Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anulka321

czy nie za dużo wymagam?

Polecane posty

Gość anulka321
i jeszcze do tego jutro walentynki Zupełnie nie wiem jak sie zachować jest sobota dzień wolny wiec sie nie będziemy widzieć Wysłac mu esa a moze kupić jakiś drobiazg i dac w poniedziałek?

Gość sprecyzujmy
to co opisujesz to nie ma nic wspólnego z przyjaźnią, to NIE JEST przyjaźń, moze sobie poczytaj coś na temat przyjaźni aby pojąć różnicę, w przyjaźni nie występuje zjawisko zazdrości , zaborczości oraz intymności typu przytulanie się. To co ty masz to jest zwykły romans bez seksu (jeszcze), i uzależniłaś się od adoracji która ma się tobie należeć bo wtedy czujesz się taka naj..naj.. Prowadzicie oboje chorą grę, ale nie jest to PRZYJAŹŃ, raczej tworzycie sobie REZERWĘ z pewnymi elementami ograniczonej intymności i bliskości......a gra jak to gra, ma jakies zakończenie.

Gość anulka321
zawsze szczery--- W ZYCIU czyli w swoim związku potrzebuje JEDNEGO faceta (swojego) Seks jest ok wiec nie potrzebuje go na boku naprawde nie w tym rzecz sprecyzujmy---masz sporo racji nie zaprzeczam doskonale sobie zdaję sprawę ze to chyba za daeko zaszło. Przyjaźń kobiety z facetem nigdy nie bedzie taka jak dwóch dziewczyn zwłaszcza jak jest między nami cos co nas ciągnie do siebie A z tym przytulaniem to nie jest znowu tak ze cały czas objeci chodzimy przeciez by nas ludzie wzięli na języki momentalnie A z tego uzależnienia o którym wspominasz to uwierz ze chciałabym sie wyleczyc bo ono męczy i mnie i jego bo sama sie złoszczę a jego czepiam bezpodstawnie czym sprawiam przykrość ( i tak ma do mnie swieta cierpliwość)

Gość anulka321
a jak sie zachować w związku z walentynkami bo nie mam pomysłu?

Gość anulka321
napisać mu esa tylko jakiego jak same miłosne sie nasuwają może coś mu kupić i dać jako spóźniony prezent po weekendzie bo jutro sie raczej nie damy rady spotkac tylko co by to mgło być?

Gość anulka321
to już jutro a kompletnie nie wiem jak sie zachowac? Czy wypada wogóle cos na walentynki czy kupić czy jakies życzenia dla nie swojego faceta ale przyjaciela?

Gość anulka321
up