Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość transseksualny

5 lat temu zmieniłem sobie plec, a rodzina mnie odtracila

Polecane posty

Gość hhehhe
nie przejmuj sie opiniami tych którzy cie krytykuja... oni nie sa nic warci i to oni sa smieciami!!! to twoje zycie i podjąłeś tą decyzje sam i chyba jej nie żałujesz :) więc nie przejmuj się innymi bo nie warto :) głowa do góry

Gość daqqwer
opowiedz jak twoj penis teraz wyglada i jak dziala? :D

Hm, a musisz mówic prawdę? :o Oczywiście jeżeli da się to ukryć :O Czasami kłamstwa są usprawiedliwione, tutaj zachodzi chyba taki przypadek :o Bo chyba nie żałujesz tej operacji? :) Czytałam kiedyś taka książke pt \"Middesex\", opowiadała właśnie o chłopaku po operacji z dziewczyny :) Ale pewnie czytałeś... :) I po co przejmujesz sie ludźmi, ich opiniami i zaściakowością :D Wazne, by przejmowac się Panem Bogiem :D

Gość transseksualny
mój penis, nie jest tak wpełni normalny jak członek normalnego mężczyzny, troch się różni ale nie bede się na ten temat rozpisywał nie żałuje tego co zrobiłem, jedyne co mnie denerwuje to pogarda mojej rodziny

Gość nienormalna istota
Jania wzór do naśladowania-ty jako zagorzała katoliczka to popierasz?Będziesz się smażyć w piekle. Nie mam nic przeciw takim osobom.Wspólczuję im,bo wiem jaką tragedię przeżywaja,przykładem jest autor topiku.

Gość transseksualny
Spokojnie moge uprawiac sex, jeśli o to ci chodzi. Tylko że nie bede miał dzieci bo jest to nie mozliwe.

Gość xcxccx
odczuwasz jakos przyjemnosc z seksu?

Gość transseksualny
tak

Nie to, że popiera, ale co on miał zrobic w sytuacji, w jakiej się znalazł? :D Powiesić się? :O Zrobił to, co mógł i ja to popieram :classic_cool: Nie będę przecież podważać decyzji Boga, który czasami myli sie co do płci :o :O Widocznie Bóg tak chciał :) :)

Gość nienormalna istota
BÓG SIĘ NIE MYLI!!!!!!!!!!!!CO TY PIEPRZYSZ JANIA?????????

Gość transseksualny
Zmieniłem plec bo Bóg tak chciał, gdybym powiedzial cos takiego rodzinie to by albo mnie wyśmiali albo by sie na mnie wydarli i upokorzyli nie chca mnie widziec na zadnych uroczystosciach, rodzenstwo mysli ze zaraze czyms takim ich dzieci tak mi powiedzieli.

Gość gupia rura
a masz ciągoty homoseksualne?

Gość xcxccx
wybacz mi moja ciekawosc :)a co do rodziny kiedys ktos w koncu sie przelamie -nic na sile nie zrobisz a tylko bardziej ich zdenerwujesz.

Gość transseksualny
Nie, ja wole kobiety bo jestem mężczyzną. Kobietą nigdy nie byłem tylko mialem damskie ciało.

Gość bokobrody Alojzy
też bym tak chciał. jakimi nićmi Ci penisa przyszyli? i czy na maszynie czy ręcznie z igła?

Bóg się od czasu do czasu myli w róznych sprawach :o :O To nie znaczy, że Go nie szanuję :o :O Np. myli się w tę zimę co do pogody - zupełnie nie moge jeździć na łyzwach po stawie, bo lodu nie ma :o Lecz cóż: czekam :) :)

Gość gerappa
żałosna prowokacja. ZAŁOSNA - żeby zrobić taką operację potrzeba ogromnie dużo pieniędzy. Nie wydaje mi się żeby człowiek mający takie pieniądze siedział na kafe i żalił sie do dzieciaków które tu siedzą.

Gość transseksualny
Widze jednak że nie którym się na żarty zbiera co do moich narządów, nie bede opowiadac o takich sprawach bo po prostu nie dam rady.

Gość nienormalna istota
Jania to jendka prawda albo masz zryty beret albo jesteś nienormalna:-DNie wiem co wybrać:-D

Gość transseksualny
gerappa a skąd ty mozesz wiedziec ze nie mialem takiej sumy potrzebnej do zrobienia takiej operacji? jednak widze ze tu na kafe sa osoby i wyrozumiale i takie ktore chca po kims pojechac...w przeciwienstwie do nie ktorych osob z naszego spoleczenstwa.

Gość transseksualny
30

Za mna np. na każdym topiku jakiś ogon się ciągnie i wypisuje coś o moherowych beretach itp, lecz ja się tym nie przejmuję :D Niech sobie piszą :D I aczej tych obelg nie piszą małolaty, bo oni maja inne zajęcia, lecz sfrustrowane gospodynie domowe i faceci bez wzięcia :D :D Nie przejmuj sie nimi :D :D

Gość mammamiapomidore
anglistka - Ty się lecz. I to na cipę, bo na głowę jest za późno. Nigdy nie zrozumiem ludzi, którym przeszkadza czyjaś seksualność, orientacja, tożsamość. Okradli Was? Zabili Wam kogoś? Chyba nie. Ale w naszym społeczeństwie pijaka się po główce pogłaszcze, kata rodziny chętnie wysłucha i usprawiedliwi, ale ludzi, którzy są inni i nikomu krzywdy nie robią - NIGDY. Gdybyś faktycznie była wykształcona (jak Twój nick sugeruje), wiedziałabyś, że to nie choroba, a pewnego rodzaju defekt biologiczny. Bywa.

Gość xcxccx
anglistka33*** - to ty jestes zaburzona ,szkoda mi slow na ciebie.

Gość co za ciemnogród
gdziescie sie uchowali, ze nie sluszeliscie o zmianach plci. Najlpiej przygotujcie stosy - jak robili w sredniowieczu, gdy czegos nie rozumieli. Trzymaj sie, no trudno, ludzie miewaja rozne problemy z rodziną i jakos zyja.

Gość transseksualny
te wyzwiska nie robią na mnie żadnego wrażenia, wiele razy slyszalem cos podobnego

Gość mammamiapomidore
Jesteś ścierwiątkiem, które nawet nie umie kulturalnie głosu w dyskusji zabrać. Papa, mam nadzieję, że nie poślizgniesz się na swoim jadzie.