szmul 41 Napisano 1 godzinę temu 9 minut temu, Koralgor napisał: Nie jestes infantylna Ja chyba jestem Mam koleżankę która robi sesje retro vintage i pisze przy zdjęciach że modelka ma stara duszę, no nie wiem Ciekawe co to znaczy stara dusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 1 godzinę temu 6 minut temu, murb napisał: I tyle? Powinno byc wiecej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 47 Napisano 1 godzinę temu Ja wolę takie sesje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 1 godzinę temu Przed chwilą, Koralgor napisał: Powinno byc wiecej? Mam starą duszę ponieważ nie jestem infantylna. Zakładałam, że to coś bardziej złożonego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 1 godzinę temu 7 minut temu, szmul napisał: Ja chyba jestem Mam koleżankę która robi sesje retro vintage i pisze przy zdjęciach że modelka ma stara duszę, no nie wiem Ciekawe co to znaczy stara dusza No, jestes. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Mam starą duszę ponieważ nie jestem infantylna. Zakładałam, że to coś bardziej złożonego. Czuje sie obrazona teraz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 47 Napisano 1 godzinę temu To też dobre polecam zajrzeć więcej filmów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Czuje sie obrazona teraz! Napisz więcej o swoim m obrażeniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 1 godzinę temu Ogórek, nie wiem czy ktoś odpala to, co wstawiasz. Ja tego nie robię. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bodnarajca 47 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: Ogórek, nie wiem czy ktoś odpala to, co wstawiasz. Ja tego nie robię. Zobacz jak Harry Potter,.Czeki Chan Will Smit spędzają razem czas. Czeki Chan jaki ma bęc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 1 godzinę temu 5 minut temu, murb napisał: Napisz więcej o swoim m obrażeniu. Bo taka stara dusza się wydaje, bo np dumbo mloda sie wydaje a Ty nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Bo taka stara dusza się wydaje, bo np dumbo mloda sie wydaje a Ty nie To jest o Twoim obrażeniu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, murb napisał: To jest o Twoim obrażeniu? Dobra wyniose te smieci. Juz ide. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 692 Napisano 57 minut temu 1 minutę temu, Koralgor napisał: Dobra wyniose te smieci. Juz ide. Szerokości. Ja znikam. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 41 Napisano 55 minut temu 21 minut temu, Koralgor napisał: No, jestes. ty chyba mlodsza niz bene i ci sie wydaje ze musisz byc jakas zeby komus pasowac do schematu jak bedziesz stara baba to moze i dojdziesz do wniosku ze mozesz byc sraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szmul 41 Napisano 50 minut temu czemu Sekielski wiecznie gada z alkusami jprdl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 49 minut temu 7 minut temu, murb napisał: Szerokości. Ja znikam. Gdzie znikasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Koralgor 116 Napisano 48 minut temu 2 minuty temu, szmul napisał: czemu Sekielski wiecznie gada z alkusami jprdl Sam jest jednym z nich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach