Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksionaaaa na maxa

kompleksy

Polecane posty

wiec tak. mam 16 lat. biust, chociaz nie wiem czy tak to mozna nazwac, 75 A. moj chlopak mowi ze sa slodkie i cudne i takie tam. ja i tak mu nie wierze bo juz nie raz nawet w zartach moglam sie domyslic ze woli wieksze. np, taki glupi przyklad, ale strasznie mi to w pamieci utkwilo :( -otoz kiedys u kuby wojewodzkiego byla taka laska z super cyckami jako tort. na nastepny dzien moj chlopak przy kolegach i przy mnie ze powiedzial: mm widzieliscie ten tort i te piersi mm takie akurat do seksu hiszpanskiego.. szczeka mi opadala, choc do teraz mi powtarza ze moje piersi sa wspaniale. moze to on jest niedojrzalym dzieciakiem? albo to ja wyolbrzymiam problem :( ale naprawde nie czuje sie dobrze z moimi piersiami :( czy jeszcze mi urosna? i wiem ze napisze tu wiele osob takich ktorzy zdoluja mnie jeszcze bardziej ale prosze o odpowiedzi rowniez takich ktorzy rozumieja moj problem :(

Gość primadonna
masz 16 lat więc jeszcze Ci urosną ... po za tym 16 lat to taki wiek no nie oszukujmy się ...to jest taka miłość gimnazjalna.. chłopacy a raczej małe chłopaczki popisują się się przed kolegami jakie to oni cycki widzieli...po za tym znajdziesz sobie lepszego chłopaka a nie takiego który mówi Ci o takich rzeczach. Jesteś zbyt młoda żeby to zrozumieć,ale z czasem będziesz się uczyć na błędach ...

Gość ababababababab
on jeszcze wydorośleje, Tobie cycki urosną! i wszystko będzie dobrze ;)

I jeszcze jedno - kiedyś kochaliśmy się od tyłu, a on złapał mnie za łopatki i krzyknął "o kurde, chyba cycki ci się przesunęły na plecy"... :O załamka :(

kurcze.. gimnazjalna bo gimnazjalna i zdaje sobie sprawe z tego wszystkiego.. jestesmy prawie rok razem. a boje sie ze mi nie urosna, bo od 3 lat mam juz miesiaczke a piersi wielce sie nie zmienily ;/ i boje sie ze jesli bede z nim dalej to on wybierze inna w koncu :( tylko wtedy bedzie znaczylo ze nie byl mnie wart prawda? tylko ze taki argument do mnie nie przemawia..

Po 1. na cyckach się nie kończysz Po 2. urosną Po 3. nie wielkość sie liczy - to dotyczy także cycków

' I jeszcze jedno - kiedyś kochaliśmy się od tyłu, a on złapał mnie za łopatki i krzyknął "o kurde, chyba cycki ci się przesunęły na plecy"... załamka ' podszywacz jakis oczywiscie :/ to bylo do przewidzenia

Gość ababababababab
urosną urosną! ;) mi w ciągu ostatnich dwóch lat miseczka zmieniła się z B na C ;) :D

tylko ze kiedy jestesmy sami. i on mi to mowi i jest tak pieknie, to ja mu nawet wierze, bo sie nimi zachwyca i twierdzi ze podnieca sie tylko na moj widok i kiedy jest blisko mnie. ale ja np nie lubie ogladac z nim filmow gdzie kobiety maja duze piersi. krepuje sie jakos :/ i ryczec mi sie chce .. eh ;(

Tata powiedział, że moje małe piersi mu nie przeszadzają, ale kiedy ich dotyka to czuje się, jakby macał placki ziemniaczane... :O

moja mama ma miseczke C, czy to ma jakis wplyw? czy rozmiar piersi w jakis sposob sie dziedziczy? :P bo jesli tak.. to poczekam. tylko ja chce teraz, juz w tej chwilii... eh, ale nie mozna miec wszystkiego

' Tata powiedział, że moje małe piersi mu nie przeszadzają, ale kiedy ich dotyka to czuje się, jakby macał placki ziemniaczane... ' znowu podszywacz :/

To nad mną to też podszywacz... wcale nie powiedział tego tata... to powiedział mój dziadek po konsultacji z 3 sąsiadami. p.s. doradźcie mi, jak pozbyć się smaku starego penisa z ust... myję zęby juz piąty raz i dalej to czuję... :(

:/

gratuluje poczucia humoru ^^

Gość ababababababab
zauważ , że Twoja mama ma już np za sobą ciąże podczas której rozmiar piersi się zmienia... jesli brała kiedys tabletki anty to też jest bardzo mozliwe ze przez nie ma większy biust. a podszywaczami się nie przejmuj, bo odrazu widać które wypowiedzi sa Twoje;)

Gość do podszywazaaa
j e s t e ś p o p i e r d o l o n y :)

Ja niestety nie mam poczucia humoru - tata pokazuje mnie na lokalnym targu jako dziw natury p.t. "kobieta bez piersi"... kazał mi się zacząć golic na twarzy bo stwierdził, że dzięki temu drożej sprzeda mnie cygańskim cyrkowcom :(

Gość do podszywazaaa
myślisz chyba c h u j e m albo pizdą masz na głowie zamiast mózgu idz umyj se D U P S K O !!!!! :d BUHAHA

do ababababababab: hmm ja nie planuje ciazy jak narazie :P ale w ogole to nie widze zmiany w moich piersiach :( i jakos nie wierze ze mi urosna.. bo tyle juz czekam i wciaz wydaja mi sie takie same..

Gość bylo do dupy
75? i 16 lat? albo masz zle dobrany rozmiar albo grubaska z ciebie, stawiam na zle dobrany rozmiar

mam 158 cm i waze 43 kg

kurcze, czyli 75A to malo jak na 16 lat :( ale naprawde takie mam

Gość ababababababab
grubaska? hahahaha a ile ma kurwa miec? 65? xD

Mała pomyłka - 153 cm i 83 kg. Tak właściwie to nie wiem, gdzie mam piersi, i biustonosz zakładam na pierwszą fałdę pod brodą....stąd byc może mój problem z rozmiarem...:(

Gość bylo do dupy
to ja waze 48 kg i mam 160 wzrostu i nosze 65C a to wlasnie sa male piersi chyba masz za duzy obwod, jestes szczuplutka i 75 to strasznie duzo, http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/ tu masz link gdzie mozesz se dobrac rozmiar

Gość ababababababab
65C ? :| a gdzie Ty taki stanik znalazłas?:| czasami sa problemy zeby znaleźć 70C a co dopiero 65....

strasznie duzo? nie wiem nie mierzylam sie. po prostu kupilam stanik ktory mi nie odstawal ani nie uciskal. od razu siegnelam po miseczke A. przymierzalam 70A i 75A i 75 mi najlepiej pasowal.. czyli zle wybralam?

Gość bylo do dupy
w necie tylko, sklepach w moim miescie ( nawet duzym acz wiejskim) nie ma mowy o takich rozmiarach przed okresem to mam pelne 65D, ehh jak ja kocham wtedy moje tzytzki :P

Gość bylo do dupy
dodam jeszcze że jestem zarozumiałą -->kurewką--