Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakompleksionaaaa na maxa

kompleksy

Polecane posty

Gość ababababababab
skoro 70A był dla Ciebie za mały , może było trzeba przymierzyc 70B? bo to najczęstszy bląd kobiet.... ze gdy stanik je uwiera to wybierają większy obwód zamiast miseczke..

Gość bylo do dupy
no jak sie nie mierzylas to na pewno masz zel dobrany rozmiar, w tym linku ktory ci podalam masz duuuzo stanikowej wiedzy, u progu dojrzalego zycia polecam :)

Gość do zakompleksionej na maxa
Wiesz co jak bylam w twoim wieku to mialam okropne kompleksy na temat moich nóg, że są krótkie i okropnie rozbudowane łydki....ale wyleczylam sie gdy mój brat śmiertelnie zachorował i jak pojechałam do szpitala gdzie byl oddział dzieci naprawde chorych i wiesz mi one by oddały WSZYSTKO za to by byc zdrowe, i bylyby szczesliwe gdyby miały najbrzydsze, najgrubsze, najmniejsze itd cześci ciala ale zdrowe.Pisze o tym abys pomyslala jakie płytkie i egoistyczne są twoje problemy i wogóle ta wypowiedz jest do wszystkich którzy przejmują sie jakimis durnymi kompleksami...to takie żałosne!!!!! ah jezeli komus nie podobają sie twoje piersi, nogi, tylek czy cos jeszcze to niech sie na to nie patrzy...Poprostu ciesz sie sobą, znajdz w sobie cos ładnego i kazdego dnia mów sobie komplementy...bycie odrobine narcyzem wychodzi na lepsze niż bycie jakims zahukanym kopciuchem

Gość ____K
było do dupy, głupoty pieprzysz. 75 to jest ilość centymetrów pod biustem. 65 cm będzie miała tylko osoba o drobnym szkielecie. Waga nie ma tutaj nic do rzeczy. Ja mogłabym ważyć i z 40 kilo i nigdy nie będę miała 65 cm pod biustem. Poza tym 75 to jest zupełnie normalny i bardzo popularny rozmiar u kobiet. U szczupłych kobiet podkreślę. Nie wiem czemu dziewczynie usiłujesz robić wodę z mózgu.

do ababababababab: miseczka B? to nie mozliwe. o ile pamietam przymierzylam, za duzo odstawalo. po prostu nic nie moglo wypelnic miseczki :/ do do zakompleksionej na maxa: każdy ma jakieś problemy, problemiki, kompleksy i komplesiki. a to wcale nie znaczy, że jestem egoistka czy narcyzem

Gość bylo do dupy
jestes mlodziutka i na pewno jeszcze biust ci urosnie poza tym grunt to dobrac prawidlowy rozmiar a bedac taka drobna to 75A, kurde, dalabym sie pokroic ze nie masz

Gość bylo do dupy
Tak ogólnie to sram do zlewu, rucham dzika jak sika, tatełe włazi mi do wanny, a przy okazji jestem powiatową mistrzynią OZP :classic_cool:

czyli ze mam mniejsze czy jak? mowie nie mierzylam sie tylko takiego rozmiaru mam stanik i wedlug mnie jest dobry. nosze push up i w niektorych bluzkach widac ze mam piersi, ale to i tak tylko taki lekki zarys :( ale dzisiaj, albo jutro jak znajde miare to sie zmierze i oblicze sobie na tej stronce jaki powinnam miec. jak mam mniejszy to zalamka :(

Gość zakomlepksionaaaa na maxa
up up podnosze

Gość zakomleksionaaaa na maxa
wyszło mi ze mam male B. jakos nie wierze, bo wyglądają mi na AA. zna ktos moze jakas strone ze zdjeciami jak wygladaja kobiece piersi o danym rozmiarze? od AA po .. ile tam jest tych literek

Gość lubię sex
Są,jakie są.Skup się na tym,ile przyjemności mogą Ci dać;a to nie ma nic wspólnego z wielkością!

Gość aglagla
a macie jeszcze takie linki do stronek w ktorych mozna wpisac rozmiary i dowiedziec sie jaki powinno sie odbrac stanik?? jeden link byl podany ale pytam o inne:)

http://b75.blox.pl/2008/02/Stanikowy-Matrix.html tutaj mozesz rowniez pozytac sobie o stanikach i ich doborze. tam sa linki jak sie mierzyc i tabelka rozmiarow. ale zeby nie szukac to podaje od razu: http://b75.blox.pl/2008/01/Rozmiarologia-stosowana-czyli-mierzymy-sie.html tabelka: http://docs.google.com/Doc?id=dfq559j5_1fjkt4n a ten kalkulator to wg mnie lekka sciema. a nawet nie lekka, bo wyszlo ze mam miseczke C :P do lubię sex: jakie korzyści? nie wiem jakie korzysci mozna czerpac z takich malych piersi:(

Gość cheekyy
noo mozna je mietosic