Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no i co wy na to...

jestem uzależniona od FACETÓW...

Polecane posty

Gość Ależ nie
maz --miasto a ty sie niby znasz na tym?hajtłeś sie tylko po to żeby miec sprzątaczkę w domu i żeby miał kto sie toba zając na starość, a walisz huja w każda nadazającą sie dziure.

podobasz mi sie laska. mamy wspolny mianownik bo mnie tez rajcuje kobieta dopoki jej niue zdobede...a potem to juz rytyna i nuda. gratuluje i 3maj tak dalej:)

alez nie to nie ja sie chwale z 47-go \'dorobku\' ..jak kazdy mam swoje grzechy mlodosci ..ale nic bliskiego tej liczbie Poza tym nie zdradzilem nigdy zony (poki co) ..i sam sprzatam :) Wiec jak mnie nie znasz, do tego samemu sie nie ujawniajac ..to nie oceniaj

Gość Ależ nie
Maz kawał gnoja z ciebie, nierobie takie karaluchy jak ty łatwo ocenic

no i co wy na to... podaj może droga koleżanko jakaś fotki faceta który Cie kreci ?. Jest to jakiś specyficzny facet, musi być ubrany i powiedz skąd ta pewność, że go zdobędziesz. Zdarzyło Ci się, że jakiś nie zainteresował się Tobą?.

Gość Ależ nie
mąż widać tak samo mąż do dupy z ciebie jak i inteligentny człowiek.

alez nie ..kiedys poznasz swoja druga polowe nie musisz wyzywac sie na wszystkich 'zbladzonych owieczkach' ...czy uciekac w slodycze ;)

Gość no i co wy na to...
...jestem osoba otwarta i zdaje sobie sprawe z tego, że moja osoba moze odrażac a moze tez zadziwiwac (głupota? odwaga... decyzja jest wasza!:) .. NIE nie rozkałdam nóg.. i smiem przyznac ze TO ONI pierwsi portki sciagaja... i NIE nielece z byle lepszym do łózka.. moim wybrańcy to ludzie na poziomie! .. tu nie chodzi o imp. kilka piw i juz po temacie.. on musi miec w sobie to coś... ten czar.. tylko w momencie kiedy juz go MAM nagiego w lózku on traci cały ten urok! .. nie raz juz probowałam nas 'przetrzymac' ! udawlaa sie nawet do 3msc... i wydawalao sie ze cos z tego bedzie.. ale sytuacja sie powtarza! ...

Gość no i co wy na to...
nie mam zamiary cxzekac do 40stki az sobie kohos znajde... poporsut szukam kogos kto pokaze mi ze jest wart czegos wiecej niz kolderka! ... :/ a takiego faceta cieezko spotkac! ... zreszta... szkoda mowic i tak macie mnie na dziwke z spozywczaka... a szkoda...