Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malyna

Schudnąć do wakacji!

Polecane posty

Dziewczyny! Założyłam spódnicę, której nie mogłam dopiąć, a dziś co? Wkładam, normalnie zapinam i mogę oddychać :) A teraz zajadam sobie płatki fitness z mleczkiem ;))

Gość martynka0325
No na mnie też moja spódniczka jest dobra :D dopinam się super :) jestem taka zadowolona z siebie !!!! ;)))

gratuluje wam dziewczyny, to ozanacza suuuukces- przynajmniej w polowie ;p moze i ja kiedys sie tego doczekam... nie poddawajcie sie dziewczeta!

Zielonooka. A Ty się poddałaś? Dlaczego? :) Ja sobie pozwalam czasem na małą przyjemność i jem sobie czekoladkę albo ciastko. Ale nie takie ilości jak kiedyś. No i najważniejsze - w dalszym ciągu nie jem po 18, w pracy na śniadanie coś lekkiego, albo tylko napoje (jak zjadam rano płatki pełnoziarniste, to potem już mi się nie chce w pracy). :))

nie, to nie tak mialam przez pewnien czas pewne trudnosci, jak bylam chora--> siedzialam caly czas w domu ale jakos nie poszlo za dobrze... dzis jestem zmotywowana jeszcze bardziej, tyle tylko ze nie moge zaczac uprawiac jogging-> zakaz ruchu przez nastepny tydzien ale za 2 tyg na pewno zaczne ;] i jedna dobra wiadomosc: nie ciagnie mnie juz do slodyczy!!! a jak wam idzie dziewczyny?

Gość MoTyL55
Czesc Dziewczyny :** Wiem, ze dawno sie nie odzywalam.. Ale jakos przerwalam diete, najpierw schudlam 2 kg.. Ktore mi wrocily nawet przytylam wiecej.. Ale 3 dzien jestem na diecie i jem ok 700 kcal gora 800 i chce tak przez 2 miechy, no chyba, ze szybciej zejde do 46 kg jem pierwszy posilek o 10 potem roznie o 12 albo 15 a ostatni o 17 :D mam nadzieje, ze efekty beda

Gość martynka0325
Hej dziewczyny. A ja troche podupadłam, troche chce mi się ale jakoś sobie radę muszę znów ostro zacisnąć pasa i będzie dobrze :P

No dziewczyny! Teraz będzie najtrudniejszy dla nas okres - wiosenne przesilenie. Mnie te wieczory, których nie można określić, czy to już wiosna czy zima bardzo przytłaczają. I ciągną do jedzenia... ;/ Ale spokojnie.Tak było ;p Teraz po 18 nic nie jem. Piję - dość dużo. :) I ćwiczę z vibroection. A teraz idę do fryzjera polepszyć sobie humor. :) Pozdrawiam Was! ;)

Gość martynka0325
Dziewczyny mam problem ! Ratujcie !!!!!! Tak mi sie jesc chce i czuje ze nie wytrzymam i się poddać nie wiem co mam zrobić.. nie moge tego zaprzepaścić.. a sama widzę że zaczęłam jeść więcej :(:(:(:(

Martynka - spokojnie. Jak Cię mocno ssie, to obierz sobie jabłko i nakrój małe kawałki do miseczki. Najesz się tym zapewniam. Kup sobie jakieś płatki fitness. Zjedz miseczkę z mlekiem i zobaczysz, że po 30 minutach będziesz dalej najedzona. Każdy posiłek powinno jeść się powoli, informacja o tym, że już się najadłaś dociera bardzo wolno do mózgu. O i jeszcze jedno - jeśli masz sokowirówkę to zrób sobie koktajl owocowy: jedna marchew, dwa małe jabłka, mango, winogron, pomarańcz (z tego będą dwie duże szklanki). Ja dodaję jeszcze banana - tylko nie wrzucaj go do sokowirówki, a do blendera. Potem wystarczy wypić i głód zabity na naprawdę 3 godziny. Jeszcze jeden pomysł - nie wiem czy lubisz marchewki, to obierz sobie i pokrój w paseczki - możesz je jeść zawsze. Marchewka jeśli nie jest gotowana, to jest super. :)

Gość martynka0325
Dziękuje bardzo.. tylko mój najgorszy problem jest że ja od 20 stycznia prawie w ogólnie ie miałam w ustach słodkiego i do tego najbardziej mnie ciągnie.. ehhh.. tak się boje że nie poradzę sobie, ale jeszcze raz bardzo dziękuje za rade z pewnością z korzystam

Martynka - wiesz ile owoce mają cukru w sobie? Jak zrobisz sobie sok z tych owoców, które napisałam, to zobaczysz jakie to słodziutkie. Poza tym - słodkie są morele suszone. Nie są aż tak kaloryczne i bardzo smaczne. I jeszcze daktyle suszone. Przepyszne. :) Właśnie jem je ;p No to do sklepu po zaopatrzenia. Cukier też potrzebny organizmowi. ;)

hej dziewczyny, dawno nie pisałam. najpierw trzymałam dietę, schudłam jakieś 2 kg,potem przytyłam z powrotem, teraz od ponad tygodnia znów jestem na diecie i mi dobrze idzie ;) zaczęłam zażywać therm line 2 i to chyba jego zasługa, bo apetyt mam dużo mniejszy :)

Gość martynka0325
Właśnie jestem po przymiarce moich ubrań z wakacji i są mi bardzo bardzo dobre i to jest wielka motywacja xD a co do tych owoców to jutro pójde do sklepu :P.. Dziękuje :*:*:* Świeczka zapachowa - Trzymam kciuki :* damy rade :P tylko musimy się wspierać.. wiem coś o tym.

I jak Wam idzie dziewczynki? Ja muszę sobie zrobić dwa dni oczyszczenia - sam nabiał. Czwartek i piątek. Śniadanie - pół serka wiejskiego, w pracy druga połówka serka, obiad - duży jogurt, a na kolację kakao. :) Ktoś ze mną? :)

Gość martynka0325
Ja to zrobię tak że na śniadanie jogurt a w szkole jogurt do picia, na obiad mrożonkę a na kolacje ewentualnie jabłko. Nabiał już mi bokiem wychodzi... ;/

Gość martynka0325
Mi też do niczego ;/ kurde juz nie mogę tak mi sie chce jeść.. mówia że to przez pogode.. i w ogóle

Ja dziś mam zjazd na uczelni, więc mam nadzieję, że uda się jeść minimalnie. Zjadłam śniadanie. Dość obfite, żeby na długo wystarczyło. ;) Ale w ogóle to zaniedbałam ćwiczenia, vibroaction i jadłam parę razy po 19, a czasami nawet po 20... ;/ Cholera. A tak dobrze szło. Ale koniec. Wiesz co chcę teraz zrobić? Naczytałam się trochę o tych płatkach fitnnes. Chcę przez chociaż tydzień lecieć na samych płatkach z mlekiem + jeden ciepły posiłek. :) Trzymam kciuki! Musimy dać czadu!

Weekendowa porażka... ;/ Dziś na śniadanie płatki. W pracy chlebek chrupki z serkiem, pomidorem i ogórkiem. I na obiad płatki i na kolację jakiś owoc, żeby cukru w ten sposób się najeść. :) Może jeszcze jogurt pitny wypiję... Wczoraj oglądałam zdjęcia sprzed 3 lat... W tak krótkim czasie 10 kg mi przybyło... Ale głowa do góry! A jak u Was?

Gość MoTyL55
Czesc Dziewczyny :** Sorki, ze nie pisalam.. Ale jakos zrezygnowalam.. ( Wiem porazka na calego, i nie tak to mialo byc.. Chudlam 2 kg.. Potem w ciagu kilku dni wracaly.. I takw kolko.. Ale od jutra zaczynam tak jakby na nowo.. Mam do zzuctu 10 kg.. Chce jesc max 700 kcal.. A jak sie ociepli to 1000 i chodzic codziennie na rower.. Musi sie udac.. :) A wy schudlyscie cos ? :D

Gość martynka0325
Cześć dziewczynki, przepraszam że się nie odzywałam małe kłopoty z komputerem, u mnie wszystko dobrze jutro ważenie jestem ciekawe co będzie :P A Jak Wam idzie do wakacji bliżej i bliżej a jakie są wasze efekty? ;> ile w dół już poszło?

Gość martynka0325
Czemu lipa?

Gość seledynek
witajcie , mam 23 lata. od czterech dni ostro przystopowałam z jedzeniem i jak na razie niejedzenie wychodzi mi wyśmienicie. wcześniej zawsze po dwóch dniach kończyło sie klapą ;) ważę w tej chwili około 80 kilo , masa się waha od 79-84 , (mam niedokładną wagę w domu) przy 172 cm. chętnie z Wami wytrwam do wakacji ;)

Lipa, bo nie ćwiczę... Czasami jem po 20... I zjadłam trochę słodyczy. Nie wypaliły mi te 2 dni na samym nabiale... Kurde. No nic! Jakoś musi się udać. Szkoda, że święta idą... ;/ Znów stół zastawiony. A dobra! Będę jeść tylko malutko. Seledynek - zapraszam! :) Stosujesz jakaś dietę, czy tylko nie jesz? :P

Gość martynka0325
Ja miałam urodziny, wczoraj miałam gości to trochę popuściłam sobie pasa.. ale od jutra znów wracam do pracy jeszcze 10-15 kilo i bedzie to czego chce.. uda się nam wszystkim do wakacji !!!!!

Gość seledynek
Cześć. Od pięciu dni jem mniej, dużo mniej - jeden mały posiłek, obojętnie jaki. Na przykład garść makaronu z ziołami , na drugi dzień 3, a nawet 4 jajka bez niczego (od tego zaczynałam). Przedtem, przed tą dietą natomiast, jadłam za dwóch. W tej chwili zjem półtora jajka i choćbym chciała więcej to fizycznie nie mogę - bardzo szybko obkurczył mi się żołądek , a o to chodziło. Dziś idę się zważyć na dokładnej wadze czterocyfrowej i zaczynam już jeść od dziś po pięć lub cztery posiłki w większości składające się z warzyw i owoców. Wcześniej przerobiłam już chyba każdą możliwą dietę z efektem końcowym o nazwie jo-jo ;) Dlatego tym razem zważam na siebie i na to, by wyczuć swój własny rytm organizmu. Ja również mam duże przeczucia, że wszystkim tutaj się uda. :)

Kurde. No coś lepiej jest... :) Spodnie mi spadały dziś cały dzień :) Ale nie mogę używać vibroaction, bo pojawiły mi się na brzuchu (i plecach też) takie dziwne jakby krosty, z których schodzi skóra... ;/ Smaruję to maściami różnymi. Muszę się wybrać do dermatologa. Ale cieszę się, że na dworze już ciepło. ;) Będę częściej na dworze. Rower? Bieganie? ;)

Gość martynka0325
Hej :) Ja mam od dawna te vibroaction ja na to nie mam uczulenia.. ale moja mama kiedyś raz spróbowała i też miała wysypkę.. a ogólnie tego nie używam ale muszę zacząć .. ze mnie za to wszystko leci.. i piersi mi się dość zmniejszyły ciesze się z moich efektów ;)