Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie wiem co i jak

Co jest wazniejsze u faceta, wyglad czy charakter?

Polecane posty

Gość Nie wiem co i jak
W jakiej tam desperacji... Jakby byl w desperacji to by nie gadal ze mna pol roku i nie czekal az sie zdecyduje na spotkanie;p

"W jakiej tam desperacji... Jakby byl w desperacji to by nie gadal ze mna pol roku i nie czekal az sie zdecyduje na spotkanie;p" Chyba sama nie wierzysz w to co piszesz. A kto inny, jak nie desperat by pisał przez pół roku i czekał aż zdecydujesz się na spotkanie? Koles, który mógłby poderwać dziewczynę inaczej raczej by się wto tak długo nie bawił, tylko poderwał jakąś w realu. Oczywiście nie twierdzę, że on jest desperatem ale zalecam byś była ostrożna i go wybadała. Jak tam u niego ze znajomymi, jaką ma reputację iczy nie ma mrocznych sekretów.

Gość Nie wiem co i jak
Ze znajomymi u niego wszystko ok:) Ciagle go ktos odwiedza, ciagle jakies spotkania towarzystkie itp. Widze tez, ze jest bardzo lubiany wsrod znajomych. I w ogole prawiczek tak wszystko krytykuje, ze mozna pomyslec, ze sam jest taki idealny. Chyba az za idelany skoro zadna go jeszcze nie chciala;)

"Ze znajomymi u niego wszystko ok Ciagle go ktos odwiedza, ciagle jakies spotkania towarzystkie itp. Widze tez, ze jest bardzo lubiany wsrod znajomych. I w ogole prawiczek tak wszystko krytykuje, ze mozna pomyslec, ze sam jest taki idealny. Chyba az za idelany skoro zadna go jeszcze nie chciala" Zalecam ostrożnośc, gdyż w necie zazwyczaj wyrywają, że tak się wyraże, niezbyt wartościowi ludzie. Dotyczy to obu płci zresztą. :classic_cool: Nie ma to nic wspólnego z moją idealnością. Gdyby tylko idealni mogli na coś zwracać wagę lub krytykowac, to nie mógł by tego robić nikt. :classic_cool: Istnieją też prawiczki z wyboru. :classic_cool:

prawiczku, do mnie to "alibi"? chlopcze, wrzuc na luz :classic_cool: i nie staraj sie byc zlosliwy - to domena ludzi inteligentnych.

"prawiczku, do mnie to "alibi"? chlopcze, wrzuc na luz i nie staraj sie byc zlosliwy - to domena ludzi inteligentnych." Wrzucę, jak Ty zrzucisz zbędną tkankę tłuszczową grubasie. :classic_cool:

Gość Nie wiem co i jak
Ehh jaka ostroznosc skoro juz sie znamy, wiec sama mialam okazje zauwazyc jak traktuja go znajomi....I nie sadze aby byl czlowiekiem zakompleksionym, nieciekawym i zanizonej samoocenie. Wrecz przeciwnie. A to ze byl na czacie ...no coz..kazdy czasami bywa;)

"Ehh jaka ostroznosc skoro juz sie znamy, wiec sama mialam okazje zauwazyc jak traktuja go znajomi....I nie sadze aby byl czlowiekiem zakompleksionym, nieciekawym i zanizonej samoocenie. Wrecz przeciwnie. A to ze byl na czacie ...no coz..kazdy czasami bywa" To było tylko moje zalecenie. Jezeli już to zrobiłaś to tym lepiej dla Ciebie. :) Mnie to ani ziębi, ani grzeje, nie ja sie z nim spotykam. :classic_cool:

Tak czytam i czytam twoje wypowiedzi, Prawiczku, i zaczynam odnosić wrażenie, że nie tyle jesteś prawiczkiem z wiarą, co impotentem-gawędziarzem. Nie kumam, a ty jeszcze nie śpisz?

Gość Mona Lisaa
nie kumam, uwazalem cie za powaznego faceta a ty sie wdajesz w pyskowki z prawictem :O

czesc, grafi 🖐️ nie spie, za duzo czerwonego wina :P prawiczek, to taki \"tfor\" kafeteryjny :) nie ma kobiety, zadna go nie chce, to szuka wrazen w necie ;) co tam u Ciebie? jak wystawa?

Wystawa w porzadku :) Sprzedalam dwa obrazy i kilka zdjec. W przyszlym tygodniu lece do Chin. I szukam modelki do aktow. Znasz jakas? ;)

"nie mam zbednej tkanki, prawiczku " O nadmiar tej mózgowej faktycznie Cię nie podjrzewałem. 😭 "nie kumam, uwazalem cie za powaznego faceta a ty sie wdajesz w pyskowki z prawictem " on musi pokazać, jaki jest twardy. :classic_cool: Dziewoje patrzą. :classic_cool: "Tak czytam i czytam twoje wypowiedzi, Prawiczku, i zaczynam odnosić wrażenie, że nie tyle jesteś prawiczkiem z wiarą, co impotentem-gawędziarzem." A prawiczek z wiarą nie moze być impotentem-gawędziarzem? Żegnam

Chyba uraziles Prawiczka ;) Nie zeby mi bylo przykro, ale wiesz... Jeszcze sie chlopak czerstwa bulka pochlasta :P