Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutasekkkkkkk

oszczedzam na jedzeniu bo nie mam pracy i chudne w oczach

Polecane posty

Freydis Kochana, dbaj, dbaj. Niech tylko o Ciebie tez ktoś dba. Nie można wiecznie ciągnąc na makaronie z koncentratem i fajkach. Ja też oszczędzam. Takie czasy. Ciuchy z lumpków, rozrywka (kino, kawiarnia) raz na dwa miesiące, żarcie z Biedronki i Lidla (bo taniej)... Jednak na stole zawsze mam dwudaniowy obiad, nie chodzimy głodni... w lodówce zawsze jakiś kawałek żotego, kilka plasterków wędliny na chleb (nie kupuje więcej żeby nie wyrzucać... wolę codziennie kupić 6 plasterków i zjeść niż kupić więcej i wywalać...), jakieś warzywo na kanapkę się znajdzie. Na dziecku nie oszczędzam. Zawsze ma owoce, serek i wszytko czego potrzebuje. Oszczędzać trzeba z głową. Głodzenie się kosztem piwa dla faceta to rozwiązanie na krótka metą. Bo za jakiś czas będziesz miała do wyboru makaron z koncentratem czy leki dla siebie.

przypomnialy mi sie czasy, kiedy ja tak bidowalam i w zasadzie jadlam glownie ryz albo makaron z cebula i ketchupem, czasem jakas bulke...a potem los sie jakos odmienil, czego i Wam kobiety serdecznie zycze :)

Gość do załamkiiiii
ooooooooooopppppppppppppaaaaaaaaaaaa

Gość oppppppaaaaa
do góry jak kangury

to Ci powiem Freydis, że to co wyprawiacie jest skrajną nieodpowiedzialnością. Dziecko musi mieć silną i zdrową matkę, a nie głodzącą się, bo chory facet musi mieć na piwo. Za dwie butelki browara możesz kupić sobie owoców i warzyw na cały dzień. Pewnie jeszcze podniecasz się myślą, że pięknie chudo wyglądasz. PATOLOGIA

I jeszcze ta dieta: ziemniaki, Cola z Lidla :( i fajki. Po co karmić dziecko piersią jak można płacić za Bebiko i palić. I widzę takich dziesiątki na osiedlach- wychudzonych panien z wózkiem, obowiązkowym kiepem i dresem u boku. Pewnie jeszcze na solarium nie oszczędzasz. Bosko