Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zakłopotana ma problem

Czy gra w karty jest hazardem???????

Polecane posty

Gość repolka
Jestem mieszkanką Krakowa i dobrze znam Ośrodek Wiosenna w Ściejowicach. Tutaj faktycznie pomagają, sama zorganizowałam pieniądze i wysłałam syna hazardzistę na odwyk do nich. Wrócił stamtąd mój dawny Krzysiek. Nie zbliża się do maszyn kilometr.

Gość gość
Porażka A to dobra kara dla kasyn i wlascicieli ich , jako stoly z popychajaca kasa za szyba to zrobili otwor w szybie grubosci 2-4 mm i to w anglii i wzieli cale maszyny poczyscili i pokazywali Video ze faktycznie sie da na pusher Coin zabrac wszystko podstepem maszynie bo drutem spychaja monety jedna dają a maja setki dniowki ... Czy oszukiwanie maszyn to tez hazard nawet jesli podstepem nonstop wygrywasz bez zadnej straty tylko sam profit?

Gość gość
Typowa gra w karty nie jest hazardem dopóki nie gra się na pieniądze - zawsze mi tak powtarzano. A już zakładanie się o coś to tym bardziej. Jestem raczej zwolenniczką innych gier - po drugie sama się przekonalam, że granie w karty bardzo w ciąga dlatego decyduje sie na inne formy rozrywki - http://www.rubico.pl/