsze odwagi po drugie odpowiedniej małej czarnej jesli masz jasna cere to góry nie radze czarnej:O jesli ciemna mozesz zaryzykowac powiem jedno najpiękniej bedziesz wybladac w tym w czym bedziesz sie fantastycznie czula.... Ja jestem filigramowa i nie jeden powiedzial by ze nie mam problemu z ubiorem ale zawsze szukam tego czegos tego w czym czuje sie jak w drugiej skorze i to jest klucz do wszystkiego nasze dobre wewnętrzne samopoczucie jest najwazniejsze:)

Ja to wogóle nie polecam zakietu i spodnicy na wesele. To nie przyjęcie. Poszukaj ładnej czarnej prostej sukienki z dużym dekoltem, dół może być lejący, niekoniecznie dopasowany, długość za kolano. Takie są naprawe sexy często. Do tego ładna kolorowa biżuteria np. perły, czy korale w jakims dobitnym kolorze i torebka i bedzie legancko. Szpilki, ładna fryzura i koniec.

Wlasciwie racja, czarna nie musi byc. Wybierz kolor jaki Tobie pasuje do Twojej urody. Moze byc cos w zieleni, brudnym różu albo czerwieni ;) brązy, beże. Ja noszę rozmiar 42 i mam dość szerokie biodra :O i miałam super sukieneczkę kupioną w Pretty Girl. RAmiączka szerokie wiązane na szyi dół leciutko poszerzony, ale nie szeroki. Kolor biało czarny. Super, Do tego buty z odkrytymi palcami, szpileczki i ładna torebka. Rzucający sie w oczy zegarek i koniec.

Gość ić nago

Gość sygela red
to dobrze zapytać jednak zrezygnuję z kostiumu -marynarka spódnica zbyt oficjalnie wybiorę sukienkę o odpowiednim kroju