Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolina1234

jaki

Polecane posty

Gość kolina1234

macie sluz pzred krwawieniem z odstawienia bo ja juz czekam 4 dni skonczylam swoje pierwsze opakowanie tabletek i zaczynam sie obawiac a sluz mam bialy nie przezroczysty i taki gesty ale dosc ciagnacy i nie wiem co sie dzieje

Gość kolina1234
prosze o odpowiedz bardzo

Gość kolina1234
widze ze tu nie ma co liczyc próbowałam znalesc w innych tematach ale nic z tego

Gość kolina1234
prosze naprawde nikt nie jest w stanie sie na ten temat wypowiedziec?

Gość lejeksss
ja przed krwawieniem z odstawienia mam przezroczysty sluz, ale bialy tez sie zdarzal kilka razy.nic sie nie martw i czekaj na @ :)

Gość kolina1234
taki ciągnący ale to juz 4 dzien i nic w sumie mam teraz strsowy okres sesja i wogole ale juz mnie to rozbraja

Gość lejeksss
stres moze powodowac opoznienie okresu. poza tym jesli to bylo Twoje pierwsze opakowanio to moze sie zdarzyc ze nie bedziesz miala okresu w przerwie. ale jesli tak bardzo sie stresujesz,najlepeij wykonaj test ciązowy ;) ale jesli bralas tabletki prawidlowo to nie masz sie co martwic

Gość kolina1234
dziekuje za odpowiedzi ale mam jakies takie glupie przeczucie ze jest cos nie tak a testu boje sie jeszcze bardziej niz tego czekania

Gość lejeksss
chyba lepiej zrobic test niz byc w niepewnosci ;)? okaze sie ze w ciazy nie jestes i bedziesz spokojniejsza! a jestli jestes (chociaz szans praktyczine nie ma ) to lepiej dowiedziec sie wczesniej =)

Przed okresem tego śluzu rzeczywiście mam więcej i jest taki, jak go opisałaś. Okres dostaję zawsze 4 dnia przerwy. Jeżeli brałaś tabletki prawidłowo, to możesz całkowicie wykluczyć ciążę.

Gość kolina1234
kurcze ja juz tak przezywam ginekolog mi powiedzila ze 2 najdalej 3 dnia juz dostane okres a tu nic nie ma i nie ma.

Gość kolina1234
to moze jeszcze zapytam jak jest z piersiami tez was tak bola mnie nawet teraz czuje ze sa obolale a ten sluz tak samo ciagle mam uczucie ze jest go tak duzo