Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammamiaaaaa

To forum ślubne jest beznadziejne! Płakac mi się chce!!!

Polecane posty

kochana, w życiu nie raz zostaniesz zlana ciepłym moczem. brak odpowiedzi na pytanie na forum ślubnym jako powód do płaczu? nie bądź śmieszna! a piosenka może być. przede wszystkim to Tobie się ma podobać.

Gość wanka wstanka
Fajna piosenka i nadaje sie do tego celu. Jednak ja, jak kolezanka wyzej, wolałabym dac te piosenkę wcześniej, a na koniec własnie coś wesoło, może jakieś śmieszne fragmenty w przyspieszonym tempie, do muzyki powiedzmy "i believe in miracle"

Gość mihr-un-nisa
Płaczesz bo nikt ci na forum nie odpowiedział? Super powód, hahahaha. Kolejna histeryczka :D

Gość koala098
ja uwazam ze autorka strasznie histeryzuje!

Gość purpleday
Ja też uważam, ze wkradł się jakiś stres tutaj i hesteria- przecież ta jedna piosenka świata nie zmieni :) A jak Wam się podoba to jest wystarczający powód by ją wybrać. Wszystkim na pewno nie będzie się podobało. A część w ogóle tej muzyki nie zauważy. Bo tak się nie da i koniec. "Jeszcze się taki nie urodził co by wszystkim dogodził" Ja jestem na nie- bo np. ja uważam, ze polska muzyka oferuje nam tak wiele, że nie muszę sięgać po utwory zagraniczne, nie wierzę by jakiś Niemiec czy Anglik sięgnął po utwór z naszego rynku, w naszym języku. Ale to takie moje zboczenie.

Gość purpleday
histeria*

Gość purpleday
ale tak odstępując od moich "zboczeń " i poglądów na temat zagranicznej muzyki- przesłuchałam ten utwór w całości. I w sumie jest całkiem niezły, ma ładne słowa, więc jesli Wam się podoba to bieryj :)

Dla mnie to jest takie sobie ja tam wolę do filmu armagedon piosenkę

Gość bfbfbfbfbfb
To dziwne, że dorosła osoba nie może podjąć tak banalnej decyzji jak wybór piosenki (nawet nie do pierwszego tańca, tylko jako podkład), bez podcinania sobie żył na forum. Żenua.

Gość wanka wstanka
Już dajcie spokój. Laska pewnie była wczesniej na jakimś innym forum, stricte slubnym, gdzie towarzystwo przychodziło w okreslonym celu. Tu forum jest porozbijane, jak ktoś sie nudzi, to lata po topikach - a to aborcja, a to za ciasne buty, a to "chłopak mi powiedział spierdalaj", a to "co zrobic na obiad" i jak sie zaplącze na śluby, to zaraz zrypie co się da i leci dalej. Wiec jej sie pewnie nie spodobało. Cała filozofia. Poza tym mogła mieć zły dzień i płakać z byle powodu.