Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinnga 76

1 stosunek po porodzie - czy boli?

Polecane posty

Gość kinnga 76

Czy bolał Was pierwszy stosunek po porodzie? Czy duży to był ból?Leciała wtedy np. krew? Jaka pozycja jest najlepsza na 1 seks po porodzie?

Gość nie boli ale radze odczekac
co najmniej miesiac.

mnie nie bolal a kochalismy sie kiedy juz nic nie lecialo 7 tyg po 1 porodzie (czekalismy do wizyty u gina) 2 tyg po 2 porodzie (bez czekania na to co powie gin ;) polozna wczesniej nam pozwolila) jezeli skonczyl Ci sie juz polog, to moze warto pojsc do gina i sprawdzic czy wszystko ok i dopiero wtedy na spokojnie ;)

Gość nic nie bolało
a było to 5 tyg po porodzie .

Gość nic nie bolało
oczywiscie bylo to juz po połogu

Gość kinnga 76
U ginekologa juz byłam, powiedział, ze juz można jakiś czas temu. Od porodu minęły 3 miesiące, ale ja jakoś boję się tego pierwszego razu po porodzie, pamiętam jak dawniej koleżanki opowiadały,żę to boli, podobnie jakby się traciło dziewictwo, dlatego chciałabym poznać Wasze opinie, czy Was bolał troszkę, bardzo? Czy wcale nie bolało? Ogromnie dziekuję za poważne odpowiedzi.

wg mnie duzo zalezy od nastawienia za duzo nasluchalas sie kolezanek ;) radze wyluzowac, polozcie dziecko spac, jakas wspolna kapiel i.... napewno bedzie wszystko ok ;)

Gość ggga
To nie jest tak że ci tam odrasta błona dziewicza więc nie będzie tak źle jak za pierwszym razem. dobry lubrykant i będzie dobrze. :)

Gość kolala
porod przeszlas, a stosunku po porodzie sie boisz? nie rozumiem Cię. Przekonaj sie dzis wieczorem... i bedziesz juz wiedziec!

Gość appppp
Nie boili , przynajmniej mnie nic nie bolało a byłam dokładnie 8tyg po porodzie. Czułam ze jestem ciaśniejsza co mnie zdziwiło ale nic nie bolało. Ale tez sie bałam nie mogłam sie zdecydować.

my pierwszy skes mielsimy po 3 tygodniach od porodu nic juz nie plamiłam wiec .... na poczatku zabolało delikatnie (chyba ze strachu) ale potem juz smam przyjemność wizyta była 5 tyg po porodzie pamietaj o zbaezpieczeniu !!!

Gość 5 tygodni po cc
bolało jak cholera.

Gość to nie kumam...
tyle tu sie czyta ze cc lepsza niz sn wlasnie dlatego ze niby potem pipka nienaruszona i nic nie rozciagnieta i nie boli, a tu sie czyta ze bolalo po cc, nie kumam

duzo zalezy od delikatnosci partnera, my zaczelismy dokladnie 6 tygodni po porodzie i wszystko bylo ok, jedynie przy piewszych ruchach delikatne swedzenie na szwach, ale naprawde nie bolalo, sprobujcie delikatnie, a jak bedziesz czula dyskomfort to powtorzcie za kilka dni :)