Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lamijka7267

dziewczyny to pytanko zwlaszcza do was

Polecane posty

Gość lamijka7267

no wiec mam cere z problemami,tzn czasami wypryski i takie blizenki po tradziku...noi prosze wam poleccie mi najlepszy podklad jakie znacie...puder lub mus..obojetnie....niechce zeby byl jakis znowu bardzo kryjacy i zeby nie "tapetowal" tylko kryl delikatnie i przepuszczal powietrze...cena nie jest wazna...pozdrawiam:*

Gość lamijka7267
a kto powiedzial ze sie nie lecze....?i ze nie bylam.....jak sie nieznasz to lepiej nie odpisuj nie na temat

Gość dołączam sie
ostatnio kupilam z Soraya podklad antybakteryjny bo chcialam cos lekkiego. Lipa jak dla mnie. Wzielam nr 1 a ciemny jak nie wiem i wyglada jak maska :/

Gość lamijka7267
ja dotad mialam maybelline dream matte mousse...i no jestem z niego bardzo zadowolona...ale juz mi sie znudzil:)slyszalam ze DAX Cosmetics Cashmere Mousse Make-up (podklad korygujacy) ze podobno jest super:)

Gość dołączam sie
a teb DAX cosmetics mousse gdzie moge kupic? rossmann, shlecker, natura?

Gość lamijka7267
chyba wszedzie:)ja mam zamiar isc do rossmana bo napewno bedzie tam taniej:)moja kol dostala probke wczoraj wyprobowala i naprawde przesliczna miala buzke:)naprawde gladziutka...no tylko ze ja nie wiem jak an mojej sie sprawdzi bo ja mam niedoskonalosci...

spokojnie i bez złośliwości. polecać Ci nic nie będę bo to co dla mnie dobre dla Ciebie może nie być... (jedyne co pozwolę sobie odradzić to podkład clinique , wydasz kase i nie będziesz wiedziała za co właściwie) peace 🖐️

Gość ...glamour
Też mam cerę z problemami :( I dla mnie rewelacyjny okazał się podkład w kompakcie Cover Manhattan. Świetnie matuje, kryje i pomaga pozbyć się niedoskonałości ... za niską cenę - ok.15zł.

Gość Dziewczyny apropos
DAX Cosmetics Cashmere Mousse Make-up - jeden wielki szajs ! Kupiłam go chyba z pół roku temu (bo ponoć dobrze kryje, a na tym najbardziej mi zależało - mam cere naczynkowa wiec chciałam ukryć moje rumieńce:) ) i zadowolenia zero. Jedyne co mi sie podobało to to że nadawał ładny, jednolity kolor cerze, ale jezeli chodzi o krycie i jakiś tam efekty wygladzenie to zero. A pozatym szybko sie wtapia w skóre, Ale jezeli mi nie podpasował to nie znaczy ze wam nie bedzie odpowiadał. Cene niezbyt wygórowana więc mozna spróbować.

Gość lamijka7267
heh noi sama nie wiem....moze lepiej poprpsic o probke:)no sorka ale mi szkoda wyrzucic 40-50zl w bloto....ostatnio kupilam z loreala Głow Minerals!!!jedna wielka porazka....to wogole nie jest jak podklad to jest jak roz do policzkow;/kosztowal 70zl;/masakra

Gość lamijka7267
no tak ale z tego co slyszalam to chyba nie nadaje sie on do cery tlustej;/chyba najlpeszy dla mnie jednak jest w musie:)

może napisz do firmy DAX Cosmetics na e-mail ze jesteś zainteresowana ich podkładem i chciałabyś prosić o próbki. Ja kiedys do nich pisałam i przesłali mi kilknaście roznych próbek. A zainteresował mnie wtedy jakiś krem do cery naczynkowej ... niestety okazał się lipą :(

Gość lamijka7267
no moze i racja:)najpierw pojde do jakies sklepow kosmetycznych i popytam o probki:)

Czy ja wiem ... Mam cere mieszaną (strefa T) i jakoś nie narzekam ;) Ale tak jak powiedziałam wczesniej ... każdemu pasuje co innego wiec jak sie niestety nie przekonamy same na sobie (i stracimy przy tym kupe kasy niestety) to sie nie przekonamy

Gość no nie wiem dla mnie akurat
podkład Clinique jest rewelacyjny, od 6 lat go używam, a wcześniej mimo brzydkiej cery w ogóle się nie malowałam, bo każdy tylko właził w pory, wysuszał skórę, był widoczny na twarzy i wyglądał brzydko. LOreal, Myabelline, Rimmel, czy rózne inne specyfiki mnie odstraszały. Znalazłam dobry i dopasowany do moich wymagań i skóry podkład Cliniue i się z nim nie rozstaję.

nic dziwnego :) każdemu coś innego pasuje... lamijka7267 - dax regularnie wysyła próbki swoich kosmetyków, napisz do nich @ . (tylko podaj wiek i rodzaj skóry - taki standard).

Gość Eve24
sproboj kosmetykow vichy a zobaczysz ze cera bedzie super!!! nie bedziesz potrzebowala ciezkich,kryjacych podkladow!

też słyszałam o tym podkładzie dużo pozytywów. Cene mnie niestety troche przeraża. W każdym razie jak sie dorobie :) nie pożałuje sobie go spróbować:)

Gość Eve24
vichy normaderm,super dla cery z problemami,nie sa tanie ale skuteczne

Gość aniazzielonki
a IsaDora? Idz do Sephory i popros probki. Podklady tej firmy sa genialne.