Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość transseksualny

5 lat temu zmieniłem sobie plec, a rodzina mnie odtracila

Polecane posty

Gość ja to myślę
to jak on jest podzielony ten mąż? ćwierć homo ćwierć hetero pół bi czy w innych proporcjach?

Gość jaastass
przeraża mnie ciemnogród,zacofanie i bark tolerancji taki osób jak anglistka...Ten kraj zawsze będzie w tyle,dlatego go opuściłam.. Jestem "normalna" ale znam gejów i to chyba najbardziej kulturalni i pomocni mężczyźni jakich znam.Nie wrócę do Polski,nie chcę by moje dzieci wychowywały sie w atmosferze nienawiści do inności.Może same będą inne,nigdy nie wiadomo,tu przynajmniej nie będą narażone na zlinczowanie na ulicy przed kościołem..i sami też nikogo nie zlinczują.Straszne to jak czytam takie wypowiedzi..

co za kretynsa prowokacja. jest po prostu hetero skoro ma KOBIETE za zone,nie sadzisz?? dowcipnisiu? cieszysz sie ze swojej geby i worka z jajkami,wspaniale. niektorzy urodzili sie w nieswoim ciele i musieli to naprawic.

rumieniczka zgadzam sie z Toba :) wkurwa mnie to strasznie, kiedys poklocilam sie okropnie o to z ojcem... ale on zdania na ten temat niechce zmienic, choc mysle ze gdybym ja miala tego typu problem to by to zaakceptowal...

Gość rumineczka
nie znam jej męża, podobno nomalny facet- pisze o wygladze, nie wiem jak to u nich wyglada od strony technicznej, wazne ze sa ze soba szczesliwi:D

dokladnie,ze wzgledu na moja corke nie wroce nigdy do polski. sama tez nie chce,ale jej noga tam postanie tylko w ramach wycieczki. chore,agresywne spoleczenstwo. podziwiam wyjatki za sile i odwage!

Gość rumineczka
agais a ty o kogo pijesz??

ale wlasciwie to chyba u nas tylko tak malo tolerancji jest? ja jestem w islandii i nie raz bylam w knajpie dla homo, a bawilam sie lepiej niz na normalnej imprezce :)

Gość rumineczka
w PL mało jest ludzi ktorzy maja otwarte umysły, tutaj nikogo nie dziwi facet przebrany za kobiete w supermarkecie.... ja sie przyznam, ze za pierwszym razem stanelam jak beton.... bylo mi potem glupio...:(

Gość mammamiapomidore
sami26 - nietolerancja to nie tylko specjalność polska. My ją najbardziej widzimy, ale przeciętni zjadacze chleba, zwłaszcza z małych miejscowości i z prowincji są chyba wszędzie podobni ;)

Gość mammamiapomidore
rumineczka - przypuszczalnie ten facet na południu USA w małym miasteczku oberwałby od miejscowych "rednecków".

no,poludnie stanow faktycznie moze sie z polska rownac

Gość rumineczka
pewnie tak...

🖐️ ja milo :) a skad? gdzies niedaleko stolicy? czy inna czesc wyspy?

mammamiapomidore, moze i masz racje... ale tu ja tego nie zauwazylam, a mieszkam w bardzo malym miasteczku :)

Osobiście znam jedną osobę,która zmieniła płeć/nie znam ani zdeklarowanego geja ni lesbijki/z kobiety na mężczyznę.Osoba ta pochodziła ze wsi na częstochowszczyźnie i powiem wam,że środowisko przyjęło zmianę fantastycznie.I to było ładne parę lat temu,z 10 co najmniej.Kiedy zobaczyłam Marzenkę jako Grzesia,poczułam,że jednak Pan Bóg czasem się myli,ale mamy chirurgów.W końcu,ma tyle spraw do załatwienia :) Jako zagorzała katoliczka tłumaczę sobie taki wybryk w sposób taki,że tylu katolików gwałci,morduje,kradnie,pisze na kafe obelżywe posty.Bóg im może wybaczyć jeśli żałują to dlaczego ci pożądni ludzie mieliby nie dostąpić łaski???

Podsumuję was krótko. Wielu z was jest ograniczonymi prostakami. Wolałbym żyć obok transseksualisty niż obok pełnego nienawiści, ograniczonego debila.

osobiście nie zrobiłabym sobie takiej operacji i według mnie nie powinno sie takich operacji robić powinno sie zaakceptowac takim jakim sie urodzilo ale nie potępiam takich ludzi i nie mam nic do nich kazdy przeciez robi co chce nie moj interes czy dobrze czy zle i bardzo gratuluje Ci odwagi i dla mnie jestes zwyklym czlowiekiem nie rozniacym sie od innych. Pozdrawiam.