Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bynajmniej19-20

Boję sie spać, bo wychodzę z siebie.

Polecane posty

Gość bynajmniej19-20

Witam. Od pewnego czasu, gdy śpię, robi mi się coś dziwnego. Wiec tak, śpię i nagle się budzę, chcę się ruszyć i nie mogę tego zrobić. Krzyczę, siłuję się ze sobą, jednak to nic nie daje...okropne uczucie:| Maksymalnie skupiam się na tym aby przerwać ten stan, w końcu mi się udaje...ale to naprawdę jest straszne. Ostatnio zaś wydawało mi się, a może i nie, ze wychodzę z siebie, ze jestem gdzieś obok mojego ciała:| To to normalne jest? Chyba nie. Miał ktoś coś podobnego może? Co to jest? Ja tak nie chce, boję się :(:(:(

Gość to Paraliz senny
Tez to mam..niestety uczucie niemile..

Gość vvvvv
oglądałaś "egzorcystę" ?

Gość bynajmniej19-20
sugerujesz ze opętana jakaś jestem? nie oglądałam.

Gość to Paraliz senny
Wpisz w google i poczytaj. duzo ludzi to ma

Gość rozeznanaWtemacie
tez to mam ale wydaje mi sie, ze wtedy nie jestem zupelnie na jawie tylko w takim polsnie

Gość bynajmniej19-20
ulżyło mi trochę, dziekuję bardzo. nawet nie wiedziałam jak to nazwać. racja, duzo tego jest, poczytam sobie, jeszcze raz dziekuje.

Gość ejbisi
Wychodzenie z ciała to powszechnie znana sytuacja, wiele ludzi tak ma. Nazywa sie to out of body experience, w skrócie OOBE, poszukaj o tym w google.

Gość Luśka z W..
wydaje mi się, że to minie. Ja w pewnym okresie życia również miewałam paraliż senny, a od kilku lat zupełny spokój.

Gość bynajmniej19-20
grzyb odpada, robi mi się takie coś w domu jaki poza nim :D horrory też wykluczam. kto ma coś takiego to mnie rozumie, nie życzę tego nikomu. więc nie zbijać się tu proszę.

Gość bynajmniej19-20
a i nie jestem narkomanka żadna, nic sobie nie popalam! nie wiem skąd to się bierze.

Gość takie filmy
to tez po serze się robią, albo po mięsie zjedzonym na bardzo późną i obfitą kolację....

Gość dogidogidog
ja kiedys miałam, że co noc w półśnie miałam drgawki całego ciała, coś jak padaczka, na siłę próbowałam się budzić a gdy sie udało leżałam sobie spokojnie. Teraz zdarza mi się to sporadycznie, albo np zasypiał i słyszę taki szum od którego uszy bolą i wiatr wiejący na mnie aż brak mi tchu. No i oczywiście budze się na siłę a potem zapad w normalny sen. To są chyba jakieś mary nocne czy cuś. Podejrzewam, że na tle nerwowym

Gość bynajmniej19-20
nie jadam długo przed snem;> wie ktoś może jak temu zapobiec?

Gość a ja Ci cholernie
zazdroszcze :( raz tylko udalo mi sie przezyc oobe a Ty to masz na zawolanie :) dziewczyno poczytaj o tym to dar :)

Gość bynajmniej19-20
nie chce takiego daru, weź go sobie :(:(:(:(

Gość tyryryryry
też bym nie chciała ;/ jak to przeczytałam , to sie sama teraz bede bała .

Gość to nie jest dar
Miałam to 2 razy w życiu. To jest zaburzenie snu, poczytaj sobie książki na temat faz snu to będziesz wiedziała o co chodzi, w tym momencie nie pamiętam specjalistycznej nazwy. Chodzi o to, że jesteś w trochę we śnie i trochę na jawie. Natura wymyśliła coś takiego, bo kiedy śpisz i masz jakieś sny, nie poruszasz się raczej, nie uciekasz gdy ktoś goni cię we śnie i nie robisz tych czynności, które wykonujesz mając marzenia senne. Jeśli w tej fazie snu, powstaje jakieś zaburzenie i "odzyskujesz świadomość" wiesz co się dzieje dokoła, ale nie możesz się poruszyć ani nic powiedzieć. Nie wszyscy tego doświadczają, ale to nie jest jakaś choroba ani też zjawisko paranormalne.

Gość ja miałam kiedyś coś podobnego
ale również mnie przerażało, w nocy obudziłam się i poczułam, że ktoś sciąga ze mnie kołdre, nie wiem dlaczego wywoływało to we mnie wielką panikę i starałam się ją złapać, ale nie mogłam bo ręce nie chciały mnie słuchać, poprostu czułam się jakbym nie miała rąk, to było straszne :/ przez prawie 10 min gapiłam się w zegarek przy łóżku i bałam się, że już nie odzyskam władzy w rękach

Gość dark fairy lady
ja tez to miewam a nie biore nic!nie jestem narkomanka nie ogladam horrorow bo ich nieznosze,i w ogole jestem raczej spokojna osoba...

Gość ja miałam kiedyś coś podobnego
właśnie w tym linku mojego przedmówcy o tym przeczytałam, że to normalne... uff myślałam przez jakiś czas, że może coś ze mną nie tak się dzieje:)

a możesz się w tym stanie przemieszczać w czasie, jeśli tak to poproszę sobota wieczór 22:00 losowanie dużego lotka na polsacie . Pozdrowienia dla żony.