Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ja2oo9

PLAMIENIE IMPPLANTACYJNE?! POMOCY!

Polecane posty

Gość Ja2oo9

Czesc dziewczyny! od gdzies 28 do 30stego miałam owulke. Robilam wczoraj test negatywny nie wiem co sie dzieje. Dzisiaj jest 14nasty okresu nadal nie ma. Pieką mnie sutki, bol w podbrzuszu. A na dodatek w czwartek mialam taki różowy śluz w piatek kiedy sie kochalismy z moim skarbem zauwazylismy krew. ALe bylo to doslownie plamienie. Nie bylo tego duzo. Krew jasnoczerwona. Nie wiem co sie dzieje? jesli to nie ciaza test przed terminem negatywny to co sie dzieje? Czuje sie jak przed okresem, ale sutki mnie nigdy nie piekly i ta akcja z plamieniem. Co Wy o tym myslicie? Wpon mam ginekologa ale sie denerwuje co to jest! BUZIAKI, Kamila

Gość Ja2oo9
sutki są wrazliwe na dotyk od jakis 4dni. Przy dotykaniu pieka i brodawki sie powiekszyły.

Gość jupiiiiii232
moze @ sie rozkreca...

Gość Ja2oo9
jupii chcialabym ale dzisiaj to wszystko zniklo. A wtedy to byl tylko moment tego krwawienia. Przytulanko bylo w dzien przed owulka i w dzien owulki. Poza tym nigdy czegos takiego nie mialam zawsze w przed dzien miesiaczki brazowoe plamienie nastepnego dnia normalny okres. A dzisiaj nic tylko biała wydzielina.

Gość Ja2oo9
błagam piszcie to mnie stresuje! :(

Gość zrób test jeszcze raz
robiłaś przed terminem @ więc mógłjeszcze nie wykryć ciąży. Objawy które opisujesz mogą być ciążowe.

Gość Ja2oo9
W poniedzialek mam ginekologa na USG juz cos wykryje chyba raczej nie??

wynikałoby że jesteś w 5 tyg więc pęcherzyk już byłoby widać.

Gość Ja2oo9
w 5 tygodniu? Raczej nie, mysle ze w 3tyg skoro 30stego mialam owulacje. Juz nie wiem co mam o tym wszystkim myśleć. Byłam 5tego lutego u ginka to powiedział ze mam pogrubione endometrium jak przed okresem i jak we wczesnej ciazy moze wtedy macica przygotowywała sie na zagniezdzenie zariodka?

jesteś w 5 bo nie liczysz od zapłodneinia tylko od ostatniej miesiaczki

5 lutego to bylo za wczesnie zeby cos zobaczyc na usg. Jesli jestes w ciazy to w poniedzialek juz na pewno bedzie widac pecherzyk. A z reguly maszregularne cykle??

Gość o rany........
skoro miałaś owulację 30 stycznia to nie jestes w trzecim tygodniu tylko w piatym tak jak ci ktos juz napisał....sprawdz jak sie liczy tygodnie ciązy...

Gość Ja2oo9
Tak zzazwyczaj mnie cykle nie zawodza.. Przepraszam nigdy nie bylam w ciazy nie wiem jak sie to oblicza. Czy któras z Was miała podobną sytuacje?

ja wlasnie tak mialam. Czekalam na okres i juznawet bylam pewna ze dostane bo piersi mnie strasznie bolaly i brzuch tez. Zastanawialy mnie jednak takie dziwne uplawy ktorych nigdy wczesniej nie mialam. Z reguly przed okresem jest bardzo sucho a ja mialam takie biale rzadkie jak mleko. No i te piersi ktore nawet nie moglam dotknac. 2 dni po spodziewanym okresie zrobilam test i wyszedl pozytywny. Krwawien jak ty nie mialam.

Gość Ja2oo9
Dokladnie ja mam to samo co Ty. Identycznie jak przed okresem sie czuje tylko te sutki to wszystko takie mylące. W poniedzialek ginekolog napewno sie wszystkiego dowiem od niego.! :) Dziekuje tobie za pomoc myslalam ze spotkam sie tutaj z obelgami o mojej niewiedzy itd. Ale nie nakrecam sie. Upławy mam takie same. A jak tam dzidzius twoj dzsiaj sie ma?:))