Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiulaaaaa23547

Śluz. Proszę o odpowiedzi

Polecane posty

Gość kasiulaaaaa23547

Witam. Jestem tydzien przed spodziewaną miesiaczka. Mam duzo białego nieciągnącego się śluzu. Czy to normalne przed okresem??

Gość kasiulaaaaa23547
up

Gość anulka33....
Tez sie nad tym zastanawialam ostatnio...ja ten sluz zauwazylam odrazu po dniach plodnych i byl az do miesiaczki...wiec raczej normalne;)

Gość kasiulaaaaa23547
też wlasnie mam go juz odkad skonczyla mi sie owulacja i dni płodne tylko ze początkowo mialam go mniej a teraz więcej

Gość anulka33....
U mnie to roznie bylo raz mniej raz wiecej...szczerze to podejrzewalam ciaze (byla taka mozliwosc) bo tez mi sie dziwny on wydawal, ale miesiaczka przyszla wiec wszystko jest ok....

Gość kasiulaaaaa23547
ja tez moglabym podejrzewac ale kochalam się juz 3 dni po owulacji i bez wytrysku we mnie.. wiec to raczej wykluczone ale martwie sie tym śluzem

Gość okres w ciąży jest możliwy...

Gość kasiulaaaaa23547
Jakim cudem skoro krwawienie miesięczne jest wywołanie złuszczaniem się nabłonka macicy jeśli nie doszło do zagnieżdżenia zarodka w macicy? Zdarzaja sie niewielkie plamienia ale nie okres..

jeśli zarodek zagnieździ się gdzieś 'z boku' to pierwszy okres może wyglądać całkowicie normalnie. a kolejne to zaraz podrzucę Ci link do tematu na Kafe. gdzie jest on dość szeroko przedyskutowany

Gość anulka33....
A to, ze okres w ciazy jest mozliwy to tez slyszalam, ale nie chce wpadac w panike...mysle, ze maja tak kobiety, ktore maja jakies problemy z miesiaczkami nie wiem...nieregularne itp...

poczytałam ten temat i dotarło do mnie, że może tak mnie każda kobieta niestety :o sama niedawno panikowałam i to bardzo.. i mimo, że zrobiłam już test dalej mam jakieś shizy :o

Gość anulka33....
I tak planuje zrobic test po okresie, bo ciagle bola mnie piersi a juz powinny przestac...Ale mysle, ze jest ok...

ja kurcze zrobiłam- nawet pod koniec drugiego okresu od czasu stosunku, bo pierwszy był baardzo obfity, a drugi to taki żeby tylko.. wyszedł teoretycznie negatywny, ale znowu zaczynam sobie wkręcać nie waidomo co:( ...

Gość kasiulaaaaa23547
a czy myslicie ze w moim przypadku jesli kochalam sie 4 dni po owulacji mozliwe ze jestem w ciazy:(?? oczywiscie chlopak nie skonczyl we mnie

Gość anulka33....
kasiulaaaaa23547 Nie, w twoim przypadku to nie mozliwe;) Miesiac temu kochalam sie z chlopakiem w sam srodek dni plodnych do konca i w ciaze nie zaszlam...to nie takie proste jak sie wydaje;)

Gość kasiulaaaaa23547
eh takze czekam na okres;) tylko ten sluz jakis dziwny

Gość teraz to ja
nie jestem pewna czy płodność po owulacji nie trwa przypadkiem 5 dni :> a skoro anulko Ci się udało to tylko pogratulować... ale to jest bardzo różnie.. i zależy też od płodności kobiety..