Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olinka1234

Nie wiem co powiedzieć...

Polecane posty

Gość Olinka1234

Jakis czas temu poznalam na portalu randkowym fajnego faceta. Wymienilismy kilka maili, a potem zaczelismy rozmawiac na GG. Jest bardzo mily, codziennie wysyla kwiatki, pyta jak mi mija dzien itd, a jednoczesnie co jakis czas wysyla buziaczki przez portal. Ostatnio spytalam sie czy chce mi cos w ten sposob powiedziec, a on odpisal, ze podobaja mu sie moje zdjecia, lubi mnie i lubi mnie calowac. Problem w tym, ze nie spotkalismy sie jeszcze i zastanawiam sie co na to odpisac, zeby jakos sprowokowac go do spotkania? Licze na wasze inwencje i wyczucie dziewczyny!

Gość XCVX
napisz mu cos w stylu ja o wiele bardziej lubie prawwdziwe pocalunki lubmoze kiedys pocalujesz mnie naprawde

Gość Olinka1234
No tak, tylko ze wtedy moze odczytac to w ten sposob, ze jestem na niego napalona i zainteresowana seksem:/ Wiecie jacy sa faceci.

Gość Olinka1234
No dziewczyny, nie umiecie rozmawiac z facetami??

Gość Olinka1234
Ale odpisac mu cos czy w ogole juz przestac sie odzywac?

Gość Olinka1234
Wiem, wiem, bo tez mam pewne doswiadczenia w tym wzgledzie. Wydaje mi sie, ze wiekszosc facetow nie traktuje powaznie znajomosci netowych, ale z drugiej strony po co traca czas na zalozenie profilu a potem na korespondencje, jesli nie zamierzaja sie umowic z kims, kto im sie spodoba? A moze to forma dowartosciowania?