Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość siostra jestem

brat chce aby dziewczyna sie do nas wprowadzila pomozcie!!!

Polecane posty

Kochana nie pozwol! myslalm chujem ona cipa to niech radza sobie sami a nie licza ze rodzince na glowe sie zwala! jeszcze u Ciebie w domu bedzie obca baba z bachorem alzic ja bym kurwicy dostala! NIGDY!

Gość siostra jestem
ona ma tez taka ciasnote:O

w takim razie powiedz swojemu bratu zeby wypierdalal bo nie masz ochoty patrzec na jego laske i wrzeszczacego bachora.takie pisanie na kafeterii nic Ci nie da moze jak mu powiesz to dopniesz swego

Obca baba??? Ludzie oni napewno są razem długo i autorka powinna byc w przyjaznych stosunkach z dziewczyna, ktora byc moze bedzie zona jej brata... masakra co się robi z tym społeczenstwem!!! jestescie podli, bezdusszni, egoistycznie, konsumpcyjnie nastawieni, ja się ultniam z tego tematu bo mi żal dupe ściska ,że ten biedny chłopak ma taką rodzine. a rczej jej nie ma.

Gość jakieee
Nie no ja sobie nie wyobrażam czuc się skrepowana we wlasnym domu, jak moj brat przyjeżdza to sie dziwnie czuje a co dopiero jakby sobie przywiozl panne. Dziwna sytuacja, a on Was pytal o zgode czy oswiadczyl to?

Gość no cóż znam podobny przypadek
teraz wszyscy ciągają sie po sądach w sprawie mieszkania.:o

Gość a ja się nie dziwie też bym ni
Sorry, ja mam 24 lata, duży dom, a nie pierdolę się, bo mnie na dziecko i samodzielne życie, mieszkanie, opiekę itd. na razie nie stać. Mieszkam w mieszkaniu 5 pokojowym, w 4 osoby, a NIGDY nie przyszłoby mi do głowy narobić bachorów i się zwalić moim starym i bratu na łeb:O

Gość sio
to on nigdy mi jej nie pzredstawil nie zaprosil co sama mam sie wtracac? bez przesady ok?

Gość ciemno wszedzie....
nie dziwie ci sie, ja tez bym sie wkurwila nowy lokator to trzeba zgody wsztystkich mieszkancow, potem- zobaczysz beda chcieli cie zaprzac do opieki nad tym dziekiem!

Gość siostra jestem
zapytal tzn powiedzial ze chcialby ...

Gość sios
no wlasnie i jeszcze pozniej jakby cos nie wyszlo to cizia bedzie maiaa prawo do mieszkanie !

Gość ppp7
Ale bzdura- nie moze sobie sprowadzac kogo chce, bo do tego potrzebna jest zgoda wszystkich wspollokatorow. Niech idą mieszkac do niej.

Gość siostra jestem
powiedzialam ze raczej to bedzie niezreczne aon ze mam jeszcze przemyslec i za pare dni pogadamy:O

Gość the same
Sorry, ale jesli brat z dziewczyna nie dbali o antykoncepcje, to niech teraz sami sobie radza. Dorosly chlop powinien zapewnic lokum swojej rodzinie, a nie zaklocac spokoj swoim siostrom w malym mieszkanku.

Gość jakieee
dziwadellaa załoze sie ze mieszkasz w domu i nie masz pojecia co to znaczy mieszkac w mieszkaniu z wieloma ludzmi, znajac zycie staralabym sie zaakceptpowac ta sytuacje ale bylabym baaardzo wkurwiona ze dziecko placze, ze ona siedzi w kiblu, ze gotuje coś w mojej kuchni bo jakbys nie zauwazyla to autorka jest jedyna kobieta w domu, nie liczac siostry ktora jest dzieckiem. Wyobrazasz sobie ze obca kobieta panoszylaby Ci sie po kuchni, w lazience? Ok może sie tak zdarzyc ze ta dziewczyna okaze sie super babka itd. ale male dziecko dla nie rodzicow jest strasznie uciazliwe!

jak dla mnie to on i ona siebie warci! pojebali sie bez zabezpieczenia a teraz do rodzinki sie zwalaj! nie ma tak dobrze zrobiles to radz sobie sam! dlaczego Ty masz sie pzrejmowac jego laska i bachorem? sorry

"the same Sorry, ale jesli brat z dziewczyna nie dbali o antykoncepcje, to niech teraz sami sobie radza. Dorosly chlop powinien zapewnic lokum swojej rodzinie, a nie zaklocac spokoj swoim siostrom w malym mieszkanku. " masz rację:)

jakieee dokladnie i jeszcze bedzie swoje 3 grosze wtracac zobaczysz bedzie sie rzadzic u Ciebie a tego nie zniesiesz a brat bedzie po jej stronie ! nie pozwol na to!

Gość siostra jestem
wiekszosc widze ma takie samo zdanie jak ja to dobrze:)

A ja nie mam takiego samego zdania. Sama jesteś wyjątkowo pojebana, że zamiast rozmawiać z bratem I NORMALNIE UARGUMENTOWAĆ swoje racje musisz się żalić na kafe. Brat powinien się wynieść na swoje zanim się dziecko urodzi albo uzgodnić to z tobą i siostrą... Ale w tej rodzinie raczej nikt nie rozmawia. On też pewnie założył jakis topik i poradził się ludzi co zrobić... :o

Gość kenechus
powiedz mu że najzwyczajniej w życiu nie chcesz tu jego kobiety. a o to gdzie ma z nią w takim razie mieszkac niech zapyta penisa bo z tego co czytam to tam jest jego ośrodek dowodzenia...zakładam ze nawet nie mają ślubu... thank you, thank you, thank you...