Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Abigel

JESTEM A WY?

Polecane posty

czesc tez. własnie przeprowadze sie w takim razie, ale w jakie rojeony?

deko tak gdzie sie odbywaly festiwale piosenki zolnierskiej wypare teraz przez sunrise:D

kołobrzeg? y;am tak 3 razy;):Pchyba

nie wiem co to za humory ale sa:( a najgorsze ze cholera wie skad i dlaczego sie do mnie przypaletalo moj jak zostal przezemnie wygnany , tak cisza i dobrze lepiej zeby nie byl za blisko , bo pogryze czuje zlosc w przelyku wrrr ja tez w sumie blisko wody, schelda to w koncu rzeka ale wole morze, zdecydowanie chce mi sie w tropiki buuuuu

to sie musze zdecywać cieżka sprawa, szczecin, kołobrzeg gdańsk;):P

kołobrzeg? wole szczecin-świnoujście, ustke.. w kolobrzegu zawsze zimna woda jest:P

deko bo tu sa jakes prady przeplywaja a w Szczecinie dlugo mieszkalam.Mam sentyment:P tez a co tak cicho?Dopuscimy Cie do glosu;)

maż Cie do kołobrzegu zwabił;) też - zawsze jest cicho, on obserwuje;)

z chcecia, bierz kostiumik i humorek i lecimy w tropiki kto z nami ? prosze bardzo A nad polskie morze to tyz bym wrocila pomieszkac i wsjo ribka gdzie, aby woda i przestrzen chce mi sie plazy, przestrzeni i ciszy moj wrocil haha nawet czekoladki przytargal woli zebym je pogryzla niz jego no w sumie dobry z niego chlopczyk Brzydula chiba tak, to pogoda tak na mnie kiepsko podzialala na cos trzeba zwalic no nie?

a to fajnie, ja tyż:D -- zapytam Cię też:)skąd jesteś też?:)

zapytam inaczej brzydzia, co cie zwabilo do kolorzebrzegu:) o ile to nie top secret:D

w sumie przeprowadzilas sie z mama ze wzgledow zdrowotnych.Lekarz zalecil ten klimat ale raczej nie jest korzystny:P

Do biblioteki w Anglii wchodzi Polak i dziarskim krokiem podchodzi do bibliotekarki. Nachyla się i mówi: - Poproszę setkę i piwo! Oburzona pani odpowiada: - Proszę pana, to jest BIBLIOTEKA! - Ach, przepraszam - odpowiada młodzian, po czym nachyla się znów i szepcze: - Poproszę setkę i piwo... Abigel> tak na poprawienie humoru :-))