Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość masywnapani

czy jest szansa ze sad przyzna mi dziecko jesli nie mam pracy?

Polecane posty

Gość nocoty.pl
hehehehehe, Tośka, mogłabyś dziękować brzyduli, gdyby stwierdziła, że WYGLĄDASZ jak nastolatka, ale nie wtedy kiedy ona odnosi się do braków w Twoje edukacji czy w poziomie Twojej wiedzy - już lepiej byś zrobiła gdybyś się na nią obraziła, byłaby to mniejsza kompromitacje :P

Po pierwsze nigdy nie napisałam, że jestem najbardziej doinformowana, a to ty zaczełaś na mnie najeżdżać pierwsza, a z tego co wiem od 1 stycznia zmieniły sie przepisy i matka dostanie alimenty na dziecko ale nie na siebie, zawsze moze isc do pracy. Po drugie wyrok zależy od sędziego prowadzącego sprawe i jego punktu widzenia na sprawe, bo wyroków jest tyle ilu sędziów, niestety nie zawsze są one mądre, więc uwazam, że dla autorki topicu i tak bedzie lepiej jesli jak najszybciej znajdzie znajdzie sobie prace, zawsze bedzie to działało na jej korzysc, ale zrobi jak bedzie uwazała.

Ja sie nie obrazam z byle powodu, a zachowanie i wypowiedzi brzuduli mówią same za siebie,a jesli wypowiada sie na temat osób których nie zna i o których o nich wie, to cóż to świadczy chyba o jej brakach w kulturze osobitej.

Przeciez autorka nie pytala o alimenty na siebie.Nawet o alimenty dla dziecka nie pytala.Pytala czy Sad przyzna jej opiekse nad dzieckiem A pracy pewnie bedzie szukala lub szuka wiec rady lepiej poszukaj pracy sa nie na miejscu;O

Toska autorka szukala porady jak i pewnie pocieszenia najgorzej jak ktos nie ma pojecia i zamiast pocieszyc to jeszcze w blad wprowadzi:(

Aha i stopce mam zdjecia.Chyba na dziecko,ktore odlada dobranocki nie wygladam?:P

Toska autorka szukala porady jak i pewnie pocieszenia najgorzej jak ktos nie ma pojecia i zamiast pocieszyc to jeszcze w blad wprowadzi- ok jesli twoje rady są słuszne to w porządku,ważne, że ty masz pojęcie i żyj z tą złudną świadomością, a co do zdjęcia, to nie mam zwyczaju klikania w to co jest zawarte w stopkach,wiec nie widziałam i nie mam zamiaru oglądać, a zanim powiesz komus że jest małolatą dwa razy pomysl bo moze po drugiej stronie jest ktoś starszy i bardziej doświadczony przez życie.

wątpię w to poprostu nie ucze sie na pamiec twoich wypocin

a jezeli dla ciebie tak kurczowe czepianie się słów jest jedyną metodą obrony to cóż. tylko ci współczuc!!!!!

Toska sama widzisz kto kogo atakuje Ja przynajmniej mam na tyle taktu,ze zawsze zwracalam sie do Ciebie w formie grzecznosciowej Zycze milej niedzieli i wiecej dystansu Papa zmykam:)

Masz nawet problem z uwaznym czytaniem ze zrozumieniem- nie no sory jeśli to u ciebie forma grzecznościowa to pozazdrościc.

Forma grzecznosciowa to zwracanie sie do kogo piszac duza litera np.Ciebie,Tobie gdzie Ty sie chowalas jezeli takich rzeczy nie wiesz:O

Gość też bym chciał mieć
dzień dobry brzydulka

przepraszam cię za klawiaturę, cóż służbowe nie zawsze są w dobrym stanie.

Wg zasad pisania on-line nie należy używać wielkich liter w środku tekstu, gdyż zaburza to czytelność komuniaktu. Racja jest po stronie Tosi :)

misiaczkowa zgadzam sie z tobą, a pozatym nie każdy zwrot osobowy pisany wielką literą, jest napisany prawidłowo,cóż może niektórym przydałoby sie poodrabiać lekcje z dziećmi, zamiast oskarżać innych o braki w edukacji.

Gość też bym chciał mieć
o widzę że tu panie mają różne zdania i troszkę się poirytowały

Gość Tośka naprawdę bzdury pisze
Nie ma możliwości, żeby polski sąd przyznał dziecko ojcu, jeśli matka nie jest kompletną degeneratką (jeszcze tak małe dziecko). Oczywiście, jak będziesz miała pracę, to już w ogóle kompletnie nie ma o czym gadać i ojciec może sobie odpuścić wszelką walkę, bo szkoda zachodu. Alimenty też dostaniesz. Polskie sądy rodzinne orzekają od zawsze bez zmian - ojciec szans na dziecko nie ma.

Gość gość
to wlasnie jest te k***wskie pieklo kazdy do sadu a oni jebia ile sie da ludzi itak bedzie bo polacy to idioci zdani na los swoich panow kturzy im zabieraja wszystko to jest paranoja tego kraju tu sie pomaga doic ludzi.

Gość MAGILLA
dlatego na 1 urodzone polskie dziecko rodzi sie 7 muzelmanczykow kturzy zalewaja europe sami mlodzi meszczyzni w obliczu wojny zostawili tam kobiety z dziecmi nawet oni nie tolerowali by czegos takiego u siebie za nasza kase ktos cie sadzi i toba rzadzi paranoja. Z Archiwum X :) mamy się bać bo nam zabiorą już wszystko polskie bydlaki.