Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrjyewywtyj

MAM DUUUUUZE SUTKI, TAKIE ROZCIĄGNIĘTEE......................

Polecane posty

Gość wrjyewywtyj

przez ostatnie 2 lata rosły mi dośc szybko piersi. Mam teraz rozmiar 75C., 17 prawie lat. Sutki są dośc duże i rozciągnięte, wyglądają jak kapturki od grzybów. Ten guziczek też nie odstaje. :(

Gość wrjyewywtyj
marzę o małych i sterczących. Da się jakos to zmienić? moze same się ukształtują jeszcze?

Gość Lilusss
Ehh.. ja też mam prawie 17 lat i słuchaj.. piersi mam 65D :/ lub 60E jak się wcisne bo pod piersiami mam 72cm. Napewno twój rozmiar to 75C ? Podaj wymiary w biuście i pod to podam ci twój idealny rozmiar. A tak o sutkach.. yhh.. też mam duże ;/ ;/ ;/ A brodawka odstaje minimalnie.. dosłownie.. Gdybym miała taki rozmiar jak ty ( a na 100% masz mniejsze) to nie byłoby to dla mnie problemem.. ale jak moje piersi do mojej sylwetki nie pasują bo są za duże to się przejmuje.. i chce je zmniejszyć.

Gość Lilusss
Co do ukształcenia.. napewno jeszcze się troszeczke zmienią.. może będą sterczące.. ale nie wiem, czy sie już zmniejszą..

Gość pokaz to ocenimy.

Gość wrjyewywtyj
mam pod biustem 67 cm a w 90 cm. Niby mi wyszedł rozmiar 65G. Ale nie będe się chyba w to bawić

ja nie lapie...bo dla mnie o ten guziczek ostajacy to sutek wlasnie..a to co dookola to brodawka:| hehe.. jesli masz za duze sutki mozesz je przyciac operacyjnie ale kazdy lekarz ci powie ze po takim zabiegu mozesz miec problemy z karmieniem persia.

Gość wrjyewywtyj
chodzi mi o brodawke. Jest duża. Sutka nie mam wgl

Gość Lilusss
łoo też się pomyliłam bo zgapiłam od autorki :D Ale i tak każdy wie o co chodzi :)