Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mammamiaaaaa

To forum ślubne jest beznadziejne! Płakac mi się chce!!!

Polecane posty

Gość Mammamiaaaaa

Płakac mi się chce! Jakiejkolwiek porady szukam, jakiegokolwiek głosu - jest to pomijane!!!! Poprosiłam o kilka porad - nikt się nie odezwał!!!! Patrzę na inne posty i Każdy skupia się tylko na sobie albo krytykuje. Czy Wy jesteście Dodami zapatrzonymi w siebie? Czy jeśli temat wydaje wam się banalny to ma znaczyć, ze jest nieważny?! Myślałam, że znajdę tu zrozumienie, że ktoś utożsami się ze mną, bo jest w tej samej sytuacji.... ale NIE. Ja nie mam kogo sie poradzić - bliskich mam daleko - trafiłam tutaj i..... RYCZEĆ SIĘ PO PROSTU CHCE. Tylko bez przerwy OCEŃ MOJĄ SUKIENKĘ!!!!! A reszta - bujaj się!!!!

Gość Mammamiaaaaa
teraz będziecie mi pisać TO SPADAJ STĄD itd.... ok - mogę spadać...

Gość zolwikk
moze rzeczywiscie bylo blahe to co pisalas. ale ozbaczymy. dawaj jeszcze raz. bede mogla to pomoge:) ale jak wroce z nauk w kosciele:)

Nie czytałam Twoich poprzednich postów Z checia bym Ci cos doradziła ale sama na razie nie mysle o subie wiec moge sie nie znac A jaki masz problem?

Gość Mammamiaaaaa
Dziewczyny nie śmiejcie się, ja naprawdę siedze i płaczę... Pół dnia dziś czekałam aż ktoś mi doradzi czy piosenka nadaję się na podkład pod teledysk do mojego ślubnego filmu - nikt się nie odezwał.... reszta rzeczy - to juz nieważne bo sami sobie poradziliśmy, ale czuję się beznadziejnie. Żałuję że tu trafiłam :( tu jest mój ostatni temat: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3995207

Gość z0lwikk
mi sie nie podoba osobiscie

Jezeli nikt nie odpisuje na Twoje posty to po prostu musisz je od czasu do czasu odsiwezac , bo one gina w natłoku wielu tematów

Gość Mammamiaaaaa
Dziękuję Z0LWIK :)

Gość Mammamiaaaaa
Ankaskakanka - ten dzisiejszy temat cały czas był dziś na pierwszej stronie i nikt nie zareagował, a to dla mnie naprawdę ważna sprawa. Dziękuję, ze się odezwałaś.

jak dla mnie to sie chyba nadaje , ale ja nie oglądałam wielu filmów ze ślubów więc nie mam za bardzo rozeznania

Gość Mammamiaaaaa
Ankaskakanka - dziękuję.. jeśli napisałabyś, że się nie nadaje - też wzięłabym to pod uwagę. Dziękuję że zadałas sobie trud przesłuchania. Ja uwielbiam ten film i ten utwór i chciałam żeby kos mi po prostu doradził. Naprawdę bardzo dziękuję.

Gość Niezdecydowanaaaaaaa
Naprawdę Anka - dzięki. Miło, że się odezwałaś :)

Gość Niezdecydowanaaaaaaa
Niezdecydowanaaaa i Mammamiaaa to ja w jednej osobie..

Gość Mammamiaaaaa
Może ktoś jeszcze?

Gość wiesz kazdy ma inny gust
to co mnie sie podoba, nie musi sie podobac tobie. Mnie np filmy ze slubu z podkladem nie leza. Uzgodnij to z chlopakiem i tyle.

Mimo wszystko warto odsiezac tematy bo nawet jak temat był na pierwszej stronie na forum slubnym a nie było go na pierwszej stronie siezych tematów ta ja bym go nie zauwazyla bo po prostu na forum slubne nie wchodze

Gość ekati
ale wiesz co autorko.. to twój ślub , to tobie ma sie podobać... bo będzie twój najważniejszy dzień w życiu

Gość Mammamiaaaaa
Ekati, JakotakaOna - chyba macie rację... to powinno być moje spełnienie marzeń. Ale narzeczony zdał się na mnie i jakoś tak czuję na sobie odpowiedzialność. Nie chciałabym, żeby ktos nas wyśmiał, ani też nie chciałabym być stereotypowa...

Gość Mammamiaaaaa
JakotakaOna - dziękuję za określenie ORYGINALNA :) to było bardzo miłe :)

Gość piikapikaa
mi sie nie podoba. ale to wy potem bedziecie to ogladac. jak wam obojgu pasuje to po co pytasz

Ja bardzo lubie i piosenke i film z ktorej film pochodzi :) Film ogladalam wielokrotnie i za kazdym razem plakalam. Piosenka jest bardzo romantyczna i ja nawet sie zastanawialam czy nie wziac jej na pierwsza piosenke :)

ja niestety nie pomoge,bo sama nie mam kamerzysty na swoim slubie....i nie mam zielonego pojecia jaki moze byc podklad muzyczny do filmu...pozdrawiam

Gość gem_ma
a ja uważam, że ta piosenka jest świetna :-)

Niedziela to jest chyba najslabiej uczeszczany dzien na forum. Poza tym chyba za szybko liczysz na odpowiedz. Poczekaj parę dni. A moze nikt nic nie napisal jeszcze, bo nie ma zdania i nie potrafi doradzić?

Gość M jak Marcepan
Twoje pytanie jest tak samo bezsensowne jak te o wybor sukienki- a moze nawet i bardziej. Jezeli nie potrafisz podjąc takiej bzdetnej decyzji i z tego powodu chce Ci sie ryczeć, to chyba warto przemyslec jeszcze decyzje o slubie-ze wzgledu na dobro przyszłego męza.

Gość beatha85
Moim zdaniem piosenka super ale nie nadaje sie chyba na koncowy teledysk tylko na moment filmu gdzie przedstawiony jest skrot tego jak sie poznaliscie czy nawet moment kiedy jestescie razem na zdjeciach. Wtedy byłoby super. A co do skrotu to wiele razy widziałam takie koncowki bardziej robione na wesoło, na przyklad w przyspieszonym tempie skrot wesela....wychodzi to smiesznie a nie znow tak powaznie jak cała reszta na filmiku.