Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zrozpaczony xxxxx

Nienawidze partnera matki

Polecane posty

Gość Zrozpaczony xxxxx

Nie moge go juz zniesc ;/ Staje pod moim pokojem i prowokuje do klotni ... Ostatnio krzyczal specjalnie \"misia\" do mojej matki az wreszcie nie wytrzymalem i sie na niego rzucilem a skonczylo sie to policja w domu :( Ten debil ma 26 lat a moja matka 43 mam juz tego dosc stracilem chec do wszystkie i od jakiegos czasu do szkoly przestalem nawet chodzic ... Byl u mnie ojciec i ona powiedziala ze moge sie do niego wyprowadzic jak chce czyli to znaczy ze wybrala tego ch***. Cala rodzina mi nie chce wierzyc a policja przyjezdza do mojego domu nagminnie :( Podczas rozwdu mialem do wyboru czy chce isc do ojca czy do matki i wybralem matke :( Przed przeprowadzka dowiedzialem sie ze go poznala i nawet go polubilem ale jak reszta rodziny sie dowiedziala to mnie w to wmieszali i dowiedzialem sie wielu przykrych rzeczy na jego temat byla taka awantura ze mi sie oberwalo w obronie matki ... Ustalilem z nia ze go wiecej nie chce widziec bo nie moge tego zaakceptowac jaki jest niestety 2 miesiace po przeprowadzce przyszedl do nas i poprosil mnie o zgode na powrot oczywiscie ja sie nie zgodzilem ale i tak sa ze soba juz nie wiem co robic sasiedzi mi dzien dobry mowic nie chca i nazywaja mnie terrorysta ;/ Nie moge zniesc tego ze matka cierpi przez moje klotnie z nim ona wyglada na wykonczona ale dzis zdolowalo mnie to jak mi powiedziala ze moge isc do ojca :/ Podczas tej klotni na starym mieszkaniu mialem tylko 11 lat i nawet nie wiecie jak ja to przezylem a dzis pol rodziny go tak nagle zaakceptowala i nikt mi wierzyc w nic nie chce bo niby wymyslam bajki ://// Ja juz nie wiem co robic jestem skonczony ... Chodze blady z podkrazonymi oczami nie poznaje samego siebie ;/ Przed rozwodem rodzicow bylem zywy jezdzilismy razem na wakacje i ogolnie czulem milosc a dzis ? Moje wakacje to kolonie a weekendy to dni spedzone w domu. Ja juz nie wiem co mam robic stracilem chec do zycia ... Nie wiem czy zostac z matka czy skonczyc ten rok szkolny i isc do ojca bo to jedyna osoba ktora mnie wysluchala jak na razie.Przepraszam za brak interpunkcji i polskich znakow ale spieszylem sie w dodatku caly chodze z nerwow nie oczekuje wspolczucia po prostu nie mialem komu tego wykrzyczec...

Gość JMN
współczuję :( ile masz teraz lat?

Gość Zrozpaczony xxxxx
15 ://

Gość Zrozpaczony xxxxx
Zdobylem jego numer karty kredytowej ale jakos nie mam serca zeby mu zycie niszczyc mimo tego ze go nienawidze ;/