Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ByłaSzwaczka

Myśle że niedługo ludzie wyjdą na ulicę strajkować i dojdzie do zamieszek.

Polecane posty

Gość ByłaSzwaczka

Ten kryzys jest tak potęzny że ludzie nie dadzą rady go przezyc. Wiadomo.. bogaci tego nie odczuwaja, ale ludzie ktorzy pracowali w fabrykach i teraz potracili prace wiedza o cyzm mowie. Ja sama dostalam wypowioedzenie z zakladu gdzie szylam eleganckie koszule, mąż juz nie pracuje, a pracowal w fabryce gdzie produkowano samochody. Jest bardzo ciezko, do tego wszytsko podrozalo, i ma jeszcze drozec. Ludzie u mnie w miescie nie maja pieniedzy na to by pojsc na zakupy, zyja bardzo skromnie tak zebys tarczylo na jedzenie i oplacenie rachunkow, nikt nie chodzi na zabawy wszyscy kupuja tylko w supermarketach a nie sklepikach osiedlowych. Mysle ze niedlugo to zaczna sie jakies strajki, pikiety, dojdzie do zamieszek. Bo to nie jest nornalne zeby ludzi nie bylo stac na podstawowe rzeczy..

Gość soppellka
jestem z wawy itu kryzysu nie widac.

Gość zdziwionaaaaa
ja jestem zalamana tym co sie dzieje, ogloszen o prace coraz mniej, a jak juz sa to za smieszne pieniadze wszystko drozeje, zyje skromnie, oszczedzam ile sie da a i tak mam dlugi bylo dobrze przez jakis czas, byla praca, jakos sie krecilo, niestetyy bieda wraca... ze zdwojona sila...

Gość LosAngeles
To prawda.. Ja wrocilam ze stanow jakies 4 miesiace temu bo Tusk trabil ze w Polsce lepiej itd. W STanach mieszkalam 5 lat, wrocilam i nie mam pracy, mieszkam z rodzicami pod jednym dachem i oni mnie utrzymuja bo nie mam pracy. Wracam z powrotem do Stanow. Tak chociaz pracujesz jak bialy murzyn to mozesz zyc na poziomie. A wczoraj czytalam ze mowi ze sie kryzys ten byc moze potrwa nie 2-3 lata tylko 5-7 lat! Porazka,.

Gość nidzie nie wyjdą
bo po co? przeciwko komu sie buntować jak teraz jest demokracja :)

Gość to jest właśnie normalne
Już to nam kiedyś KLD-UW POkazała, że przy ich rządach jest to normalne. Kryzys może tylko wzmocnić ten efekt. By żyło się lepiej. Haha :D:D

Gość Peppek
Tak, jasne. Niby przeciw komu