Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aldonnka777

On nie chę sexu

Polecane posty

mi Mała - no to samo pisałem ale jak grochem o ścianę.... Wulgarna kobieta traci kobiecość i nie chce nam się ich ruszać :D

oOOoSSSSa no słuchaj... wyobraz sobie ze znasz swojego faceta dobrze i czytasz takie cos... to przeciez można rzygnąć siedza dwa stare pryki na necie i pierdolą trzy po trzy, e, szkoda słów

Gość oOOoSSSSa
giovani, to u ciebei w zwiazku nuda wieje jesli wieczory spedzasz na necie, zamiast przy zonie:O

mi mała masz sporo racji w tym co piszesz, ale u faceta ochota na sex nie rodzi sie w móżgu tak jak to ma miejsce u kobiet, ale w tej mniejszej głowce tam na dole.....wkładasz mu rękę w majciochy i masz seks, chocby nawet komornik stał przy łóżku ;-)

Aldonka - to po jaką cholerę prosisz o radę na forum skoro nie przyjmujesz żadnych argumentów?! I masz rację - nasze argumenty są "niby męskie" - w Tobie jest więcej faceta (wnioskując po słownictwie - niejednego szewca i hydraulika byś zagięła)

Aldonka - nie wiem czy logiczne, ja na przykład rozmawiając z żoną nie używam wulgaryzmów i mówię mniej więcej tak jak tu piszę. Ooosssaaa - o mój związek się nie martw, żona siedzi przy mnie i śmieje się z tego forum wraz ze mną.

Gość oOOoSSSSa
bo zakladajac topik oczekiwala mądrych i pomocnych wypowiedzi drogi Giovani, i sie nie doczekala

Ojej, bronie sie bo głupoty piszecie, a jak mój ojciec nie rusza mojej matki miesiac to co, tez ma kochanke? Albo jak twoja żona mowi ze ja cos boli to czemu ty jej nie podejrzewasz??

facet wyjątkowy - dokładnie - nami w seksie rządzi fizjologia i jak się nas dotknie umiejętnie to staje jak złoto. Baby nas nie rozumieją - taki nasz los.

skoro łapiesz mnie za slowa to powiem ci ze nie pozwoiliłbym "rupowi" włożyć tam ręki, mam bardzo atrakcyjną żone i zbyt wiele szacunku do siebie aby "rupem" sie zadowolić.... a tak przy okazji, co to jest "rup"? ;-)

oOOoSSSSa - tak, a tu sami emeryci niewyżyci siedzą. To fest macie lipe z żoną że na necie zalegacie, może cos w tv jest??

Aldonka - siedzisz rodzicom w łóżku, że masz takie info? Poza tym facetom po 50tce (a pewnie szanowny Padre w tym wieku) nie zawsze się udaje stanąć na wysokości zadania, a panie w okresie menopauzy lub przed też mają mniejsze potrzeby. Ossaaa - napisaliśmy jej tylko jak to wygląda z męskiego punktu widzenia ot co, nikt nie chciał jej dołować ani obrażać, sama nakręciła tę spiralę.

a my na tym forum spełnimy obywatelski obowiązek i zdradzamy nasze męskie tajemnice, aby tym kobitkom łatwiej żyło sie z własnymi facetami - ale czy któraś to doceni? ;-)

Nie no raz na tydzien to normalnie cos sie dzieje w naszym lozku czasami czesniej czasami rzadziej, wiec to nie tak ze miesiacami tego nie robimy

Mi Mała - wiadomo, za kobietami my nigdy nie nadążymy, bo macie specyficzny sposób myślenia, jesteście bardziej emocjonalne, częściej kierują Wami właśnie uczucia i za to Was kochamy. Ale agresja budzi agresję i jeśli taka pani Aldonka wyjeżdża z wulgaryzmami i obrażaniem to trudno powstrzymać się od komentarza. To naprawdę razi facetów. A co do naszych rad - chcieliśmy pomóc i napisać co sądzą faceci - nie zostało docenione to trudno. I jeszcze za dobre chęci nas zjechała z góry na dół.

A widzisz, a jak ktoś po tobie zaczyna "jechać" słowami to tez sie agresja wzburza w tobie...

Aha - co do wypowiedzi OsssSSSaaaa - my też z facetem wyjątkowym moglibyśmy zapytać co jest nie tak w Waszych związkach skoro zamiast spędzać czas z ukochanym siedzicie na forum. Ale nie pytamy, bo dla nas to oczywiste, że bycie ze sobą nie polega na przebywaniu non stop w swoim towarzystwie - każda strona związku potrzebuje trochę luzu, trochę czasu sam na sam. Inaczej dusi się w związku. Każdy powinien mieć swoje własne zainteresowania i towarzystwo oprócz tych wspólnych. To taki wentyl bezpieczeństwa.

dobrze moi drodzy odskakuje, widze ze emocje opadły, ide zrobić TO z moją zonką, czego wam wszyskim dzisiejszego wieczora zycze...do zobaczenia gdzies na jakimś topiku o "braku seksu" ;-) powodzenia

Przeciez nie bede z nim do pracy chodzic jak tam siedzi do 22... Zrozumcie jedynie że nie każdy jest taki sam i nie każdy myśli tak samo jak WY. Dorosli ludzie a nic życia nie znają :/

Aldonka to normalne, agresja rodzi agresję, ale pamiętaj, że to Ty zaczęłaś. W naszych wypowiedziach nie było cienia agresji - pełna kulturka - Ty zaczęłaś nas wyzywać.

Gość panna na wydanie.
i chuj jej w dupę :))

Giovani...z ust mi to wyjąłeś, daleko mieszkasz? moze na wódke sie umowimy i o babach pogdamy?.....;-) moja wlasnie czyta ksiązę, kurde.....moze ona mnie z bohaterami tej powieści w myslach zdradza? ;-)

Nie bede nikogo przepraszac i nie zaluje ze to napisalam wszystko, jak ktos wywoluje agresje to niech sie liczy z tym ze atak zostanie odparty

Aldonka, nie zrozumiałaś tego na napisałem - właśnie o to mi chodzi, żeby "nie chodzić z nim do pracy". I to Ty zdajesz się nie rozumieć, że każdy może mieć swoje zdanie. My je wyraziliśmy a Ty zaczęłaś na nas bluzgać. Wyjątkowy - udanego życzę. Ja jeszcze trochę muszę wytrzymać - moja żoneczka miesiąc temu urodziła i nie mogę jej uszkodzić ;)