Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kartoflanka toffi

jestem nienormalna

Polecane posty

Gość kartoflanka toffi

wkurzylam sie na meza TYLKO dlatego, ze.... idzie na piwo z kolegami a nie zostanie ze mną :( chyba hormony mi szaleja kompletnie :((((

ja sie wkurzam na mojego narzeczonego ze jedzie do brata na piwo ;/ eh my baby ;/

Gość kartoflanka toffi
jestem w ciąży... kompletnie wypompowana i do tego nie spedzamy razem zbyt wiele czasu. nic nie robimy razem - kazde z nas ma swoje zycie, albo zajmuje sie domem i córką. nic wspólnie, razem..

rozumiem cie ja tez jestem zla jak moj lata po kolegach ale tlumacze sobie to,ze pracuje caly tydzien i jakas odskocznia tez mu sie nalezy tylko przykro,ze woli z nimi spedzac ten czas niz ze mna bo w ogole nie wychodzimy jak prosze o spacerek to nigdy nie chce a jak napisze tylko kolega to juz leci do niego:( chyba taki nasz los:(

Gość kartoflanka toffi
mandziaa, ja te pracuje caly dzien!! :( i potrzebuje wieczorów w jego ramionach - jak tlenu! ale wieczorami ja baaardzo szybko chodzę spać - ciąża + 9h w pracy to nie rpzelewki, a on siedzi rpzed kompem i jeszcze jakieś fuchy robi.. ale z drugiej strony - tak rzadko wychodzi z domu... :(

Gość kartoflanka toffi
kurcze - co robic?? z jednej strony wiem, ze sobie zasluzyl na to wyjscie, ale drugiej - TAK mi cholernie zalezy na tym wspolnym wieczorze wreszcie ;(

Proponuje też na jakieś piffko wyskoczyć ze swoimi znajomymi (mówię oczywiście o tych nieciężarnych).

Powiedz mu o tym, że Ci zależy. Faceci nie rozumieją tego co jest "między wierszami". Później Ty będziesz miała focha, a on nie będzie wiedział o co chodzi. Do nich trzeba jasno i wyraźnie.

Gość kartoflanka toffi
powiem tak - ze mi zalezy. wybeirze piwo - ok. nalezy mu sie/... thx.. moze bedzie dzisiaj seks :(

"thx.. moze bedzie dzisiaj seks:(" Buuuuu... więcej optymizmu, ja w ciaży w ogóle nie miałam ochoty na sex! To dopiero masakra była:o

Gość kartoflanka toffi
heh - ja tez ogolnie nei mam, ale jak troche sie popracuje to mam.. albo zapytam go czy na serio zalezu mu na tym wyjsciu..