Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agusia2o

Odchodze juz od zmysłow Prosze pomóżcie.

Polecane posty

Gość Agusia2o

Czesc dziewczyny, wiem powinni mnie juz wcisnac w kaftan. Mam pewien problem. 2stycznia wystapila ostatnia miesiaczka moja. Odstawilam tabletki tzn po miesiaczcenie wzielam. Owulacja potwierdzona przez lekarza byla wosttanim tygodniu stycznia. Powinnam dostac miesiaczke 14stego najpozniej a nadal jej nie ma. 5tego lutego bylam na wizycie na USG powiedzial mi gin ze widac pogrubione endometrium. Jutro znow do niego ide. 13stego robiony test negatywny. Na dodatek od 5 dni bolaly mnie sutki strasznie wrazliwe na dotyk dzis juz sutki i cale piersi. 12stego mialam rozowy sluz, 13nastego podczas przytulanka troszke plamiłam jasno czerwona krwia. Teraz zamiast przed miesiaczka miec sucho, mam duzo bialej, mlecznej wydzieliny. Dziewczyny nie wiem juz co mam myslec czy wg Was to moze byc ciaza? Staramy sie z moim mężem, biore kwas foliowy chcialabym tego dziecka ale juz nie mam sił na to wszystko. Czy to moglo byc plamienie implantacyjne? Czy jutro lekarz na USG juz cos zobaczy? Prosze odpiszcie cos sensownego i dziekuje za pomoc:(

Ile cylki sie starasz ze tak shizujesz?

Gość Agusia2o
Czy to wazne ile cykli? Mam taka sytuacje ze musze wiedziec na co to wskazuje i nie chisteryzuje. Poprostu mam duza presje z powodow osobistych. Zadałam pytanie chcialabym uzyskac odpowiedz uwazam ze nie potrzebna jest Tobie wiadomosc ile cykli sie staram

A ja uważam ze nikt Cie nie prześwietli, idz do ginekologa to sie dowiesz. Plamienie, bol sutków, jajników moze miec rózne podłoże, mozesz byc w ciazy, miec mięsniaka albo cos jeszcze. Jutro sie dowiesz.

Gość andora
Możliwe, że to wczesna ciąża. Jutro poniedziałek, zamiast się zastanawiać i zadręczać leć do jakiegoś laboratorium zrobić badanie beta HCG. Będziesz wiedziała na 100%.

Gość Ja2oo9
beta HCG robilam tego 5tego ale lekarz mi tego nie zalecał mowil ze nic nie wykryje i wyszedl wynik 1. Moze rzeczywiscie on mial racje? Czy jednak nie mial racji i ciaza wykluczona?

Gość Agusia2o
Przepraszam to powyzej to nick mojej siostry nie zmienilam.!

Gość Agusia2o
PROSZE DZIEWCZYNY BŁAGAM PISZCIE:(

Gość andora
Wiesz co Agusia, coś ty kręcisz! Nicki ci się mylą, mówisz, że siostry, a na ogólnym zakładasz taki temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3995322 Niby pod nickiem twojej siostry (chyba, że siostra też w ciąży, ma podobne problemy i piszecie na zmianę?) i pisanym z małej litery, ale prawdopodobieństwo pomyłki jest znikome, bo dokładnie to samo jest opisywane, ale inne okoliczności towarzyszące. Zdecyduj się na coś, bo twoja historia jakaś pogmatwana się robi. No i tu na naszym dziale piszesz, że starasz się z mężem o dziecko - czyli ciąża chciana, a na ogólnym piszesz, że masz 19 lat, twój chłopak 20, on nie chce dziecka i jeszcze twoich starych się boi... To jak jest?

Gość ja mam podobnie
tez mialam taka rozowa wydzieline - nie wiem co to jest bo pierwszy raz w zyciu mi sie zdazylo. Tez powinnam juz dostac okres - ale narazie mam male plamienie i tez zastanawiam sie czy jestem w ciazy...ale pewnie nie mam az tyle szczescia i bedziemy musieli jeszcze troszke sie postarac

Gość karolcia i niebieski koralik
to tak jest że to jakiś kant. na pytanie ile cykli się stara, zareagowała jak by ją ktoś poprosił o publiczne pokazanie majtek...... kłamstwo ma krótkie nóżki jak widać jednak.

Gość klaudynaaa
Tez jakoby jestem zwiazana z tematem ... ahh duzo by gadac... Robilam test osobowosci wg dalay lamy - wyniki sa niezwykle (z trzech tylko pytan) tu : http://tnij.org/testosobowosci