Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość youuuuuuu

PYTANIE ONOSNIE YOUTUBE

Polecane posty

Gość youuuuuuu

czy jesli ogladam czyjs filmik to ta osoba wie jacy uzytkownicy go ogladali? czy poprostu wie tylko ile razy filmik byl wyswietlany?

Gość mam ten blyszczyk ale rozowy
chyba nie widza bo i jak?

Gość youuuuuuu
no nie wiem nie mam tam konta ale moze sa jakies statystyki i kto obejrzal dany filmik z tych zalogowanych. ktos moze wie?

Gość WYPOZYCZAM
jasne ze wie sie kto ogladal nasz filmik!

Gość youuuuuuu
to wreszcie jak jest???? :(

Kochana, nic nie wie! Sam dodałem parę filmów na YouTube i nie mam takiej opcji, ażebym mógł widzieć kto je ogląda z pseudonimu. Wiem tylko ile osób, oraz niedawno pojawiła się taka opcja, w której mogę sobie sprawdzić statystyki dotyczące tego, z jakich krajów pochodzą oglądacze. I to wszystko!

Gość youuuuuuu
Zbulwersowany dziekuje bardzo

Gość ty nie wiesz o czym pierdykasz
czyli wiesz dokladnie z jakich krajow pochodza ogladacze? jak to dokladnie wyglada?

Tak, moim drodzy, dokładnie tak! Mamy tam taką dostępną opcję "Insight", w której dokładnie zawarte są wszelkie dane, oprócz, tak jak pisałem, samego pseudonimu oglądającego. I mamy kolejno: wykres przedstawiający oglądalność filmu w danym dniu, mapę, na której zaznaczono kraje, z których pochodzą odbiorcy, i jeszcze dwa wykresy: demograficzny (z uwzględnieniem wiek) oraz procentowy, przedstawiający ilość wyświetleń.

Gość heheheeeeeeeeeeeee
a maszz tam wyswietlone ile razy dany uzytkownik ogladal twoj filmik?np pokaze ze z polski ogladl ktos to czy jak jeszcze rz obejrze to znow sie po raz drugi wyswietli ze z polski jeszcze raz tos ogladal?