Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiap9

Opinie na temat P. dr K. Turczyńskiej, Sulęcin

Polecane posty

Gość kasiap9

Proszę o jakiekolwiek opinie o wspomnianej wyżej Pani dr. Wybieram się do niej na liposukcje. Najchętniej nawiązałabym kontakt z kimś kto już był u niej

Gość IREN
sprawdz czy pani dr. K.Turczynska ma specalizacje chirurga plastycanego !!!!

Gość Małpa22
Pani Turczyńska nie robi liposukcji, tylko lipolizę laserową i nie jest chirurgiem plastykiem. Pomyliłaś się w nazwie zabiegu. Jak chcesz zrobic liposukcje to idź do chirurga plastyka.

Gość vanessas
nie polecam tej kobiety;brak odpowiednich kwalifikacji

Gość vanessas
robiłam u niej 2 różne zabiegi jednocześnie i żaden nie zakończył się sukcesem;próba odzyskania części pieniędzy zakończona fiaskiem,ale ja łatwo nie odpuszczam

no tak myślałam że to nie jest chirurg plastyk!!!!!!!!!!!!!! ale widze że kusi ceną bo z tego co tutaj wyczytałam to ma najtaniej ale ja nigdy nie poszłabym tylko dlatego że tanio, niedługo weterynarz będzie robił liposukcje bo też ma w tytyle doktora.....:(

Gość Mogdałek
Robiłam w Sulęcinie brzuch. To nie jest zabieg liposukcji co robi Turczyńska tylko lpoliza laserowa. Masz błędne informacje. Na liposukcję idź do chirurga plastyka. Liposukcji bym się nie poddała, ale lipoliza laserowa to fajny zabieg. polecam, ubytek 4 centymetry po jednym zabiegu.

Gość sweet llulaby
Ja robiłam usta. Miła kobietka,z zabiegu jestem zadowolona.

Gość evavava
p. Kasia ma swoja strone, tam znajdziesz wszystkie informacje. http://www.chiropraktyka.com/ Czasem ciezko ja zlapac bo jak ma zabiegi to nie podchodzi do telefonu. Ja napisalam do niej sms i ona odpisala mi kiedy na pewno bedzie osiagalna i w tym czasie dzwonilam.

Gość makijaz ust permanenet
Ja jestem zadowolona z makijażu ust jaki mi zrobiła Turczyńska. Po zabiegu usta były fajnie opuchnięte, zapytałam czy mozna to opuchnięcie jakoś utrwalic na dłużej, dowiedziałam sie ze można powiększyć hialuronem i tak mi też zrobiła. Mam obecnie usta które mi się podobają, ładny kolor i powiekszenie hialuronem. Uwazam że jest świetną specjalistką od ust, poleciłam ją kilku koim koleżankom i są zadowolne. Jedna robiła makijaz na oczach w stylu kocicy. Rewelka.

Gość tatra
Czy ktos robil u p. Kasi zabieg SurgiWire?

Gość A ja robiłam
Radzę się 100x zastanowić zanim tam pojedziecie..........

Gość darkana
bylam wczoraj, robilam smart lipo na brzuch i boczki. jesli o mnie chodzi to jestem zadowolona. czy beda efekty to musze niestety poczekac bo na razie skora wyglada nieciekawie i wszystko jest obolale na maksa. ale podobalo mi sie podejcie pani kasi, widzialam tez efekt po usunieciu jednego boczku bo musialam wstac do ubikacji wiec to nie jest tak ze efektow nie widac. tyle ze jestem jeszcze opuchnieta i zobaczymy jak bedzie to wygladac po zejsciu opuchlizny. ale jesli chodzi o podejscie do pasjentki to jesli o mnie chodzi nie moge jej nic zarzucic, wrecz przeciwnie. a nie naleze do niewybrednych.....

Gość figlia
ja roblam wypelnianie bruzd i uwazam ze babka jest super. wczesniej wypelnialam u innych lekarzy we wroclawiu, bolalo jak nie wiem bo emla pod samym nosem nic mi nie dala. p. kasia zrobila mi zastrzyk i nic nie bolalo a wcisnela material pod sam nos. efekt swietny, zatrzyk po 15 min puscil i wszystko bylo ok.

ja tez jestem zadowolona, robilam botoks, wypelnienie bruzd i smart lipo. wszystko bylo ladnie i profesjonalnie zrobione, a mam porownanie, np. botoks i wypelnianie robilam wczesniej u drogiego chirurga plastycznego i wszystko znikalo wczesniej niz powinno, w dodatku po botoksie mialam zawsze brwi jak czarownica :)

Gość Abdulukajka
Jestem zadowolona ze wszystkich trzech zabiegów jakie u Pani Turczynskaiej robiłam. Powiekszenie ust kwasem hialuronowych. Usta duze, ale bardzo naturalne. Powiekszenie policzków tłuszczem tez OK, twarz jest młodsza i tez bez krztyny sztuczności. Ale najbardziej jestem zadowolona z zabiegu Body Jet na moje wstęciuszki bryczesiki, po dwóch godzinach ich poprostu nie było. Za fachowos 6, za podejscie do kljenta ^, za ceny 10+. Pozdrawiam i polecam.

Gość Abdulukajka
oczywiście za podejście do kljenta 6 nie ^, przepraszam i pozdrawiam

Gość mnichowo75
Ja rowniez polecam, robilam pare zabiegow i jak do tej pory wszystkie spelnily moje oczekiwania.

Gość fifka333
Ja tez robilam to i owo...od malych rzeczy typu botox czy wypelnianie bruzd po wieksze jak Body Jet i Smartlipo...nie moge powiedziec nic zlego bo zabuiegi spelnily moje oczekiwania. WPrawdzie smartlipo mialam poprake ale ta bez problemu i efekt rowniez zadowalajacy.

Gość kasiapolasia
Rowniez i ja bylam u tej pani doktor, robilam powiekszanie ust i permanentny. I jeszcze cos tam pod oczy, nie pamietam dokladnie nazwy, ma niby wypelnic zmarszczki pod oczami. Z zabiegow jestem zadowolona tylko przy tym czyms pod oczy mialam pod jednym okiem takie widoczne zgrubienie, rozeszlo sie po jakims tygodniu ale na poczatku mi przeszkadzalo bo widac bylo wstrzykniety material. Na drugim oku nic nie bylo. Efekt za to potem calkiem okay ale mam wrazenie ze utrzymal sie tylko jakies 2-3 miesiace.

Witam, mam pytanko: czy ktoś robil juz zabieg u dr Turczyńskiej wypełniania ust wlasnym tłuszczem??? Czy moze lepiej zastosowac kwas hialuronowy???? Proszę o pomoc, nie wiem na co się zdecydowac, przede wszystkim chodzi mi o trwałosc zabiegu. Czekam na odpowiedzi doświadczonych w tym zakresie koleżanek ;)

Gość ceny do negocjacji
Gość Miiiiiiii2
Robiłam policzki 1,5 roku temu swłasnym tłuszczem w Sulęcinie, trzyma mi tak samo, na usta miałam jechac, ale nie dojechałam, na pewno sie wybiorę przed latem bo planuję to od dawna. Po to weszłam na forum poczytac. Z policzków jestem zadowolona, usta nie powiem, nie wiem. Pewnie podobnie, to tez twarz. Ja mam duze usta ale płaskie, chcę je wybąblic jak Angelina Joly. Takie mi się podobają. Ogólnie polecam tą lekarkę, od nas kilka osób do niej jeździ i nie słyszałam złych opinii. Jak zrobisz daj znac.

Gość Swarcel
Ja tez jestem zadowolona. Robiłąm usta kwasem hialuronowym, piękne. A Thermage na brzuch po ciąży z rozciagnięta skórą podziałał rewelacyjnie. Z tego jestem najbardziej zadowolona. Robiłam bryczesy odsysaniem, na razie bryzcesów nie ma ale są siniaki ( 2 dni po zabiegu to norma). Mam tylko jedno zastrzeżenie, nie można płacic kartą, trochę to zaciąga średniowieczem, poza tym rezultaty zabiegów w porównaniu z cenami są swietne. Na innym topiku koleżanka pisała, ze zapłaciła za powiększenie policzków swoim tłuszczem 5500zł u innego lekarza a u pani Turczyńskiej koisztuje 600zł. No przecież to nawet nie ma porównania. A rezultaty takie same. Jak mozna byc tak naiwnym zeby tyle przepłacic.

Gość precz_z_reklamą
swarcel dzisiaj nie mogła spać i znowu na kilku różnych watkach pełno wpisów o dr Kasi :-)

Gość ta natretna reklama sulecina
na Kafeterii powinna poskutkowac tym, że nikt tam więcej nie przyjedzie. Co za babka, lata po forach i naciaga klientki. Ciekawe, że na forach gdzie się trzeba logować już nie ma takich dobrych opinii o sobie.

Gość precz_z_reklamą
bojkot dr Kasi, niech się zajmie tym co robi najlepiej czyli wystawianiem zaświadczeń kierowcą a nie medycyną estetyczną. Swarcel nie pisz juz nic więcej. bo w końcu ktoś się weźmie za tą twoją kampanię reklamową dr Kasi z Sulęcina. Pani dr jest najwidoczniej tak słabym lekarzem, ze potrzebuje ściemy i autoreklamy na forum. Dobrzy lekarze nie reklamują się w ten sposób - 99% opinii od dr Turczyńskiej to marna reklama. Na forach gdzie trzeba się logować o dr Kasi są raczej słabe a niektóre wręcz fatalne. Kafetria jest super do reklamy - nie ma logowania, pełna swoboda. Dlatego nigdy nie sugerujcie się opiniami na tym portalu.

Gość chuderlaaczkaa
Moja opinie jest pozytywna. Tłuszcz w kaciki ust zdał egzamin. Trzyma się od czerwca 2010r. Wcześniej miałam kwas i co pół roku wstrzykiwałam. Bojkot pani Kasi nic nie da, zbyt wiele ma zadowolonych pacjentek. Za zabieg kwasem płaciłam kazdorazowo w Poznaniu 1000zł co pół roku. Za tłuszcz zapłaciłam 500zł i trzyma się długo. Musiałabym byc chora na umyśle by nie chwalic. A maż jaki zadowolony z oszczędności na finansach domowych. A co komu przeszkadza że ma jakiś kierowców? To jej sprawa, moja jest taka, że jestem zadowolona. Mój post z czerwca 2010r. mozna sprawdzic na wypełnianiu zmarszczek własnym tłuszczem. Nie jestem incognito.

Gość precz_z_reklamą
" Nie jestem incognito." - póki co jesteś. Nawet nick masz nie zarejestrowany.

Gość do chuderlaaczkaa
i tym podobne nicki. Czego ty tam nie robiłaś :-) prawda? w ciagu jednego dnia juz tak "pochwaliłaś" tę Panią doktor na wszystkich forach, że aż cud, że przez przypadek nie podałaś swojego prawdziwego nazwiska ty wstretny babsztylu. Żygam na ciebie i twój gabinet.