Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maagda**-

jak zaprosic do domu chlopaka w sytuacji gdy babcia...

Polecane posty

Gość maagda**-

jest delikatnie mowiac niewychowana? Mowie serio,nikogo nie zapraszam wlasnie przez nia,ale moj chlopak chce przyjsc...nie wie ze moja babcia sie zachowuje wrecz jak zwierze...my sie juz w domu przyzwyczailismy ale to taki wstyd..mam ochote sie zapasc pod ziemie..bo np ona nie zamyka drzwi od ubikacji...strasznie siorbie,mlaska, wydaje z siebie dziwne odglosy,obzydliwe i co najgorsze pierdzi i sie nie myje...mam ladne mieszkanie po remoncie,ja mam swoj pokoj ale w mieszkaniachprzeciez wszystko slychac,widac..maskakra...co mu powiedziec...:-(

Gość madoonna
zrób mu herbatę, weź go do siebie do pokoju, zamknij drzwi i nic nie będzie słyszał ;) a jeśli nie powiedz na poczatku, aby nie zwracal na babcie uwagi :)

Gość maagda**-
oj bedzie slyszal:-( w calym mieszkaniu slychac...ale chyba najpierw gouprzedze...zapadne sie pod ziemie chyba

powiedz babci zeby wytrzymala i zachowywala sie normalnie przy twoim chlopaku, chyba tyle zrobi dla ciebie?

Gość maagda**-
niestety nie poslucha...mama juz babci miliony razy mowila o tym,ale nic to nie daje. Ona siejuz nie zmieni,ma 82lata i trudno tez oczekiwac tego...wszyscy sie wkurzaja w domu na nia ale ona nie rozumie chyba...:-( wstyd

Gość ciesz sie ze tylko tak
moja obraza gosci, wyzywa ich od roznych takich jak psycholka... tez sie przyzwyczailismy. Ale przez nia nikogo nie zapraszam :( Faceta przeprowadzam szybko przez mieszkanie do mnie do pokoju. Na szczescie szybko chodzi spac...

Czy Twoja babcia ma może Alzheimera? Jeśli tak to nic nie pomoże. Po prostu powiedz chłopakowi, że babcia jest już stara i ma niektóre ,,ciekawe zachowania". Zamknijcie się sami w pokoju. A póżniej możecie przecież pójść na spacer.

Gość maagda**-
dzieki:-) no cos zrobic trzeba bo nie bede w nieskonczonosc zabraniac mu przychodzic...najwyzej sie przekona jaka mam nienormalna rodzine i tyle:D

Gość pani pytajnikowaa
aniolek, co ma alzheimer do tego? czy ty wiesz co to jest alzheimer? :|

Gość i jaki problem
powiedz tylko by nie zwracał uwagi na babcię, bo ma otępienie starcze lub Alzheimera i tyle... nie wracaj do tematu...