Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jestem kobietą....

Dla czego kobiety moga bic mężczyzn? Chyba facet ma prawo jej wtedy oddac?

Polecane posty

Gość Jestem kobietą....

Nie raz widziałam jak leciała do niego z łapami , przy ludziach . Nie obchodziło jej to , że ktoś na nią patrzy . Ludzie śmiali się z tego biedaka a on to wszystko pokornie znosił . Raz w końcu jego siostra dała tej furiatce w pysk za to jak ona odnosi się do jej brata . Nie raz dostał od niej mocno z pięsci w policzek czy kopa w czułe miejsce u faceta . Raz nawet sama siłą rzeczy doradziłam mu żeby jej oddał , od razu nie którzy byli zdziwieni moją postawą , jakie mam stanowisko w tej sprawie . Od nie których osób słyszałam że ona zasługuje na ostry wpier.dol , a od nie których że jeśli bije kobieta to mężczyzna powinien ją obezwładnic i przytulic . Według mnie powinien odejdź , a nie pozwolic sobie na takie upokorzenia , a właściwie to wyrzucic ją ze swojego mieszkania bo to ona wprowadziła się do niego . To porządny facet którego zasadą jest nie bic kobiet . Więc zastanawiam się czy ja jako druga kobieta sama powinnam jej dac ostry łomot za swojego najblższego przyjaciela . Ona nie dosc że robi mu awantury na mieście , upokarza słownie jego rodzinie to na dodatek go leje . Może komuś się wyda śmieszne co teraz pisze ale widziałam jak raz biegała za nim z jakimś narzędziem . Dziwnie się czuje bo myślałam że mężczyzn nie spotyka przemoc fizyczna ze strony kobiet . W tym przypadku ona stosuje wobec niego przemoc fizyczną i psychiczną . Mam na nią co raz większe nerwy bo znalazła sobie dobrego i uczciwego chłopaka , którego podstawą życia między innymi jest także uczciwosc , pracowitosc - bardzo dobrze zarabia ,i jest także bardzo wrażliwy a ona nie umie tego docenic . Dobra i szlachetna kobieta trafia czasem na jakiegoś łajdaka a takiej dostał się taki dobry człowiek i ona nie umie go docenic . Czy mężczyzna może taką przemoc zgłosic na policje ? Raczej nie , bo go tam wyśmieją . Pisałam już o tym kiedyś, zakładałam na ten temat topic tutaj na kafe, ale teraz tak poza tym zastanawia mnie to dlaczego kobieta może bic faceta? a jak on jej odda to już bydlle według naszego popapranego spoełeczeństwa? Uważam że jak kobieta uderzy pierwsza to mężczyzna powinien jej oddac i mówie wam to jako kobieta.

Jak by mnie miał być kobieta (z błahych powodów)to ja z takom bym się szybko rozstał.

Gość kobieta która podnosi
rękę na faceta powinna zotać szybko obezwładniona i porzucona

Gość Jestem kobietą....
Wątpliwe. Jakby tak przez kilka dni ona zachowywala sie w porzadku, a dopiero potem, po jakims czasie zaczela by z lapami leciec i mowic ze potrzebuje pomocy.