Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubię fisting - delikatnie

co sądzicie o fistingu ?

Polecane posty

uważam , że to fajna sprawa chociaż wcześniej nie przyszłoby mi to do głowy. I nie prawdą jest, że potem ma się ci...kę jak wiadro !!!

i tu się mylisz !!! jesli jestes małolatem to lepiej nie wchodź na ten topik

Gość meżczyzna28
Hmm, nie boli Cie to ? musiałaś ćwiczyć żeby zmieściła Ci się rączka ?. Kiedyś widziałęm takie zdjecia jak sobie ludzie wkładają nawet do dupy cała rękę, myślę ze to musi bolec. Robisz to sobie sama czy z facetem?. I jak już włożysz tą rękę to co robisz w środku ?.

z tym wkładaniem do du...y to tez uważam, że to wieeeeeeeeelka przesada !!! Ludzie wiele rzeczy sobie potrafią włożyć i pewnie stąd ta teoria, że potem kobiety mają wielkie jak wiadra :) Prawda jest taka, że ta część kobiecego ciała jest bardzo umięśniona. Kobieta kiedy jest bardzo podniecona i rozluźniona to mięśnie pracują jakoś inaczej ( moje zdanie :) ) . Zaczęło się od tego, że mój facet mnie namówił na to, ponieważ bardzo go to podniecało jak oglądał zdjęcia fistingu. Sama myśl o tym też mnie zaczęła podniecac i kiedys postanowilismy spróbować. Byłam tak podniecona i mokra, że jego dłoń sama się wślizgnęła. Uczucie niesamowite , wsuwał i wysuwał dłoń a mi coraz brdziej się teraz podoba. Sama tez sobie wkładalam. Uczucie jest takie, jakbym miała w sobie dorodnego penisa i była cała nim wypełniona. TO NIE BOLI jak ma się zaufanie do faceta to zrobi to delikatnie.

storczyk ty jakis niedowartościowany jesteś !!! małolat pewnie. do szkoły !!

nie kręci mnie to.... a wkładanie ręki po łokieć do cipy obrzydza :o ale chyba dobre ćwiczenie przez porodem...? Lub po porodzie-wtedy to już wszystko jedno co się tam pcha:D

ja nie powiedziałam, że wkładane mam do ŁOKCIA !!! sama dłoń !! 5 palców !!! to zasadnicza różnica !!! dlaczego od razu jestem krytykowana?? że to lubię ? ja się nie czepiam Was , że lubicie pewnie tylko po bożemu, pod kołdrą i przy zgaszonym świetle.

Gość no dobra ale powiedz szczerze
Czy nadal tak samo jak przedtem czujesz penisa w cipce? Nie jest tak że trudniej o orgazm przy stosunku? Nikt mi nie wmówi, że cipka się nie rozciąga. Niby po porodzie wraca do normy ale jednak nie jest już tak samo ciasna (no poza drobnymi wyjątkami).

Gość Tytanowy Janusz
Mam doswiadczenie w tych sprawach i powiem ze jesli wchodzi cala reka to juz nie jest tak ciasno i napewno nie bedzie. sa roznice gdy wchodzi reka a gdy tylko 3 palce.