Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość algh

Kobieta i Restauracja

Polecane posty

Gość algh

Witam. Mam taki problem. Bo postanowilem zabrac moja urocza gdzies do restauracji. No i chcialbym sie oswiadczyc. Moglby ktos mi podac jakas dobra, znana restauracje? Miasto nie gra roli. Wazne zeby bylo ladnie, jedzenie dobre, kilmacik... no i drogo (tak dla szpanu troszke, no ale przecierz jestem prezesem firmy wiec wypada drogo placic ;)) I poleccie cos z menu odrazu, cos dobrego ;)) Czekam na propozycje...

Gość Strzelam prawdą
Co z ciebie za prezes jak nie znasz drogich restauracji i nie wiesz co w nich zamówić? :P

niby prezes a nie zna zasad ortografii... tak to juz jest, wlasnie tacy chca szpanowac...

Gość algh
Boze, jestem z Płocka, tutaj nic fajnego nie ma, jedynie jakies pseudo-restauracje... Polećcie cos ;)

Gość Shallow Guy
Jak z Płocka to pojedź do stolicy i odszukaj tam najdroższą restauracje :P Ale jeśli chcesz naprawdę przyszpanować to przyjedź do mnie, ugotuje wam spaghetti po 2500 zł za porcję. Nawet nie wiesz jak zaszpanujesz kobiecie gdy bez mrugnięcia okiem uregulujesz taki rachunek!

Gość Dresu
Faktycznie. W Płocku to tylko Sfinks jest ale to nic specjalnego. imperia - jemu chodziło chyba o restauracje w Polsce.

urzekła mnie pewna restauracja w PISZU na mazurach (skoro chcesz szpanowac, zabierz ja kilkset km....bedzie zachwycona) restauracja jest kolo oczka wodnego malego, wystroj piekny, świeże lilie pachnąc, w tle leci jakiś spokojny jazz/blues/chilout jedzonko przepyszne i ogolnie jest slicznie :) obok rzeczka płynie ...romantycznie a jesli polskie to gdzies w jakims hotelu na samej gorze z widokiem na cala warszawe...jak w filmie nigdy w zyciu....ale to ty powienienes wiedziec i sie postarac

Gość algh
@butelka mineralnej Moze jakis link? Tak, tylko w Polsce mnie interesuja restauracje. I jak ktos ma jakas propozycje to najlepiej odrazu podawajcie jakis linki, zebym mogl sobie zobaczyc galerie, menu, ceny, itp. Czekam na dalsze odpowiedzi.

jesli chodzi o Warszawe to z tych drozszych moze byc: Rubikon, Różana, Tradycja, Osteria, Wine bar. Zalezy, jaka kuchnie preferujecie...

Gość algh
@Dziubus Obczailem te restauracje w internecie i z tych co podales to najbardziej przypadly mi do gustu Rubikon oraz Osteria A co do kuchni to preferuje srodziemnomorska, wloska oraz polska. Wazne zby nie bylo owocos morza i jakis ryzow ;D Czekam na dalsze propozycje.

Gość satyrek
kurcze znalem zajebista restauracje w poznaniu tylko nazwy nie pamietam. pamietam ze obok byl hotel i jakas kawiarenka i serwowali w niej takie czekolady do picia pyszna sprawa

Gość wAR32
Ja polecam poznaniu restauracjaitalia.pl Świetne miejsce do tego tpu rzeczy

Gość Kinia;*
Może do Krakowa? Niesamowita atmosfera i klimat, przepiękne miasto. Jest mnóstwo eleganckich , drogich restauracji. Ja serdecznie polecam restauracje ''Pod Aniołami'' jest super klimacik, wspaniałe dania, np specjalnością kuchni są dania płonące. Tu masz linka: http://www.podaniolami.pl/ Ale to jest tylko jedna z baaardzo wielu naprawdę świetnych miejsc w tym mieście. Z takich sławnych i prestiżowych i drogich jest np. Wierzynek, ale moim zdaniem tam nie ma nastroju do oświadczyn. jest tak zbyt oficjalnie i wyrachowanie. ; )

Gość AgatorekWwww
Wierzynek w Krakowie (polecam lososia) ,Splendido we Wrocławiu, w wawie te na Starym Mieście, ewentualnie Belwederska

Gość AgatorekWwww
Pod Lososiem w Gdańsku (na starówce, ul.szeroka o ile pamietam)- na przystawke Homar w sosie z szyjek rakowych .

Gość Agatorekwww
I jak? Podjales decyzje?

Gość Agatorekwww
Mam jeszcze jeden pomysł ;) restauracja Moonsfera na dachu Centrum Olimpijskiego.