Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utopiiiia

CZY PIWO POWODUJE WZROST PIERSI?

Polecane posty

Gość utopiiiia

w kazdych tabletkach na powiekszenie biustu jest chmiel ok 48% reszta to np gryka jeczmien itd.picie piwa moze powiekszyc piersi?

Gość na pewno nie
żłopię piwo conajmniej od 11 lat i nadal mam A

Gość wolewauna
Nie tylko piersi , tylka tez . To nie zart. Piwo ma bardzo duzo kalorii i powoduje przyrost wagi ciala blyskawicznie gdy sie je codziennie pije.

Gość brrrryyypryyy
piwo powiększa tak ale brzuch ..:P

Gość agash
jeśli nie urosną ci piersi to na pewno urośnie ci brzuch, to zawsze coś :) będziesz mogła nosić gorset tak ściśnięty, żeby tłuszcz z brzucha wylewał ci się na dekolcie.

Gość może spowodować wzrost
ale to przy regularnym piciu piwa dzień w dzień dodatkowe bonusy to sflaczałe ciałko i "mięsień piwny". Przy regularnym piciu piwo powoduje wzrost piersi u niektórych mężczyzn nawet.

Gość utopiiiia
e brzuch wycwiczysz a piersi to juz cos.dla kobiety sa one wazne.ja mam A i to jest moj wielki kompleks.

Gość oOOoSSSSa
a czy ty dziewczynko znasz sklad piwa?????? :O:O piwo ma mniej niz 1% chmielu w swoim skladzie!!!! od piwa moze conajwyzej urosnac ci brzuch

Gość utopiiiia
o a cos co zawiera duzo chmielu?sa jakies herbatki chmielowe?tabletki?cokolwiek?

Gość oOOoSSSSa
nie slyszalam o czyms takim:O ja ci proponuje po prostu zaakceptowac siebie!!

Gość utopiiiia
latwo tak mowic zaakceptowac siebie.to ie takie proste.mam okropnen uczucie gdy ma dosc do jakiegokolwiek zblizenia z moim chlopakiem.widzialam jego ex wszytkie mialy nie wielkie ale srednie biusty.ksztaltne i ladne. ja mam A moich piersi wlasciwie nie widac.nie mam odwagi zdjac ten biustonosz push up.przeciez wtedy on zobaczy prawdziwy rozmiar moich piersi.czyli prawie zero.boje sie jego reakcji i tego momentu.nie moge sie przemoc

Gość oOOoSSSSa
jezeli twoj facet cie kocha, to z powodu piersi cie nie rzuci...

Gość utopiiiia
tez sobie to powtarzam jednaj to jest gdzies w srodku u mnie.ja sie zwyczajnie wstydze swoich piersi chcialabym miec wieksze czulabym sie pewniej jako kobiet ai kochanka.z malymi czuje sie jak dziewcynka

Gość jak to jest z tym piwem...?
Ile należy pić piwa,aby powiększyły się piersi? wiem,że trzeba codziennie je pić ale ile?(chyba nie całą butelkę)

Gość gość
Trzeba pić codziennie po 3 piwa. Sprawdziłam na sobie! Efekt jest zadowalający, ale niestety, pojawiła się duża oponka na brzuchu i walczę z tym. Polecam też smarowanie piersi balsamem 3D z Eveline

jeśli to byłaby prawda to miałabym już cyce jak donice, a tak nawet nie drgnęły

Gość gość
Ja miałam naprawdę małe piersi a odkąd zaczęłam pić piwo codziennie i jeść szpinak, fasole, ciecierzycę pić mleko itp to mi urosły. Miałam B a teraz noszę C