Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka jagodowa

RANDKA z koszmarrrrru

Polecane posty

Gość dziewczyno szanuj się
i zakończ lepiej tę znajomość.

Gość fhfghfghghgh
a ja sie zgadzam z wszystko na pokaz, i jestem baba! o

hehe na pol przypomina mi to pewna historie jak chlpak umowil sie z dziewczyna hehe i mowi tak umwmy sie pod tesco kupimy wino na spole

Gość wszystko na pokaz
biedne osóbki, nawet nie stac ich na wyjście do kina,. no chyba, że im ktoś zafunduje :D:D porażka :P:P:P

Gość malutka22222
a jak kobieta z ciebie to tym gorzej, w ogóle już powinnaś się wstydzić swoich pogladów:P A zresztą kto tam Cię wie czy Ty K czy M, tutaj kazdy może napisać co chce.

Gość również koszmar
chociaż w twoim przypadku to był obcy facet- a w moim "koledzy" wstyd... nie wymagam obiadu w restauracji ale pizza za 12 zł to chyba nie majątek? szczególnie że moment "składania się" był dla mnie żenujący

Gość dobra ignorowac wszystko
na pokaz bo uczepiła sie biedaczyna tego kina. 😴

Gość wszystko na pokaz
nie jestem nieudacznicą, żeby czekać aż ktoś za mnie zapłaci, stać mnie i place sama za siebie :)

Gość również koszmar
jestem pewnie młodsza- ale przeżyłam to samo bodaj w wieku 16 lat, poznałam chłopaka (koleżanka go przedstawiła) z którym pogadałam sobie i wymieniłam się tel. no i zaprosił mnie na randkę... tzn. spotkanie poszliśmy po szkole na pizzę, a ten "to jak się składamy", i wyciągnał jakieś drobniaki i czekał aż dorzucę drugą połowę, miałam przy sobie 6 zł, ale w sumie pizza nie była droższa ; najgorsze jest to że powiedział że nie ufa ludziom z pizzerii i zapłaci dopiero po zjedzeniu ;... to jest dopiero wstyd.. kiedyś jeszcze kolega zaprosił mnie do pizzerii, i zamiast pizzy postawił mi 2 piwa... jeszcze młodszy był do tego .. fakt faktem na jednej (w drugim przypadku 2 randkach się zakończyło) potem w zemście umówiłam się z nim na środku rynku jak była straszna ulewa, i nie przyjechałam żalił się że czekał 3,5 godziny.... p.s. nigdy nie miałam chłopaka aa i kiedyś zostałam jeszcze zaproszona na zgniłe hot-dogi -_- boże jakie ja mam szczęście

Gość facet z dobrymi manierami
nie pozwoli by kobieta za siebie płaciła na pierwszej randce, nawet na kolejnych ma ku temu obiekcje.

Gość panienka jjagodowa
nie rozumiecie, że ja nie poszłam z nim do nie wiem jakiej restauracji a do kina raptem po 15 zł za bilet no to jak faceta nie stać, żeby 30 zł wydać na pierwszej randce, to sorry :o jeszcze EWENTUALNIE rozumiem jakby to był student, kolega a nie pracujący, zamożny informatyk dno :O

Gość chyba wszystko na pokaz
to sfrustrowana "feministka", która chce pokazać jaka to niby nie jest niezależna. A tak naprawdę jest śmieszna.:P:P:p

Gość wszystko na pokaz
utrzymanki :P:P:P

Gość autorko nie masz sie z czego
tłumaczyć, przecież chyba każdy normalny widzi że ten facet to jakiś jełop.

Gość panienka jjagodowa
w ogóle - to temat na inny topik ale po rozstaniu zaliczyłam trochę randek z netu i szczerze NIE POLECAM

Gość fhfghfghghgh
bez sensu jest ten temat juz

Gość wszystko na pokaz
panienka jjagodowa - następnym razem jak sie z kims umówisz, to zaznacz już z góry, że płaci ta osoba:):) i jestem ciekawa jakie zdanie bedzie miała o tobie ta osoba :P

Gość a niech ci bedzie
że utrzymanki. głupszym trzeba ustapic by nie sprrowadzili cie do swego poziomu i nie pokonali doświadczeniem.:classic_cool: nam to nie przeszkadza i naszym facetom też nie a tobie widocznie tak.:D

Gość wszystko na pokaz
ano bez sensu, ale jak nie ma kasy na kino, to trzeba siedzieć na necie :P

Gość Kamka2121
Zgadzam sie z panienką jakodową. Płaci ta osoba, która zaprasza i tyle w tym temacie

Gość panienka jjagodowa
to właśnie o to chodzi, że dobrze wychowanym mężczyznom nie trzeba tego mówić i wcześniej zaznaczać sądziłam, że to oczywiste

Gość po co zaznaczać
inteligentny, kulturalny facet sam o tym wie.:p

Gość wszystko na pokaz
Kamka2121 - to jak ciebie zaprasza koleżanka, albo dobry kolega to też mają za ciebie placić ?? :P

Gość wszystko na pokaz
tak po prawdzie to ja musze płacić zawsze facetom by w ogóle chcieli sie ze mną spotkac.:o

Gość wszystko na pokaz
podszywanie jest stare i niemodne jak twoja garderoba podszywie :P:P

Gość tłumoczku nie widzisz
róznicy miedzy spotkaniem ze znajomymi a randką z facetem?

Gość wszystko na pokaz
ale podszywie sie wysiliłes.😴:p

Gość do autorki tego topiczku
Autorko! A co ma do rzeczy, ze on zamozny, a Ty biedna studentka? Pomyslalas moze o nim? Przeciez teraz tyle sie mowi o ty,m , ze kobiety chca placic za siebie, ze wyciaganie portfela na kazdej randce godzi w ich niezaleznosc, itp. koles normalnie spytal, czy kazdy placi za siebie - co w tym zlego, albo nienormalnego? Mam wrazenie, ze szukasz jelenia... naprawde dziwnie do tgeo podchodzisz. jak ja wychodze z facetem, to nie robie problemu, ze kazdy placi za siebie - z jakiej racji ma placic z amnie facet, ktory praktyczmnie mnie nie zna? ja nie chce czuc sie jak na sprzedaz! jestem niezalezna - i ciebie mysle stac byoby na ten bilet do kina, albo kawe, cokolowiek, gdybys poszla do pracy....

Gość wszystko na pokaz
tłumoczku nie widzisz - tyjesteś kamka tłumoczku, że odpisujesz na pytanie nie do ciebie, tłuk :P:P:P

Gość tak musi być
Jak dla mnie facet na pierwszej randce powinien udowodnić że nie jest sknerusem.