Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BADACZ NAUKOWY

Czy kobiety spekulują na temat wielkości przyrodzenia mężczyzn?

Polecane posty

Gość BADACZ NAUKOWY

Czy spotykając się gdzieś we własnym gronie dywagują i spekulują na temat facetów (których nie widziały nagich) który z nich może mieć największy sprzęt w spodniach? :P

nie :o guzik mnie obchodzi co jaki facet ma w spodniach

Gość BADACZ NAUKOWY
ponieważ ja często prowadze takie spekulacje z moimi kolegami gejami, osatnio chcieli spekulować na tema członka mojego taty ale nie miało to sensu ponieważ wiem jak duży jest czonek mojego taty i nie potrzebuje spekulacji na ten temat

Gość csacvsavc
Oczywiscie, bo nie mają nic innego do roboty jak tylko o tym gadać :P

Gość Spekuluję i wymieniamy się doś
wiadczeniami, niestety ja i wszystkie moje koleżanki stwierdzamy, że faceci z dużymi członkami lepiej zaspokajają nas.

Gość meeee meee mee
Kobiety w przeciwieństwie do mężczyzn, nie debatują o walorach swoich mężczyn, o ich zdolnościach łóżkowych i nie rozmawiają o sexie w babskim towarzystwie.

Gość meeee meee mee
no bo po co debatować skoro można pozbyć się zbędnych części garderoby i oddać lesbijskim orgietką :D

Gość do meme meme meme
Toś pokozoł(a)

Gość Wilgotna bryza
Jak spotykamy się to opowiadamy sobie o jakimś ciachu które przeleciałyśmy w pracy, mężowie są nudni i nie mają fantazji a my kobiety przed 30 potrzebujemy być dobrze zaspokojone

Gość Wilgotna bryza
a nie ma jak zaspokoić się wawelską podsuszaną, a następnie pachnącą cipeczkę dać pieseczkowi do wylizania

Gość Wilgotna bryza
Widzę podszywaczu że wawelska podsuszona konkuruje z tobą, pewnie jesteś starym pryszczatym onanistą.

Gość jak nie wiem co
w ogole stwierdzam, ze meskie rozmowy o seksie to jakies nieporozumienie :o tak sie sklada, ze spora czesc zycia przebywalam wsrod samych facetow i bylam sama swoja...owszem, proozmawiac lubia, ale to sa takie lajtowe rozmowy....natomiast przy babach to sie wygadac mozna :D kilka razy jakis odwazny elcial z nami nababskie spotkanie, ale nigdy zaden tego nie chcil powtorzyc. za to czesto zaczynali sie zle czuc i musieli wracac :D

Gość meeee meee mee
fajny podszyw ;)

Gość Wilgotna bryza
Zawsze spekuluje na temat wielkości pały, wieku i domniemanych pryszczy rozmówcy bo tylko te aspekty uznaję w ludzkości interesujące :)

Gość Wilgotna bryza
Dodam, że takie pryszcze potrafią być super:) Gdy mój kierownik nie mógł się spuścić pomimo wtykania go we wszystkie trzy użytkowe otwory jakie posiadam, wycisnęłam sobie do spragnionej cipeczki jego ogromnego pryszcza i dwa czyraki:) Było bosko:)