Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość potwor z bagien

Moja dziewczyna jest zbyt ladna

Polecane posty

Wzywają mnie "weekendowe obowiązki", więc już nie mogę dalej stać w obronie biednych i uciśnionych ;) Życzę miłego wieczoru i szczerej miłości.

Gość Isia24
Mla-mla (patram85@o2.pl) - no widzisz uważasz je za biedne. Z jakiego powodu zatem? Skoro "zbyt ładność" nie dotyczy? :D więc ich faceci z pewnością nie mają problemu autora. :classic_cool:

Biedne, bo często samotne z wiadomych przyczyn. A Ty wyglądasz mi na cwaniarę, więc nie muszę się o Ciebie martwić :P

Gość Isia24
My jesteśmy biedne z innych przyczyn. Kobiety nas nienawidzą. Faceci są natrętni. itd.

Gość Isia24
Choć fakt, że nie zamieniłabym się .. :P

Gość do Isia24
pie.....sz isia

Gość Isia24
hehe jaka treściwa wypowiedz .. Można się tylko domyślać, że nie pisała tego miss. :P

rozwalają nie wypowiedzi dziewczyn w stylu: tak mam powodzenie, jestem taka ładna, wszystkie mi zazdroszczą :D ale jest to jakaś forma terapii i dowartościowania ;)

Gość AngelinaDżoli3
a ja uwazam, ze Isia ma racje, najezdzacie na nia:)ale co w tym jest Mam znajomą, ktora jest nieciekawa z wyglądu, ale specjalnie ubiera sie wyzywajaco, zeby ktos chociaz z tego powodu zwrocił na nia uwage,czasem zdarzy, sie ze jakis facet sie za nia obejrzy, jak ma miniowke, bo faceci tacy sa, ze za miniowka sie obejrza... To ona ostatnio do mnie"za mna sie kazdy facet oglada, ale mam powodzenie mowie, ci ..itd opowiada i sie podnieca tym" dla mnie to dziwne, bo to normalne dla mnie, ze faceci sie za mna ogladaja, to dla mnie chleb powszedni, byłoby dziwne gdyby sie jakis nie obejrzał,przywykłam do tego, nie robi to na mnie wrazenia, a ona przezywa jak mrowka okres, gdy sie za nia jakis stary dziad obroci, bo byłam swiadkim, jak sie taki staruch za nia ogladał, a ona przezywałą, jakie to ma powodzenie..oczywiscie słabe ma powodzenie, gdy nie ma juz miniowki..i w ogole jest brzydka

Gość Isia24
Właśnie o tym mówię. My to mamy od zawsze, więc na tym polu zaskoczenia nie ma. A także widzę, co robią inne. Po byle jakim tekście reagują jak ćma na światło. Ja nawet kiedy facet jest szczery (nieraz wychodzi po latach) ja jestem sceptycznie nastawiona i traktuje jak każdego podrywacza.

na nikogo nie najeżdżam ale nie można generalizować :) łądne też potrzebują adoracji i potwierdzania swojej atrakcyjności w oczach mężczyzn, wcale nie mniej :) nie zmienia to faktu, że rozwalają mnie dziewczyny które mówią o swoim powodzeniu :D taki forumowy lansik i dowartościowywanie się przed samą sobą, rozumiem ale weselej mi się robi jakoś na duszy ;)

Gość sdaad
no to wyklep jej troche maske zeby nie była taka ładna :P

Gość Isia24
koniczyna_22 - to nie tak, ja się wypowiadam w temacie i staram się pokazaź autorowi, że to nie problem. Natomiast ataki wywołały ciąg dalszy moich wypowiedzi. Nie zakładam topików: "jaka jestem ładna" :O

Gość Isia24
Poza tym, jakbym chciała się dowartościować łatwiej byłoby wyjść do pubu. Dowartościowałabym się solidnie oglądając się w oczach facetów. A nie tutaj, gdzie zaraz wmówią, że szukam dowartościowania .. :O

oj Isiu, nie chciałąm żebyś się źle poczuła :( to tak bardiej ogólnie napisałąm a po wczytaniu w Twoje posty to faktycznie po prostu dyskutujesz :) to dotyczy zupełnie innego \"gatunku\" kobiet ;)

Gość sdaad
"Dowartościowałabym się solidnie oglądając się w oczach facetów." co takiego dowartościowującego jest w spojrzeniach facetów którzy myślą "zerżnąłbym cie w dupę", "spuściłbym ci się na ryj" czy tez "wsadziłbym ci w kakaowe oko"?

Gość Isia24
sdaad - nie tylko.. choć nawet te poniżające w gruncie, są chyba lepsze od spojrzeń typu: "nawet kijem kilkumetrowym bym Cię nie tknął". Ciekawe, co czują takie dziewczyny? Koniczyna22 - cieszę się, że się rozumiemy. :)

Gość sdaad
koniczyna_22: a Ty myślisz ze obcy facet myśli "ojej jaka ona inteligenta" ? :D jak jesteś ładna to i pewnie koledzy tez w myslach Cie posuwaja ;) Isia24: pewnie czuja ogromne podniecenie i szczescie :D to głupie pytanie było...

Gość Isia24
sdaad - no właśnie, tak samo głupie, jak Twoje spostrzeżenia. Inteligentny nie patrzy na kobietę, jak na kawałek mięsa. Nawet jeśli ma niecne myśli, to prymitywizm nie ujrzy światła dziennego (czyt. na twarzy). Rozum wygrywa. Zatem to nawet dobrze, bo łatwiej odsiać ziarno od plew.

Gość sdaad
==Inteligentny nie patrzy na kobietę, jak na kawałek mięsa. oj patrzy patrzy :P ==Nawet jeśli ma niecne myśli, to prymitywizm nie ujrzy światła ==dziennego a to ze sie ukrywa lepiej niz sliniacy sie od razu kretyn to nie zmienia faktu ze mysli o bzykaniu Ciebie :)

Gość Isia24
sdaad - no i co z tego? Pierwsza selekcja zatem odbywa się już wtedy. To błogosławieństwo, że prymitywizm jest az tak widoczny. Mniej zmarnowanego czasu, na dalsze selekcje. :D :D

Gość Isia24
Zatem łatwiej wytropię kretynów, niż mniej pożądana. :D Więc i to może być zaletą. Poza tym, co z tego, że myślący także chcą... to mi nie uwłacza. To najnaturalniejsze na świecie, że najpierw ocena wizualna. Brzydkie także taksują pod względem, tylko dużo później! Kiedy ja powiem nie. :P

Gość sdaad
== sdaad - no i co z tego? to z tego ze najpierw pisałaś ze "Inteligentny nie patrzy na kobietę, jak na kawałek mięsa." teraz zgadzasz sie ze mna. ==Poza tym, co z tego, że myślący także chcą... to mi nie uwłacza. ==To najnaturalniejsze na świecie, że najpierw ocena wizualna. no taka jest kolejnosc rzeczy ;) to co napisałem to to ze nie wiem jak mozna sie dowartosciowywac ze jest sie kawałkiem mięsa :P a skoro Ci to nie uwłacza to tym lepiej dla sliniacych sie panów:)

Gość małpa_małpa
O żesz w mordę:o jakie proste rozumowanie - brzydka kobieta poleci na wszystko bo dodatkowo - co wynika z tych wypowiedzi oprócz tego że jest brzydka jest jeszcze zdesperowana i naiwna, no żyły podcinać sobie:o A potrzeba dowartościowywania się poprzez męskie spojrzenia w pubach jest tyle naiwna co niedojrzała:o A ja i tak tego nigdy nie zaważałam bo nie dla męskich spojrzeń idę do pubu tylko dla spotkania ze znajomymi. Zastanawia mnie tyle skąd tyle piękności na kafe samotnych w piatkowy wieczór:p

Gość ruda wiedzma
Ja uwazam, ze uroda jest subiektywna, a to co tak naprawde przyciaga uwage facetow, to pewnosc siebie u kobiety. To zreszta dziala w obie strony. I jesli juz mowimy o desperacji, to jestem sklonna twierdzic, ze wynika ona z kompleksow i jakichs tam lekow danej osoby, a nie samego wygladu fizycznego.