Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość transseksualny

5 lat temu zmieniłem sobie plec, a rodzina mnie odtracila

Polecane posty

Gość trzymaj sie chłopie
miałem kiedyś kumpelę, która tez przeszła operację. Dojrzewała długo do tej decyzji, ze względu na rodzinę. W koncu się zdecydowała. Jest teraz szcześliwy, choć fajny z niego kumpel, to trochę mi się nie podoba, że zmienia dziewczyny jak rękawiczki. Ma nieżłe pododzenie.

Gość mammamiapomidore
transseksulany - chętnie wierzę, że anglistka jedyna nie jest. To typ zakutego łba, który reprezentuje większość społeczeństwa, i to nie tylko w naszym kraju. PS. Widziałeś "Transamerica" z Felicity Huffman? :)

Gość mammamiapomidore
anglistka - trafiłaś jak łysy grzywą o kant kuli. Ludzki świat jest bardziej złożony niż rączki do modlitwy.

Gość evan
anglistka - wspolczuje tobie i twojej matce, ze tak ograniczone stworzenie z niej wyszlo. na pewno nie masz faceta i zazdroscisz szczesliwym mniejszosciom seksualnym. powies sie :)

Gość transseksualny
anglista nie robi na mnie wrażenia, jest wielu ludzi którzy robią źle, ja nie uważam żebym tak zrobił. Pozdrawiam wszystkich. Dobranoc

Gość mammamiapomidore
Jeszcze tu jesteś anglistko? :D Niezdrowe podniety Cię tu ciągną, co?

Gość nienormalna istota
mam dzieci i jedyne co by mnie skłoniło by się od nich odwrócić to gdyby zabiły kogoś i to jeszcze w okrutny sposób!Pogodziłabym się z tym,że jest gejem,les czy innym trans.Kochałabym je dalej i wspierała!

Gość do anglistka33***
zebys zdechla i zebys poszla odrazu w objecia lucyfera kurwo zebym cie dorwal w realu to nie byloby ci scierwetko do smiechu!

Gość mammamiapomidore
No, zmykaj już. Obiecujesz i obiecujesz, a ciągle ujadasz.

Gość mammamiapomidore
anglistka to "duża kobieta" ;) Teraz bawimy się w eufemizmy!

Gość evan
tak sobie nie zyczy brzydkich slow, a sama bluzga. i nic nie wiesz o moim wyksztalceniu, absolwentko kolegium w Pcimiu Dolnym

Gość kolasowa
"Penisa formuje się ze skóry pobranej z przedramienia lub uda. W środek wkłada się protezę z silikonu i niekiedy nawet można tego używać zgodnie z przeznaczeniem" tzn.ze masz proteze i tak jakby ciagle ci stoi ?

Gość olejcie prostaczkę
najlepiej nie reagować tylko zgłaszać posty do usunięcia jest tam tyle przekleństw że zostaną wywalone.

Brawo dla autora za odwage! A co do rodziny to moze podsun im jakies materialy naukowe? Moze jak sie troszke wyedukuja to przestana sie bac epidemii zmiany plci?

Gość Skinheds girl
Ludzie więcej tolerancji dla nietolerancji. "Mogę nie pluć na gamoni co zboczenia obnażają ale nic mnie nie nakłoni bym szacunek poczuł do nich w moim własnym wolnym kraju"

Gość posłuchaj...nie przejmuj się
wiem...łatwo się mówi, ale trudniej zrobić znam mnóstwo ludzi, którzy zmienili płeć i żyją i dobrze się mają. Przeszli wiele, zbyt wiele, życie dało im po tyłku nieźle i jeszcze rodzina się odwraca...znam osobiście małżeństwo, w którym on jest po zmianie płci. Podeszli do in vitro, mają dwoje pięknych i zdrowych dzieci...są małżeństwem 10 lat i chyba już tak zostanie na zawsze. Nie znam bardziej kochającej się rodziny!!! Problem z rodzicami też mięli, ale sami próbowali tłumaczyć rodzicom, że skoro pragną szczęścia własnego dziecka- to niech zaakceptują je takim jakim jest! Może nie od razu, ale pomogło! Życzę Ci mnóstwa wiary w to, że w końcu pojmą swój błąd i 'pokochają' Cię na nowo!!! PS. Do wszystkich nietolerancyjnych: NAWET SOBIE NIE WYOBRAŻACIE, ŻE KILKA NA 1000 OSÓB MIJANYCH LUDZI NA ULICY itp TO TRANSSEKSUALIŚCI!!! a tłumacząc 'po głupiemu'-takie jak co poniektórych wypowiedzi- to człowiek któremu Pan Bóg dał DUSZĘ kobiety a CIAŁO mężczyzny i na odwrót

Gość posłuchaj...nie przejmuj się
i mam jedno pytanie do tych co tak psioczą: Rodzi wam się dziecko, np córeczka...wszystko ładnie pięknie, chwalicie się nią na prawo i lewo...itp. Po kilkunastu latach przychodzi do was- rodziców i mówi: Mamo, Tato, nie jestem tym kim jestem...chcę żyć w zgodzie z samym sobą...zmieniam płeć...

Gość ja to myślę
- Droga córeczko, ale ja nie potrzebuję na tę chwilę synka, więc idz sobie w siną dal...

Gość co do anglistki
zgadzam sie z jabłkowatym, ze strach i niepewnosc wywołuja agresję, u zwierzat jak i u ludzi, to jest zreszta naukowo udowodnione. Czlowiek pewny siebie i swojej wartosci agresywny nie bywa.

Gość rumineczka
moja szefowa zmieniła płeć, jest jedna z najfajniejszych osob jakie pozanalam w zyciu... jezeli zmiana plci ma uszczesliwic dana osobe to niech to zrobi.

Gość ja to myślę
czyli masz szefa teraz?

Gość a jesli idzie o tolerancje
to co jak co,ale akurat geje, lesbijki, transseksualisci, jesl sa uczciwi i zyczliwi swiatu kompletnie mi sie przeszkadzaja. Zreszta znam paru gejów i lubie ich. W czym moze mi przeszkadzc lesbijka, byle akurat nmnie nie podrywala, tylko inna lesbijkę - niby co mi to szkodzi?

Gość rumineczka
była mężczyzną:D jest kobitą:D

Gość ja to myślę
i jak mu/jej to pomogło w karierze?

Gość rumineczka
musialabm sie spytac glownego szefa:D ale bardzo ja szanuja w pracy i bardzo otwarcie o tym mowi, ja osobiscie nigdy nie pytalam, wiem ze ma meza, adoptowali dziecko... normalna rodzina... ale podejrzewam ze w PL by to nie przeszlo

niestety tacy jak anglistka zyja nie tylko w wirtualnym swiecie.... jej pseudoargument,ze w rzeczywistosci trzymalibysmy sie od transseksualistow z daleka,moge od razu odeprzec,bo mam przyjacolke,ktora wciaz jeszcze ma penisa,bo nie stac jej na operacje i czeka na decyzje o zrefundowaniu.czeka juz kilka lat,wczesniej przez wiele lat brala hormony. od malego zachowywala sie jak dziewczynka.otoczenie zauwazylo,ze cos jest nie w porzadku na poczatku podstawowki,jednak wszyscy raczej podejrzewali homoseksualizm.w wieku okolo 13 lat zaczely sie sesje u psychiatry i 3 lata pozniej zdecydowano,ze powinna dostawac hormony. pewnie,ze to nie jest normalne,anglistko. jest to wada genetyczna,jak wiele innych,szczesliwie medycyna jest w stanie wade te czesciowo naprawic. jak ktos sie urodzi z trzecia reka to nikt sie nie dziwi,ze chce ja usunac,ale jak ktos urodzi sie z penisem bedac kobieta to juz cos strasznego.ciemnnogrod.

Gość ja to myślę
a mąż to mężczyzna?

Gość rumineczka
tak mężczyzna....:D

aha,anglistka wysylala autora na leczenie do psychiatry-to wlasnie psychiatra stwierdza autentycznosc transseksualisty. ci ludzie nie zawsze dostaja pozwolenie na operacje zmiany plci czy hormony. czasem mlody czlowiek podejrzewa u siebie transseksualizm a jest np tranwestyta. smiesza mnie ludzie wysylajacy np gejow na terapie do psychologa,podczas gdy to wlasnie psychologowie staraja sie uswiadomic te zacoface ciemnogrodzkie masy,ze wszystkie orientacje sa normalne i zdrowe

Gość rumineczka
ludzie boją sie tego co jest inne, nie zrozumiałe, co nie miesci sie w ramach przecietnego żywota. żygac to mi sie chce jak slysze matke ktora mowi- wiedziala ze maz spi z corka ale myslalam ze to z troski....