Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość donnnnaa....

dostalam prace ale w innym miescie musze dojezdzac 1 godzine

Polecane posty

Gość donnnnaa....

ktos z was ma tak samo? troche sie boje ze to meczace ale cozw mojej miescinie nic nie znajde:O

Gość żona która kocha męża
a skąd jesteś?

ciesz sie ze wogole masz prace bezrobocie rosnie!! godzina to nie tragedia

Gość All player
Mi dojazd do pracy zajmuje 1 godz i 20 minut, 2 przesiadki autobusowe plus 15 minut marszu... :o

Gość ehhh i ty narzekasz
ja tyle dojeżdżam codziennie na uczelnię :o , normalka 😴

Ja pracuje w tym samym miescie co mieszkam i do pracy jade autobusem okolo 80 min w jedna strone

Gość żona która kocha męża
nie martw się, w Australii "dojeżdżają" do pracy samolotem :-)

Ja pracuje w tym samym miescie co mieszkam i do pracy jade autobusem okolo 80 min w jedna strone

Gość donnnnaa....
jestem z wielkopolski praca w poznaniu

No i co z tego. Pomyśl jeszcze o tych co po drodze do pracy i z pracy muszą odwieźć/odebrać dziecko z przedszkola czy szkoły, zrobić zakupy i wychodzi że dojazdy zajmują im ze 4 godziny a mieszkają i pracują w tym samym mieście.

Gość a mi reorganizuja firme
i w wyniku tego moj wydzial przenosza na drugi koniec Polski :( ja wiem, jest bezrobocie, kryzys itp. Ale co byscie zrobily na moim miejscu? :(

Gość All player
No wlasnie... ja po drodze odbieram dziecko z przedszkola, robie zakupy... no, ale co zrobic :) Lepsza taka praca niz zadna :)

Gość elzzza
ja mieszkam też w małej miejscowosci- do pracy z mezem dojeżdzamy 40 km i tam też wozimy dziecko 13 mies do żłobka. dojeżdżamy samochodem ale mi często jeszcze wychodzi dodatkowo wydac 100 zł na bilety bo mąż pracuje w systemie 1 zmianowym po 8 godz. a ja mam zmiany 12 godz. ale co zrobic.

Gość dsdsa
o jaki problem ja pierdole!!! mieszkam w wawce i do pracy dojezdzam 1,5h na drugi koniec miasta nie wiedzialam ze to tragedia :o

ja mam problem. Bo tu mam rodzine, przyjaciol. A nagle mi prace przenosza tak daleko :( Moge albo sie zwolnic albo pojechac. Mam dylemat jak jasna cholera, jeszcze nic w domu nie mowilam :(

no to jesli sie zastanawiasz nad tym czy nie darowac sobie tej pracy to znaczy ze nie chce ci sie pracowac i wysilac z tym dojazdem, rodzina i przyjaciele by zrozumieli a poza tym i tak bedziesz sie z nimi widywac wiec chyba lepiej zacisnac zeby i miec troche grosza niz siedziec w domu

praca taka sama... Ale to jest reorganizacja na stale. Moze i by zrozumieli ale jak ja tam sama wyttrzymam, bez meza, bez dzieci :( Poza tym podwojne koszty, bo musialabym tam cos wynajac do mieszkania. Jestem zalamana :(

na serio pojechalybyscie?? Bo ja sie sklaniam ku temu by sie zwolnic. Boje sie tylko tego, ze nie znajde teraz zadnej pracy. Tez by bylo nieciekawie.

Gość jasne ze by pojechaly
wspolczesne karierowiczki w nosie maja wiezy rodzinne :P Jeszcze by sie cieszyly, ze sie moga wyrwac :D

Gość tez szukam pracy
w poznaniu ale niestety bez skutku:-( tez mam dojazd pociagiem okool 1 h w jedna strone . ciesz sie z tego co masz. a moge wiedziec w jakiej branzy znalazlam prace? jakie masz wyksztlcenie