Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce byc bogata

gdzie znalezc bogatego meza?

Polecane posty

Gość bierz pana platynową kartę
z usa znaczy prawika4life. Bogaty, przystojny, młody, prawiczek, umie po polsku, dostaniesz wize usa :classic_cool:

Gość chce byc bogata
nie lubie prawiczkow

Gość jo12
jak Cie nie ochodzi czyjes zdanie to po co zadajesz głupie pytanie.Poziom intelektualny zero..............................

Gość 73721
ale i tak jest to opinia kogos z neta - to ty nie kumasz !

Gość chce byc bogata
nie obchodzi mnie zdanie typu jestes glupia tylko np propozycje gdzie znalezc bogacza cioto:)

Gość chce byc bogata
tylko opinia nie na temat jesli zauwazysz

Gość 73721
no przecież już dostałas już odpowiedz Zjednoczone Emiraty Arabskie !

Gość chce byc bogata
jezu nie chce mi sie z takimi tepymi rurami co ich zycie ma polegac na ciaglej ciezkiej pracy za marne pieniadze z paroma smrodami pod reka zegnam,zakompleksione prosiaki

Gość 73721
Zakomplesione Prosiaki zeganają i ciebie !

Gość chce byc bogata
oo to moze mi powiesz ze po informatyce trudno sie utrzymac?oo

Gość 73721
to zależy jaki dział wybrałaś ?

Gość chce byc bogata
to moze powiedz mi jaki wg ciebie jest oplacalny dzial? zaraz pewnie sie dowiem ze praca socjalna jest git:)

Gość 73721
Najbardziej opłacalne zostac posłem RP - i do tego nie trzeba mieć studiów

Gość chce byc bogata
przesyt jest tak?tylko jakos najwiecej pracy jest w jakim dziale nie ma przesytu bo chyba w wiekszosci juz jest?

Gość 999999
---> przyszła bogaczka zaiste w Warszawie życie kosztuje więcej niż gdzie indziej... 3000 na kosmetyczkę? rozumiem, że masz aż takie potrzeby, żeby sporo przy sobie robić, aż tak szpetna jesteś, czy podstarzała, czy jedno i drugie? Mieszkam w Warszawie, bardzo dbam o siebie, stać mnie na sporo, ale tymi 3000 to trochę przyłożyłaś. Poza tym poziom twoich wypowiedzi - jak sugerują moi przedmówcy - nie świadczy za dobrze o twojej edukacji. Studiujesz wirtualnie, w marzeniach? tak? Kochanie studia - to zwłaszcza szersze horyzonty, a twoje żenujące delikatnie mówiąc.

Gość chce byc bogata
nie wydaje 3tys na kosmetyczke... nawet nie chodze tam,chcialabym,wiem jakie sa ceny :)

Gość 999999
no gdzie przyszła bogaczko te ceny takie widziałaś, rozmawiamy oczywiście o standardowych, powiedzmy bieżących usługach a nie o wysokospecjalistycznych, odmładzających zabiegach?

Gość chce byc bogata
dajmy na to depilacja laserowa to nie jest 100zl prawda? paznokcie,manicure tez kosztuje fryzjer takze masazysta itd

Gość Nattaleczka
eh ja tez chce bogatego ale nie meza ale faceta. Meza to ciezko ci bedzie bogacza znalezzc. Sama wygladam na bogata bo mam zajebiste auto i ciuchy drogie a pooznaje jakies zera same. Ostatnio poznalam kogos ma troche kasy, zadzwonil ze kupil mi branzoletke i chce mi ja dac, to ja sie napalilam i pomyslalam w koncu cos dobrego ktos chojny. Kupilam mu zaraz tez cos, drogie perfumy caly zestaw. A on mi daje branzoletke ze sznurka taka jak ma on.!! ZE teraz bedziemy miec takie same. No kurwa przedszkole. Ma facet 30 lat juz. Taka branzoletke to ja nie nosze takich gowien tanich niech sobie na kutasa zalozy i nia brandzluje bo nie ze mna te numery. Skapiec pieprzony. A ja tyle kasy wydalam na te perfumy. Kurcze ale ci powiem ze trzeba probowac i obracac sie w towarzystwie boagatych ludzi a nie golodupcow. Bo ci golodupcy beda sciemniac ze maja kase aby sie twoim autem powozic i zrobic wrazenie na kolegach. Powodzenia nie ustaj w poszukiwaniach ja nie ustaje.

Gość dorota54
CHCE BYC BOGATA-JESTES ZENUJACA

Gość 999999
podam ci ceny poszczególnych zabiegów w dobrym gabinecie (nie rozmawiamy np. o hotelowych) 1. fryzjer zależy co robisz, ale za 200 zrobisz sporo 2. manicure 100 max 3. pedicure (z masażem stóp) 100 max 4. masażysta - jednorazowo 100-200 max (zależy od rodzaju masażu) 5. depilacja laserowa też ok. 150 - 200 a co rozumiesz pod "itd"? a ile ty naprawdę masz lat? Jeśli jesteś studentką, młodą dziewczyną to nie musisz korzystać aż tak często z zabiegów kosmetycznych....to nie służy urodzie, raczej uprawiaj sport. Czy dobrze mi się wydaje, że przyjechałaś z jakiegoś prowincjonalnego miasteczka i śni ci się po nocach korzystanie z wielkomiejskiego "dobrobytu"?

Gość chce byc bogata11
mieszkam w warszawie:)

Gość 999999
Nataleczko branSoletka, najpierw coś do główki trzeba włożyć, a dopiero od innych wymagać, nie pomoże najlepsze autko i ubranka, jeśli pod fryzurką wiaterek hula :(

Gość Nattaleczka
ja mieszkam za granica juz 11 lat, to i tak dobrze pisze ok

Gość 999999
---> "bogaczka" nie mówię, że NIE MIESZKASZ, ale co masz na drugiej stronie dowodu wpisane?....

Gość dorota54
99999-TYM OSTATNIM ZDANIEM TRAFILAS W SEDNO-BRAWO

Gość 999999
taaaaaak ..."i tak dobrze piszesz" jak na częstotliwość używania języka pisanego...