Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agG.

niemam po co zyc.

Polecane posty

Gość agG.

Gość agG.
ja niemam po co zyc....niechce tutaj sie uzalac nad soba jaka to ja jestem biedn aiw ogole,chce tylko sie komus wygadac ,niby mam pelno przyjaciol atu nawet im nic powiedziec nie moge. moje zycie to porazka,wszystko sie w nim pie*** .;//

Gość Livia85.
Może po to żeby nauczyć się ortografii?

Weź się dziecko za naukę,a nie zakładasz kolejny temat,że żyć nie masz po co:P albo też strzel sobie w łeb i ulżyj sobie i światu :P

Gość agG.
nie no dzieki . to ja myslalam ze ta strona wlasnie od tego jest .! ale nie .! ta strona jest po to zeby pojedzic po sobie nawzajem co ?!

Jestes pewnie mloda, to ci wybacze ta niewdziecznosc. Wiekszosc ludzi na ziemi codziennie walczy o przetrwanie, ty jestes w uprzywilejowanej mniejszosci, ktorej jedynym problemem jest tradzik lub co o mnie powiedziala nielubiana kolezanka. Docen troche twoje krotkie zycie, ktore zostalo ci podarowane i zacznij sie nim cieszyc.

Gość Livia85.
Mówisz że nie masz po co żyć to mówię Ci że możesz żyć po to żeby nauczyć się ortografii.

Gość agG.
nie moim problemem nie jest tradzik ;/ wy chyba nie rozumiecie co sie robi na takich stronach.

Gość agG.
Livia 85 zauwaz ze bledy ortograficzne zrobilam tylko na samej gorze .! wszystko na dole pisze bez rzadnych bledow.;]

Gość agG.
mam ich duzo ;/ co mam opowiadac po to zebyscie gadali ze to nie sa prawdziwe problemy ?! dla mnie sa... wy potraficie sie tylko smiac ,a to przeciez nikomu w niczym nie pomoze..nie sadzicie?

Widocznie ich nie masz skoro nie chcesz odpisać. Gdybyś miała prawdziwe problemy to byś o nich napisała i nie bolało by Cię tak bardzo to że inni się śmieją ale wychodzi tutaj fakt że prawda boli.

Gość agG.
no to widze fajnie .... mam problemy i to powazne bo ciekawe co wy byscie zrobili gdyby ktos bliski wam zmarl;/

Gość kakakkakak
kto Ci zmarł?

No cóż myślisz że tylko Tobie zmarł ktoś bliski? Wielu osobom umiera ktoś bliski, ukochany itd. Trzeba sobie radzić i żyć dalej. Poza śmiercią bliskich osób jest jeszcze wiele innych poważniejszych problemów.

Gość agG.
ciekawe jakich . ? bo wg mnie to jest najgorsze;/

Gość kakakkakak
najgorsze by było, gdyby Ci wszyscy bliscy umarli i zostałabyś całkiem sama. Może więc zwróć się do tych, którzy są wciąż z Tobą ;) i ciesz się, że oni wciaż są

Gość Kiciuś Puszysty
Ojej, ale czemu Wy wszyscy tak na nią najeżdżacie?

Gość agG.
przyjaciel ... ja wiem ze musze cieszyc sie tym ze oni sa tylko nie moge pogodzic sie z tym ze go niema . wy myslicie ze ja sie zalamuje z byle powodu ,a tak wcale nie jest .dlaczego na poczatku nie zaczeliscie wypytywac co sie stalo tylko odrazu po mnie najezdzac ?;/

Sama mogłaś od razu opisać problem. A nie pisać ogólnikowo i z błędami. I wierz mi że jest mnóstwo innych poważniejszych problemów niż Twój. Zamiast narzekać zacznij dostrzegać pozytywy.

Gość agG.
dobra, ja juz sie nie kluce.

Ja wcale nie chcę się kłócić. Po prostu zauważ że ludzie codziennie borykają się z mnóstwem problemów poważniejszych. Twój przyjaciel nie żyje ale Ty owszem więc rób wszystko żeby to życie układało Ci się jak najlepiej.

Gość agG.
dobrze dziekuje za rady :) i sory jak cie urazilam czyms .

Gość agG.
ah no to Oki ;]

Gość jak to nie masz po co żyć
żyjesz by nas zanudzać na forum

Gość słowa mądrości
małopolskie ma ferie:p

Gość mnbgfdtyiqazlllkkl
Ja mam podobny problem, więc jeżeli ktoś chce pogadać to to jest moje gg 41778836