Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

poleccie jakieś proste studia w poznaniu tak zeby nie trzeba bylo sie uczyc duzo

Polecane posty

Gość 50 polskich złotych
wiesz co Jarek z gównem sie nie dyskutuje bo zaczyna jeszcze bardziej smierdziec pedałku blee;/ Okrąglinek --- ja tez jestem na resocjalizacji i serio ogrom materiału i chociaz jestem kujonem miałam problem z teraz z sesja ;/;/

Gość hdghddh
boze ogromny material na pedagogice moze dla Ciebie..... ogromny to maja przyszli lekarze czy prawnicy :/

Gość 50 polskich złotych
Jareczku przeczytałam Twoje "powiedz to" szkoda mi ciebie :(

Gość 50 polskich złotych
hdghddh --->nie porównuj pedagogiki z medycyna.Tu masz akurat racje,nie da sie tego porównac,ale prosze Cie nie studiujesz pedagogiki wiec nie wymądrzaj sie,bo serio nie wiesz jak to jest

Gość hdghddh
ogromny to jest na A)prawie B0medycynie C)architekturze D)archeologii :/ dosc duzy mna pstchologii. Ale wszystko z odrobina silnej woli do przejscia :/ a pedagogika? co to jest? smiechu warte

Gość hdghddh
dziewczynko studiuje jeden z wyzej wymienionych przeze mnie "elitarnych"kierunkow mam qumpele co jak ty biadoli na pegagogice :/ i widzialam wasze notatki (panstwowa dobra uczelnia) wiec nie mow tu,ze to trudne studia bo sie osmieszasz.

Gość 50 polskich złotych
jarek przykro mi,ale jestes bardzo słaby,jezeli umiesz tylko przekleństwami odpowiadac,na prawde mi ciebie zal,taki boroczek z kompleksami ale jednak gówno zawsze jest gownem :) a ty zaczynasz juz smierdziec wiec idz na inny babski topic bo ten jest dla ludzi z wykształceniem,nie dla takich debilków jak ty

Gość hdghddh
pedagogike byle idiota (ale sumienny) przejdzie co ledwo zdal mature. Co wy tu piszecie. To nie jest elita intelektualna "pedagodzy"!

Gość 50 polskich złotych
po twoich wypowiedziach uwazam ze jestes w gimnazujm idz lepiej do ksiazek dziecko :) no i oczywiscie wiesz wszystko najlepiej,dziwne bo na poczatku pisałas ze twoja kolezanka jest na prywatnej ehhh gubisz sie

Gość 24latkaaaaa
ja sie nie zgodze z tym ze turystyka jest łatwa tzn. wiekszcosc osob se pomysli ehh turystyka uczysz sie o wycieczkach :O ale wcale tak nie jest, ja koncze 5ty rok i powiem tak - są przedmioty typowo turystyczne dosc proste ale są tez i gorsze np. statystyka, ekonomia, ekonomika, psychologia, rozne rodzaje geografii, zarzadzanie, marketing, prawo, jezyki obce w biznesie itdddddddddddd

Gość 50 polskich złotych
aha kochana i ja nie mowie ze to sa trudne studia :) ale z palcem w dupie sama bys ich nie zdała

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacz
hahah a co w tym dziwnego? nie mam prawa miec kolezanek na prywatnej uczelni? jedna tu, jedna tam, mam NAWET kolezanke fryzjerke. Moje wyksztalcenie moja sprawa ale nie bede przez to,ze jestem tu gdzie jestem olewac ludzi "gorszych" takich jak Ty np. Owszem wiadomo inna liga ale pogadac moge :P

kretynko ciagne prawo (co prawa za drugim razem dopiero sie dostalam, ale dostalam sie) i robie jednoczesnie FCE bedac na pierwszym roku. A Ty pedagogika sie chwalisz? WY JESTESCIE GORSI i taka prawda w sensie wyksztalcenia.

a jak jest na tym marketingu na UAMie? jakie przedmioty itd

jestem dumna,ze jestem na tym prawie i nie bedzie mnie jakas przyszla nauczycielka szkoly podstawowej pouczala :/ a co do turystyki to fakt slyszalam opinie,ze prosto nie jest.

Gość 50 polskich złotych
aczzz nie pisałam do ciebie tylko do studentki z "Elitarnej" uczelni hdghddh:)

hdghddh---> mialam taki nik tak sobie zmieniam co jakis czas, bo nie przywiazuje do tego wagi

elitarny kierunek -prawo na elitarnej uczelni- uw i mnie cmoknij PEDAGOGIKA hahah u nas najgorsze kretynki co nigdzie sie nie dostaly tam szły. Buchacha

a z filologii na którą się najłatwiej dostać (polska mnie nie interesuje)

musisz umiec dobrze jezyk. jesli chodzi o kwestie dostania sie- na filologię angielska srednio na jeza - ale podobno dla "przecienych jezykowo" jest mega ciezko podobno od zera na italinistyce sie zaczyna (jezyk) a to mile im przyjemne studia podobno. Latwe do przejscia sa tez stosunki miedzynarodowe

Gość 50 polskich złotych
ojej musisz miec duzo kompleksów...

Gość 50 polskich złotych
aaaaacz fajnie ze twoje dzieci kretyni beda uczyc :) oby twoje dziecko trafiło na najgorsza z najgorszych ;d

bo ja mam wymarzony kierunek studiów ale sie boje ze sie nie dostane. i siedząc przed komputerem wiem ze trace czas który powinnam na nauke poswiecic wiec szukam innego kierunku studiów..

Proste studia? Dziewczyno, wybacz, ale jesteś żałosna :/ Zajmij się może lepiej tym swoim fryzjerstwem...

a co kim jestes? sa ludzie lepsi i gorsi badzmy szczerzy. Stwierdzenie,ze nia ma kast jest smieszne i populistyczne. 1.elita intelektualna 2.ludzie wyksztalceni po gorszych kierunkach 3.zaoczniaki. 4.technika 5.zawodowki 6.ludzie z marginesu 7.totalna patologia taka jest prawda. Lekarz, archeolog, architekt nigdy nie bedzie z Twojej polki. To tak jakby fryzjerka sie do ciebie porownywala to tak jak Ty do mnie. nie ta polka.

Gość tylko uważaj jak
pójdziesz na zarządzanie, żeby przypadkiem nie wybrać którejś z uczelni ekonomicznych, bo nie ucząc się, można wylecieć z hukiem;/

Gość 50 polskich złotych
idz juz lepiej do ksiazek bo nie dosc ze robisz sie załosna to juz nudna

a propo prywatnych uczelni ekonomicznych- owszem 95% to gowno ale trzeba przyznac,ze nie kazda.. sa naprawde dobre szkoly prywatne.

Gość 50 polskich złotych
na prawde musisz byc zakompleksiona wiec tak masz racje dziecko jestes lepsza,fajniejsza i w ogole jestes super laska,ktora wszystko wie,tak masz racje jestes z grona najlepszych elit na kafe i nikt ci nie dorownuje intelektualnie buhahhahhahahahahha

pani pedagog (mnie by bylo wstydz sie rodzinie przyznac gdybym tą szmirę studiowała) nie udzielaj sie. Zal Ci dupe sciska? chcialabys by c na jednej polce np.z prawnikiem (mną :) ) czy archeologiem czy dziennikarzem? hahahhaha.