Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Julci

Pytanko w sprawie kolcyka w pepku

Polecane posty

Gość Julci

Hej, mam pytanko... Zrobilam sobie kolczyka w pepku ponad miesiac temu i od niedawna, mam na gorze kolo kolczyka taka czerwono gulke, wyglada to jakby cos w niej bylo...Nie wiecie ci sie stalo? Odpiszcie prosze!!!!

Gość Leśminek
Sama mam kolczyk w pepku i tez to przezywalam hehehe ale juz rok mam kolczyk i jest ok. Tylko zalezy gdzie przekuwalas bo jesli u kosmetyczki to byl debilny pomysl a jesli u piercera to swietnie. Domyslam sie ze ta czerwona kulka to podrazniona skora pod ktora zbiera sie ropa bo sama mialam tak i jak naciskalam to sie wylewala ropa. Spoko musisz tylko o to dbac ja polewalam 2 razy dziennie woda utleniona przynajmniej i jest ok chociaz przyznam ze goilo sie jakies 6 miesiecy :/.. Nic przyjemnego pozdro :P

Gość a ja mialam inna historie
z taka kulka. Otoz jakis czas po przebiciu pepka w salonie zauwazylam taka kulke. Tez pomyslalam ze to ropa i chcac ja wydostac stamtad przebilam pecherzyk. Ropy zadnej nie byla za to wyszlo mi dzikie mieso. Okropienstwo. Poszlam do lekarza a ten mi kazal wyjac kolczyk i powiedzial ze juz mi tak zostanie to mieso na wierzchu. Ale ja nie wiele myslac sama wycielam sobie to mieso (dzikie nie jest unerwione). Wiem jak to brzmi ale dzieki temu mam normalny ladny pepek i kolczyk nadal mialam. Tak wiec nie ruszaj tej kulki albo przejdz sie do miejsca gdzie przebijalas.