Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martund-dolika

Cala prawda o studiach zagranica a znalezieniu pracy w PL

Polecane posty

Gość gość
Sorry ale nie chodzi o to ze studiowalas w londynie tylko co studiowalas co to za kierunek turystyka w ogole czesto slyszy sie podsmieujki kiefy ktos wyskakujeze skonczyl turystyke kierunkek totalnie niepotrzebny mozesz w egipcie przebierac sie za clowna i bawic rosyjskiedzieci

Gość gość
gość dziś Hahaha turystyka, czyli kierunek dla badziewiakow robiacych kariere na zmywaku w uka BUEHEHEUHEEEEEEsmiech.gif bylo skonczyc renomowana uczelnie jak polscy sportowcy kazdy ma prace z nich i ja tez i zona ktora skonczyla lekarski kierunek xx Tak niedorobiony wuefisto.. zapychasz w fabryce az sie trzesie :) Tyle ci daly twoje wazne studia :P Nie pracujesz w zawodzie i jeszcze jakies kursy przyuczajace robiles, bo zalapac sie do pracy.. za cale 3 tysiaki :D A ten ' lekarski kierunek ' to o ? Asystent stomatologa czy rejestratorka medyczna ? :D Sam pisales , ze zonka zarabia2 tysiaki :D Macie majatek :P

Gość gość
gość dziś Drogi (dla MOPS-u :P ) matole :D: Polski sportowiec nie musi mieć skończonego AWF-u. Spośród znanych mi sportowców, najwięcej jest akurat po politechnice. Jeżeli był aktywnym sportowcem, tzn., że potrafił zaangażować się w coś, a nie tylko do szkoły chodzić i za jej ukończenie szacunku oczekiwać. Jeżeli dawniej angażował się w sport, to prawdopodobnie potem, równie mocno, angażuje się w pracę. I w tym jest lepszy od kogoś, kogo stać było tylko na ukończenie szkoły wraz z innymi. x Jeżeli chodzi o turystykę, to spośród znanych mi osób, kończyły ją te najmniej rozgarnięte. Ten sam poziom, co marketing i zarządzanie :(. Piszę o osobach mi znanych, więc ta reguła, nie musi dotyczyć wszystkich.

Gość gość
Sportowiec to nie zawód , drogi dla Mposu kolego :) To hobby ewentualnie.. Rozpoznawane i deceniane przez niewielki odsetek ludzi :P Nigdy mnie nie interesowali ano kopacze piłki, ani lekkoatleci ani wioslarze itp. Soprtowcy nie istnieja i nie licza sie w swiadomosci ogólu.. Ba, ogólnonarodowe zrywy i szały na np. Małysza tylko to potwierdzaja :P Wielki szum , a potem zapomnienie.. I konkretnie odniosłam sie do wypowiedzi naszego kochanego wuefisty, który po skonczeniu AWFu zrobil oszalamiajaca kariere na magazynie w UK, a w PL musial kursy robic :) A podaje AWF jako gwarancje stabilnej pracy i wysokich zarobków :D