Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

poleccie jakieś proste studia w poznaniu tak zeby nie trzeba bylo sie uczyc duzo

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacz
Sa ludzie i madrzejsi ode mnie (nie jestem alfą i omegą) i rowni mi ale nie jestes nią Ty pani PEDAGOG hahahahah :D

Gość 50 polskich złotych
tak oczywiscie zazdroszcze ci :) zawsze chciałam byc taka załosna i zawsze marzyłam,zeby miec mase kompleksów i nadawac na innych w internecie,zeby byłoby mi lepiej.Niestety bede pracowała z takimi osobami dzikimi jak ty wiec nie robisz na mnie wrazenia :) jestes jedna z wielu dzieci pokrzywdzonych przez los :) rozumiem,ze chcesz sie poczuc lepiej,wiec mozesz jeszcze troszke ponadawac na mnie i troszke sie wywyzszac,na pewno jest ci lepiej pozniej :) Wiec smiało dziecino :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacz
zawsze chciałam byc taka załosna i zawsze marzyłam,zeby miec mase kompleksów i nadawac na innych w internecie---> poprstu wyrazilam swoje zdanie. Wiem,ze wiekoszosc ludzi na moim roku(prawo) tez tak sadzi i takie pedagogiki, zarzadzania itd. uznaje za gorsze. Znam swoja wartosc. Na moj kierunek na tej uczelnie bylo piekielnie trudno sie dostac a na twoj? zenada? "...Niestety bede pracowała z takimi osobami dzikimi jak ty wiec nie robisz na mnie wrazenia ..." -> ahhh cale zycie z popierdolonymi nastolatkami za gora 1500zl. Gratuluje :0

Gość 50 polskich złotych
ehh ktos musi sie poswiecic zeby takie glupie dziewuchy jak ty nie wyrastały :)) bo swiat by calkowicie juz zszedł na psy blee

Gość 50 polskich złotych
dziewczynko i juz nie przesadzaj ze tak trudno,ze tak sie naprawcowałas oj ty boroczko jakie ciezkie masz zycie, ciekawe czy twoje studia sa jak na KSW gdzie pracodawcy pisza ze przyjma absolwentów ale nie z tej uczelni.a poz tym czytajac twoje wypowiedzi marny bedzie z ciebie prawnik :)

Gość za grosz szacunkuxx11
Ja jestem na 3 cim roku pedagogiki specjalnej w nl i nie jest to moze najtrudniejszy kierunek ale lekko tez nie jest Ta osoba ktora napisala ze dostaja sie tam debile co nie dostaly sie nigdzie indziej sama jest debilem dlaczego niby zarzadzanie czy prawo sa leprze bo sa po nich wieksze szanse na prace??? dlaczego mam sie uczyc czegos co mnie nie satysfakcjonuje??? pedagogika specjalna zawsze byla moja pasja wiec wypraszam sobie nazywanie mnie debilem debile to ci ktorzy ledwo co skonczyli gimnazjum i na kafeteri podaja sie za ekonomow i prawnikow zeby sie dowartosciowac

Gość za grosz szacunkuxx11
sorry za blad tak sie rozpedzilam mial byc lepsze nie leprze!!!!!:)

Gość do aaaaaaaaaaaaacz
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaacz no za granicami kraj jest zapotrzebowanie na polakow po pedagogice z zwlaszcza tam gdzie tera masa polskich migrantow i zarabiaja wiele wiecej niz 1500 a po twojim poziomie wypowiedzi wydaje mi sie ze na prawo to sie po znajomosci dostalas albo przez egzamin ustny

Gość oj nie śmiej sie
z dziewczynki, bo ona jeszcze FCE robi :D

Gość rfwetyrfw
do osoby ktora napisala,ze Turystyka jest ciezkim kierunkiem..-.na jakiej uczelni studiujesz??????????????????????

Gość upupupupuppupupa

Gość paznokieć
właśnie takie osoby jak ty oczeniają kierunek prawa ;] każdy człowiek jest równy, jedni chcą iść na prawo inni uczyć od podstaw dzieci, każdy zawód jest potrzebny, równo potrzebny! ja osobiśnie nie chciałabym mieć do czynienia tak zadufanego w sobie i swojej "wartości" adwokata, sędziego czy wsio kogo wybierzesz^ ^ po prostu żal ;] Tylko jak nie znajdziesz pracy w zawodzie to nie biegaj po zasiłki do urzędów bo wtedy to rodzina w ogóle do ciebie przyznawać się nie będzie ;] A na marginesie archeologia trudna? o bogowie litości^ ^

Gość Faza_87
Polecam wshig. Uczyć się nie trzeba, wystarczy mieć kasę i nieźle zapieprzać na praktykach. Tyle.

Gość kami_20
nie wiem ja sie nie znam bo nigdy nie studiowałam pedagogiki... ale skoro moja koleżanka DEBILKA która ledwo co zdawała i miała same 2 sie tam dostała i sie o dziwo utzrymuje na tych studiach to ja nie wiem czy są takie trudne:P studiuje w Lublinie moze tu nizszy poziom jest

Gość tiruri
właśnie dlatego nie znoszę tych prawniczych narcystycznych klimatów. półtora tysiąca ludzi na roku, większość pozdawała matury na 60-80% (to mają być wysokie progi? :p), a zachowują się, jakby już trzęśli Sądem Najwyższym. i ten ich prawniczy lans, śmiać mi się chce, jak widzę te zastępy klonów ze skórzaymi aktóweczkami :D

Gość wierna fanka_____________
A jakie studia zaliczaja sie do tych elitarnych oprocz medycyny i prawa ?

Gość gość
WYZSZA SZKOLA HANLDU I USLUG POZNAN Chcesz zdać Maturę z matematyki i języka angielskiego? Przyjdź na kursy dla maturzystów, które przygotowaliśmy specjalnie pod kątem potrzeb i wymagań programu Matura 2016 Z okazji 20 - lecia szkoły, masz od nas prezent – kurs maturalny po najniższej cenie w całym Poznaniu. Koszt całkowity 22-godzinnego kursu to tylko 85 złotych, czyli to mniej niż 4 złote za godzinę! Jeśli po kursie zostaniesz studentem Wyższej Szkoły Handlu i Usług, cały kurs będziesz mieć totalnie za darmo! Nie przegap! Ilość miejsc ograniczona! !!Startujemy już 9 kwietnia!!

Gość gość
WYZSZA SZKOLA HANDLU I USLUG Nowość ! Studia podyplomowe Zarządzanie w Administracji Publicznej. Studia adresowane są do osób pełniących i zamierzających pełnić kluczową rolę w administracji rządowej, samorządowej i organizacjach pozarządowych. Podnieś swoje kwalifikacje zawodowe! Rekrutacja trwa! Zapisz się już na kwiecień Zadzwoń 618434796 lub 505845771

Gość gość
Polityka społeczna na uniwersytecie przyrodniczym, takie tluki skończyły ten kierunek licencjatem że maskara. Oczywiście ja tego nie studiowałam, ale studiuje na tej uczelni :P

Gość Krzysieek
Witam, jeżeli chodzi o studia w poznaniu to polecam sprawdzić ofertę studiów MBA http://studiamba.wsb.pl/oferta-studiow/poznan/korzysci nowy kierunek który raczkuje u nas w kraju ale już niedługo będzie jednym z popularniejszych. Na pewno warto to sprawdzić. UTP też jest dobry. Jest z czego wybierać.

Gość gość
Oferta programów MBA jest coraz bogatsza. Wszyscy zainteresowani studiowaniem w Poznaniu na pewno znajdą coś dla siebie, w tym program MBA. Jednak takie studia nie są łatwe, ale z pewnością warto zainwestować w swój rozwój. Aby dowiedzieć się więcej, zachęcam do wizyty na stronie: https://www.mbaportal.pl/pl-PL/mbaprogram/city/poznan