Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra jestem

brat chce aby dziewczyna sie do nas wprowadzila pomozcie!!!

Polecane posty

Gość siostra jestem

otoz mieskzamy we trojke ja brat ( 25) i mlodsza siostra mieszkanie 3 pokojowe kazdy ma swoj pokoj dziewczyna jest w ciazy i brat chce aby zamieszkalaz nami co wy o tym myslicie?

Gość tilalalalalala
Skoro każdy ma swój pokój to w czym problem?

Gość hhehhe
ona jest w ciąży i to logiczne że chcą być jak najbliżej siebie, zakładam że się kochają... powinnaś to zrozumieć :) a jakie masz z nią relacje?

Gość siostra jestem
mieszkanie ma 50m2 jak to w czym? maja dziecko a teraz wszyscy bedziemy sie gnietli razem?:O

Gość the same
skoro ja zaciazyl, to chyba stac go na utrzymanie nowej rodzinki, w tym wynajecie jakiegos mieszkania? Jakim prawem chce zaklocac spokoj rodzenstwu?:O

Gość siostra jestem
zadnych nigdy nie rozmawialysmy wkurza mnie ze bedzie mieszkac ze mna

Gość hhehhe
jak brat ma swój pokój to to chyba nie jest tak duży problem :)

Gość o ho ho
i bachor będzie beczał. tragedia. współczuję

no kochana lepiej zeby ja zostawil w piz du niech se radzi sama?to chyba dobrze ze dba o nia i chce z nia mieszac.rozumiem jak byscie mieli wspolny popkoj ale macie osobno wiec w czym problem?

Gość siostra jestem
mieszkanie ma 50m2!!! bedzie nas czworka dlaczego ja mam ustepowac w swoim mieszkaniu i przyjmowac jakas dziecwzyne tylko dlatego ze jest w ciazy tzreba bylo myslec ..zla jestem

Gość hhehhe
jak nigdy nie rozmawiałyście no to faktycznie troche nie halo... może mógł to najpierw z wami uzgodnić... a ile masz lat ty i twoja siostra młodsza? może powinnyście szczerze o tym porozmawiać z bratem

Gość tilalalalalala
Są rózne sytuacje a rodzine ma się od tego aby wspierała się w różnych trudnych sytuacjach, ale jeśli to dla Ciebie takie "poświęcenia" to śmiało, powiedz mu prosto w oczy że on i jego dziewczyna w ciąży maja wypierdalać :) Ciekawe co powiedzą dziecku o cioci kiedy podrośnie :)

Gość siostra jestem
niech dba ale dlaczego moim kosztem? bedzie sie panoszyc w moim mieskzaniu i dziecko wyc po nocach super

przedewszystkim to jestes pierdolona egoistką i współczuje Twojemu bratu takiej siostry.

Gość siostra jestem
ja 26 mlodsza 10

a co ludzie maja powiedziec jak mieszkaja w 5 w 2osobowym mieszkaniu? kto powiedzial ze beda mieszkac zwami do konca zycia moze tylko na czas ciazy sie wprowadzi a potem cos poszukaja

Gość o ho ho
diwadella czy uważasz, że brat nie jest? ostatecznie wypadałoby najpierw zapytać. ostatecznie jest ich troje w mieszkaniu

Gość siostra jestem
ja egoista? a ona bedzie sie wpierdalac do mojego domu bo jest w ciazy? moze w ogole powinanm im oddac z dobroci serca cale mieszkanie i pojsc bo ksiezniczka jest w ciazy! gowno mnie to obchodzi trzeba bylo myslec ze nie maja gdzie mieszkac a nie rodzinie glowe zawracac

Gość ppp7
Skoro kochał się bez zabezpieczenia, to chyba brał pod uwagę możliwość przyjścia na świat dziecka, a co za tym idzie, zapewnienia swojej rodzinie miejsca zamieszkania i to bez narażania na uciązliwośc rodzeństwa! Poza tym rzeczywiście tyle ludzi w jednym mieszkaniu to masakra. Współczucia!!!

Gość hhehhe
nie słuchaj tych wszystkich pustych lasek które cię obrażają... masz troche racji, jestes dorosła i też masz swoje życie... pogadaj z bratem i spróbuj może go jakoś zrozumieć :) to moja rada chociaż wiem że to nie bedzie proste ;/

Gość siostra jestem
jest tez jego .....ale to nie oznacza ze teraz dziewczyna i dziecko maja mieszkac z nami wkurwia mnie takie podejscie najlepiej sie komus na glowe zwalic

rozumiem gdyby to była tylko wspollokatorka... ale to jest do cholery siostra!! powinna do wspierac i zrozumec, normlanie ludzie tak robią!! nie da się wszystkiego w zyciu zplanowc. ciekawe co by bylo gdyby autorce się tak zdrzyło. poza tym to jest tez jego mieszkanie, placi za nie zapewno, ma swoj prywatny pokoj i moze tam przechowywac 10 dzieciatych kobitek na raz.

Gość the same
Ludzie, ktorzy po tobie jada sa zdrowo pierdolnieci:O Jak ktos zaklada swoja rodzine, to normalne, ze sie wyprowadza, a nie zwala sie z dzieciakiem do domu rodzinnego. 50 metrow to malutko, 16letnia siostra ma prawi miec spokoj w swoim mieszkaniu, a nie placzace dziecko:O Czyje jest prawnie mieszkanie?

Gość a ja się nie dziwie też bym ni
e miała ochoty mieszkać z obcą osobą, której nie znam i z jakimś obcym bachorem:O I 4 osoby plus dzieciak w jednym mieszkaniu to JEST dużo. Jak np. wszyscy rano chcą skorzystać z łazienki, to jest to dużo, uwierzcie. Ja bym dostała kurwicy, źle na mnie działa obecność innych ludzi, jak nie mam spokoju i ciszy, robię się bardzo nerwowa. A darcie ryja tego bachora by mnie wykończyło.

Gość siostra jestem
mieszkanie jest komunalne....na cala nasza trojke

Gość jakieee
egoistka? was pojebalo też bym sie wkurwiła, kocham dzieci, ale mógł koleś myśleć że nie ma warunków a nie rodzinke zakładać, a nie moga mieszkać osobno? Ona nie ma warunków?

Gość no niestety
a może tak w drugą stronę co?Gdyby tobie się przytrafiła ciąża i chciała bys zamieszkac z ojcem dziecka w tym mieszkaniu.Ciekawe jak wtedy bys sie tłumaczyła.