Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panienka jagodowa

RANDKA z koszmarrrrru

Polecane posty

Gość wszystko na pokaz
do autorki tego topiczku - BRAWO

Gość skoro czujecie sie
że się "sprzedajecie" gdy facet chce za was zapłacić to współczuję zrytej psychy.

Gość do autorki tego topiczku
i ten Twoj tekst - jesli faceta nie stac na 30 zeta na pierwszej randce to sorry - jest poporstu zenujacy. Jesli Ciebie nie stac na 15 zeta zeby za siebie zaplacic za kino - no to sorry - jaka Ty masz byc partnerka????!

Gość wszystko na pokaz
hahahaha

Gość znalazły się feministki
od siedmiu bolesci! no co za "independent women"! :P:P:P:D:D:D

Gość wszystko na pokaz
lepiej być feministką niż materialistką i utrzymanką :P:P:P:P

Gość panienka jjagodowa
no żartujesz? ja mam pieniądze i na kino i na kawę i na perfumy i całą resztę mam ale nadal uważam, że to mężczyzna ma płacić a to że ja jestem studentką, a on pracuje - faktycznie nie ma nic do rzeczy bo w każdym wypadku on ma płacić

psychy akurat nie mam zrytej :) ale topik zalecial mi niezlym blacharstwem -dziewczę podkreśla, że facet jest zamożny i oburza się, że nie chciał płacić. Postawa wyczekująca typu "skoro już się zgodziłam tu być, to płać..."

Gość tak musi być
"wszystko na pokaz" nie rób z siebie gwiazdy tego tematu bo powiedziałaś co wiedziałaś na pierwszej stronie a teraz tylko buracko naskakujesz na autorkę doprowadzając do tego że temat staje się głupią pyskówką :O

Gość panienka jjagodowa
a "biedną studentką" napisałam żartobliwie teraz ciężko studiować w wawie, jak się jest takim biednym

Gość wszystko na pokaz
a może za sex też ma tobie płacić ?:P:P

Gość panienka nie tłumacz sie
nawet tym sfrustrowanym kobiecinom bo o to im chodzi, specjalnie cię podkręcają! 😴 😴 😴 😴

Gość wszystko na pokaz
zapłacili mi tu, żebym się udzielała :P:P:P

Gość malutka22222
Ja tam wolę być już utrzymanką i pozwalać placić za siebie niż mieć spaczone aż tak poglądy jak niektóre pseudo feministki.

ok, wyraziłam swoje zdanie i nic tu po mnie więcej. Wnerwia mnie poprostu takie podejście. Gdybym była facetem, to bym się nieźle wkurzała... Poz atym ,co z tego, że jestem feministką???? Gdyby nie feministki, to nadal byśmy niczego nie miały - i wszytskie wyciągałybyśmy ręce po kasę do facetów... a tak - przynajmniej niektóre kobiety mają podobne zdanie do mojego - chcesz czegoś, to sama sobie zarób :)

Gość widac niektórym żal
że inne mają facetów, ktorzy wiedzą co to dobre wychowanie.:D

Gość panienka jjagodowa
masz rację już zaczynają mnie od kurew wyzywać, bo spodziewałam się że facet (który zaprosił mnie) zapłaci za bilet rozumiem że jak zapraszacie do siebie gości na kolacje, to każecie im przynosić jedzenie? :O

Gość szlag mnie trafi zaraz
twoja randka to pikuś przy mojej :o Umówiłam się przez koleżankę z chłopakiem, który mi się bardzo podobał. Ja wiedziałam, jak wygląda on nie wiedział, jak ja wyglądam. Znakiem była czerwona róża w moich rękach. Podeszłam (kosztowało mnie to masakrycznie dużo odwagi), spytałam, cześć-ty jesteś Bartek? On mnie zmierzył, uśmiechnął się ironicznie i odpowiedział:nie, pomyłka :o Miałam wtedy 16 lat i nikomu nie powiedziałam, ale długo siedziało we mnie, że ktoś mnie tak potraktował. Wiem, że nie byłam ładna, bo byłam strasznie chuda i nie miałam cycków ;) Teraz z brzudkiego kaczątka wyrósł łabędź i śmieję sie z tamtego zdarzenia ;)

baj baj

Gość wszystko na pokaz
chcesz czegoś, to sama sobie zarób - oj, jeszcze dużo wody upłynie zannim społeczeństwo to zrozumie, w koncu lepiej iśc na łatwiznę i isc do kona albo do pubu za czyjeś :)

Gość panienka jjagodowa
szlag mnie trafi zaraz - faktycznie :O co się dzieje z tymi facetami? ech

Gość wszystko na pokaz
dobranoc wszystkim :) pa:P

Gość niedokonczona paczka fajek
Moim zdaniem to facet ma płacić na pierwszej randce i tyle. Nie ma tu co tłumaczyć. Jeśli sam zaprosił na randkę to znaczy że płaci. Materialistką nie jestem. Sama pracuję, rodzice też pomagają kiedy trzeba. Facet zaprasza - płaci. Ja zapraszam - ja płacę.

Gość tluste mleko
jak na pierwszej randce (na ktorej to powinno sie sprawic jak najlepsze wrazenie) facet moze wyjechac z tekstem 'co jak? kazdy placi za siebie?' a pozniej jeszcze dzielic co do centa napiwek w kawiarni :D porazka. Popieram autorke! nie spotykaj sie wiecej z takim sknera i burakiem. I rowniez jestem zdania ze bylas zbyt grzeczna i nic nie odpowiedzialas. Powinnas byla odwrocic sie na piece, nie mowiac ani slowa z chwila kiedy on to zaproponowal. jestem tylko ciekawa, jak to wygladalo w tej kawiarni. Czy on ponownie wyskoczyl z tekstem ze 'placimy kazdy za siebie' ??????/ :D